Kişilik karakter tip olarak nasıl birini istersiniz?
1 ay
Hayalindeki kişi nasıl biri?

Kişilik karakter tip olarak nasıl birini istersiniz?
165-170 boyları arasında kilosu boyuna göre orantılı olsun hafif ayva göbek olabilir sevince aşırı sahiplenen ve kıskanç olan aşırı dar, kısa ve vucut hatlarını belli eden kıyafetleri giymeyen aşırı makyaj yapmayan doğal olmayı tercih eden vucut bakımına önem veren, tırnak uzatmayan sağlıklı beslenen, sigara ve alkol kullanmayan kötü alışkanlıkları olmayan temizliğe önem veren özelliklede yemek yaparken aşırı titiz olan erkeklerle mesafesi olan sevgilisi olan erkek dışında hiçbir erkeğe sıcak davranmayan erkeklerle kanka ya da arkadaş ayağına samimi muhabbetler kurmayan gece dışarı çıkmaya meraklı olmayan bara gitmemiş olan romantizmi seven ilgiye ilgiyle karşılık veren duygusal olan sessiz sakin olan boş konuşmayan, konuştuğunda anlamlı konuşan sevdiğine karşı aşırı utangaç olmayan saçlarını sevgilisine taratmaktan hoşlanan sevildiğini hissettiğinde bunu anlayan ve önemseyen
İnşallah bulursun abim ya
Nasip bu belli olmaz
Abi bi evli çiftlere bak hepsi yakışıklı/güzel mi
Geçim zor bu devirde evlenecek erkek tipsiz bile olsa maddi gücü cok iyi olmalı, tuzu kuru olmalı, evi olmalı arabası olmalı karısına iyi yaşam standartlarını istikrarla aksatmadan sunabilmeli aynı şekilde çocuklarına yoksa devam etmiyo birçok çift evl3nsede maddi güç tökezleyince kadınlar doğal olrak boşanıyor yani umudum yok evlilik zengin işi
İşiniz yoksa tabi evlilik zor olur
Abi sen niye bu kadar karamsarsın ya. İşin varsa olur
Şimdiik boyu benden az bi uzun olsun çok değil. Geniş omuzlu olsun. Büyük gözlü olsun esmer olması en önemli tercih 😂. Zayıf olmasın lütfeen orta kilo olsun gülüşü güzel olsun. Karakter olarak kızlardan uzak, kız çevresi olmayan, çok ilgili,
korumacı, sevdi mi tam seven. Ufak sorunda gitmeyen zaaflardan vurmayan, hobileri bana benzeyen gezmek okumak olann birlikte gülüp gezip güzel vakit geçerip yeri gelince de sarılıp ağlayabileceğim o kişiiii..
Daha ne olsun😻
😂😂 cidden daha ne olsun. Bulursunuz inşallah
Cevap
7Cevap
Tip aslında o kadar önemli değil. Ten uyumu önemli burada. Ten uyumu yanısıra ilgi ve tutkusu çok önemli. Verdiği değer önemli, saygısı önemli.
Haklısınız
Onun resmini çizemem şimdi buraya ama buldum kendisini hayaller de gerçek oluyormuş onunla onu anladım
Vay bee. İnşallah çok mutlu olursunuz
170 boyunda hafif balık etli 90 60 90 na yakın kumral gibi
Mavi gözlü siyah saçlı beyaz tenli uzun boylu yakışıklı
Ulan karakteri hiç mi önemli değil
Iylik sever durust biri olması önemli
Peki
Hakkım da neyse o olsun
Tamamda senin bi beklentin yok mu
Nasibin ne zaman geleceği belli olmaz
Amin
Rica ederim umarım mutlu olursunuz
🙂🙃🙂
Cok sukur hayalimdeki kisiyle evliyim❤️
Maşallah
Hayalimdekiler hayaletler hiçkimse olamaz.
Valla onu ben bile bilmiyorum 😂
zeki
Beni anlayan biri
Zor ama imkansız değil
Kimse yok hayalimde
O da güzel beklentin yok en azından
evet
En İyi Cevap