Hayalini kurduğun, olmak istediğin kişi nasıl biri? Fiziksel ya da ruhsal fark etmez, onu nasıl tarif edersin?
Hayalimdeki insan Hz. Muhammed gibi #hayalistim
Hayalini kurduğun, olmak istediğin kişi nasıl biri? Fiziksel ya da ruhsal fark etmez, onu nasıl tarif edersin?
Hayalimdeki insan Hz. Muhammed gibi #hayalistim
Fiziksel olarak: 170 cm boyunda, doğal kumral ya da sarışın. Yüz güzelliği şart ve bensiz. 55-60 kg arasında. Gözleri ela ya da mavi. Bacakları çarpık olmayan, tırnakları hafif uzun temiz ve parlatıcılı. Diksiyonu düzgün, pelteklik aşırı değilse olabilir. Adı Buğçe ise tadından yenmez. Gamzesi olan. Uzun dalgalı saçlı. Beyaz tenli ya da çok koyu olmayacak şekilde esmer tenli.
Kişisel olarak: Müzik, edebiyat, felsefe ve sinemayla alakası. İzlediği filmin, okuduğu kitabın, metnin veya dinlediği şarkının felsefesi üzerine, ona geçirdikleri, ona düşündürdükleri üzerine kendisiyle konuşabilmek.. Başta aşağılık kompleksi olmak üzere mümkün olan her çeşit kompleksten arınmış, ergenliği ergenlikte bırakabilmiş, bir şeyleri aşabilmiş sağlam bir kafa yapısı.. Ailevi, kültürel altyapısının ve kendi kendisini getirebildiği, konumladığı noktanın hayata ve ilişkilere bakış açısını maddi eksenlerden çıkarabilmiş olması... Duygu odaklı, onurlu, insani bir hayat görüşü... İnancından, inançsızlığından, görüşlerinden, hislerinden bağımsız olarak hiçbir konuda sabit fikirli, sığ ve bağnaz olmaması... En uzak fikirlerini dahi bana benimsetebilecek bir çap ve ona en uzak zevklerimden dahi benimle beraber zevk alabilecek bir benimseyiş... Kendi tenine ait bağımlılık yapabilme potansiyelli nevi şahsına münhasır bir koku... Bakışları. sadece bakarak ifade edebildikleri, hissettirdikleri... Gülüşleri. sadece gülerek insana bir ömür sırf onu güldürmek istemek gibi bir kariyer hedefi koydurabilmesi... Ağlayışları. ağlamasına asla dayanılamayacak kadar içten ağlaması ve de ağlamama asla dayanamayıp benimle beraber ağlaması.
Aslında belli biriyse tek etikete de sığardı ama teşekkürler üşenmeden yazdığınız için
Hayalime bile sığdıramıyorum ki ben onu ahh ahh 🤭
Ne manada sevgili mi dost mu arkadaş mı
Sadece başkası olmak zorunda değil. İdeal insan nasıl olmalı senin için olarak düşün soruyu
Peki sen öyle misin?
Aslında değil, çabalarsak hayalimizdeki insana dönüşebiliriz
Ben çok çalışmak ve yeteneğin zekayı geliştirdiğine inanıyorum. Bence o da mümkün ama bakış açısı tabi
Tam hayalimdeki insan olacağım çevrem müsaade etmiyor giderek tahammül etme seviyem düştüğünü hissediyorum 😅
Oha hayatımı nereden biliyorsuun hvgcvn
Mevzu yine coğrafya kaderdire gelecek 😅
Cevap
6Cevap
Eğlenceli ve hayat dolu birisi
Sen öyle misin peki?
Mutsuz olduğum için hayır. ama sevgilim olsa mutlu olurdum
Mutluluğu bir insana bağlamamak lazım. Sonra o da gidince mutluluk harammış gibi geliyor
Beni mutlu eden şey bu herkesi mutlu eden şey farklıdır.
Evet ama kimse olmayınca mutluluk haram gibi geliyor.
Hayırlısı olsun
Teşekkürler sizin içinde hayırlısı ve güzeli olsun. umarım çok mutlu olursunuz
Ben teşekkür ederim, amin ecmain
Fiziği güzel 10/8 , yüzü de 10/6-7 olsun yeter minimum. Konuşmaları olgun olsun yeter. Yaşı da mümkünse 18 üstü
Peki sen bu özelliklere sahip misin?
Tabi. Kendimde olmayan bir şeyi başkasında aramam
Pek olgun biri gibi gelmedin bana ama hadi inandık
Sen öyle diyorsan öyleyimdir ufaklık
106 yaşındayım ne ufaklığı aga
Detayda ne güzel belirtmişsin öyle tebrik ediyorum seni
Eyw
Güzelliği içine yansımış biri yılan değil saf biri.
Peki öyle biri misin?
Bence bunun için birini bekleme. Kendi kendine bir karar al ve özüne dön. Çünkü bunun birisine bağlarsan seni bu konu yüzünden sürekli kullanır ve bir süre sonra da manipüle eder
Hırs insanı öldürür ama bence bir düşün bunu. Kendine dönmelisin, insanların seni olmaya ittiği bir benliğe değil
Ahlakli saygili
Sen öyle misin?
Evttt
Hayalimde kimse yok
Aslında sadece karşı cins için sormadım. İdeal sen için de düşünebilirsin soruyu. Bir nevi ulaşmak istediğimiz, kusursuz bir karakter
Hayal kurmayı sevmem
Hayaller hayatta kalmayı sağlar ama ve hedeflerin hayali versiyonudur
Hak veriyorum sana doğru. Ama yinede görüşümdeyim. 🙃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?