AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
181Cevap
tamamen gösteriş için , tuşlu sıradan bir telefonu olan milyarder de var maaşlı işiyle iphone alanda. buda buna benzer
Bana göre yıkar tabi gösteriş amaçlı gidip bir gelinliğe değerinden fazla para baymazlarsa
Naylon tül parcasina bir ton vermek cok mantiksiz üstelik bir gunluk
10000 tl gelinlik? Vuuuuuuv kaç ekmek parasıdır o evlenmem daha iyi şahin alır gezerim.
Hiçbir kızın böyle bir gelinlik giyebilecegini dusunmuyorum
Gelinlik normal güzellikte olmalı ucuz olup güzel olanda var olmayanda. Bence pahalı gelinlik giyenler e. n. a. y. i. :/
Bir kere evleniyoruz sonuçta iyisini istemek hakkımız tabi bir yere kadar😂
Mantıklı yapmışlar o paraya neler alınır neler ama kızlar bu mantıkla yaklaşamıyor malesef
Çok pahalı değildi gelinliğin 200tl falndi ama. Çok güzeldi fazla masrafa gerek yok yani.
bu kadar pahalı olmasını saçma buluyorum ama o 59 tl olan gelinlik de nasıldır bilemeyiz o da çok ucuz
10.000 liraya gelinlik değil direk gelin alırım ben kıyafetleri de promosyon olarak üzerinde hazır gelir :)
çöp oluyor bu paralar. en fazla 2000 olmalı fiyatlar. sonuçta danteller elde işlenmiyor. makineden çıkıyor :(
Gelinlik pahalı. özel gün olduğu için. yüzde 30 maliyettir gerisi kar. ben olsam ucuzuna kaçarım. yazık o kadar paraya.
gelinliğe çok para vermem iki üç günlüğüne ama kızı da üzmem. mutlaka bir ortak nokta da buluşuruz diye düşünüyorum.
Fuzuli yere masraftan başka bir şey değil gelinlik. Güzel bir elbise bile olabilir.
O kadar para verilmesi cok sacma bencede 10000 nedir ya az parada degil bir araba parası
Hep eleştiririm bu meseleyi
Gelinlik mecbur diye pahalı. Alcak kapitalizm
SERVET harcanmasına karsıyız da bu kadar ucuz olmasn. özel olsn azıck
Yahu arkadaşım evlendi. Kiraladı 400 liraya çiçek duvak ve eşarp da hediyeydi. He bide aksesuar
gercekten cok pahali ya abartmamak lazim bir kac saat giyiyorsun
en özeli en uygun fiyat olmalı sonuçta 1 kere evleniyorsun ama
İsterse gelinlik alırım istemezse onun yerine avrupa turuna çıkalım.
Karar onun.
Bencede ya heo oyle kabarik seyler guzel olmuyor "Ay bon bugon prensosoom " der gibi
Mutlu gün diye para göz ardı edilir.
Fakat cidden kazıklanmak başka bir şey değil.
Gerçekten o gelinliğe aşık olmuşsam evet 10 000 de veririm 15000 de
Olsun pahalı olsa nolmuş
Ben evlenirsem kraliçemin gelinliğinin her yeri mücevher olacak
Kusura bakmada tasarım olan bir kıyafet bir saray değerinde de olabilir
Ya üf bunlar fakir işleri ne gerek var böyle şeylere hayatta bir kere evlencez oda istediğim gibi olmalı isterse servet olsun
bir defa dugun oluyo ve sevdigim bor defa giyicek onu ben kople satin alirim. gelinligi askima hediyem olur
2500 TL ye diktiriyorum 15 gün sonra dügünüm var yapacak bisi yok
Şık gorunmesi yeterli. İlla cok para vermeeye gerek yokmus yani
10 bin mi? Abartmissin. :/
Biz yengeme Izmirde bin tl ye diktirdik ve cok guzeldi. Bin tl da fazla ama evet. En azindan 500 tl falan olsa o bile iyi.
Hepsi ayni tül sonucta.. ipekten olsa ne farkeder
bence saçma TM bir kere giyiyoruz ama uçuk fiyatlar veriliyor birde hava atmaya alıyor çoğu insan bin TL iki bin TL ye ne güzel gelinlikler var kalan parayla da tatil yapilir her turlu
Ucuz bir gelinlik gelinliğin kötü olacağı anlamına gelmiyor. İşçilik biraz daha azdır onda ondan ucuzdur. Milletteki şu takıntıyı yenemedik. Pahalı diye her şey kaliteli olmak zorunda değil!
Damat tıraşı, fotoğraf, bıçak kesmiyor, sandık ustune oturma. Biri azalsin bari...
Bence de 59 tl olması lazım bence ben perdeylede yaparım gelinliği
yazik ya tul resmen kakaliyorlar mecbur sun diye kina kiyafeti falan hep ayni
Bencede sacma ama karsi taraf istedikten snra mecbur aliniyor. Gereksiz bir masraf
Bir nevi ne kadar pahalıysa o kadar gösterişli imajı var
Bence pahali degildw ozel olmali begendigi hayal ettigi gibi olmali fiyat sonraki asama
Tamamen saçmalık başka bişey değil
bu kadar fahiş fiyat olmamalı
Yazık günah
Bir defa giyeceğim şeye tonla para vermek çok saçma.
Servet harcamak gerekmez orta halli bişey almak yeterli
Benim gelinlik şık ve güzel bişey olur ama pahalıya kaçmam
bence gelinlik kiralanmanmalı hem cüzi bir ücret hemde hayatında bir kere giyeceksin en kral gelinlik bile kiralandığında 300-400 tl
Straplez de vardı 59 liraya trendyolda
Onu koydum zaten ama resim değiştirilmiş.
tek bir kere giyiceğim bişey için fazla para vermem
tamam en mutlu günnüüz ama bir kere giyinceksiz. O kadar para bence fazla
Evlilik sektöru bastan asagi insani yolma üzerine kurulu zaten
en güzeli kızı kaçıracaksın kardeşim
0 masraf asdfasdf :P
Sırf o gelinliğe 6000 lira vermemek için Evlenmemeli.
10000 Vs uçuk rakam bence istediğin modeli 2000-3000 arası dikiyorlar
Sacma olduğunu düşünüyorum. Yani gelinliğe tonla para vermeyi.
bir gelinlik 10.000 tl mi?
Hastır ilk defa duydum evlenmiyom ya
Ben Düğüne Karşıyım Gereksiz Masraf Kız Tarafı Kendi Çapında Yapmalı Erkek Gelmemeli
fazla pahalısına ne gerek var sırf cengiz abazoğlu tasarımı diye benden 5 bin lira istediler
Bedeli önemli değil. Ama evlenmeyin
Neden?
Mutlu evlilik yok.
aklı olan gidip dunya para bayılmaz
alır kumasını kendisi diker gercekten de hatıra olarkk kalır
Kolay mı dikmwsi saniyosun
@Çilekkkm sana göre zor
cünkü yetenek ister
ve tecrube
hatta bir yerde terzi vs calışmak ister sende yoksa olan bir tanıdıgınla dikecen
oha nasıl olur 59 TL ye?
Varmış :)
baktim da aslidna giyilmiycek gibi de degil. Gelinlige birkac islem yaptirip ucuza kapatabiliriz ya
Araba alabilirsin kendine :)
kesinlikle öyle bu kadar para vermek cok Mantiksiz ya birde ben salonda falan da düğün yapmak istemiyom git nikah salonuna kiydir nikahi söyle evetleri herkes dağilsin. miss gibi en fazla 3000 tl masraf olur
Arkadaşım da öyle yaptı, çok masraf yapan arkadaşımızsa boşandı. Mühim olan geçilebilecek bir eş aslında
ya birçok sorun maddi yönden. Ben daha evlilige adim atilmadan olaya maddi acidan bakmaya basladim. Karsimdaki insana parasal yönden guvensem bile yine de gereksiz harcamadan baska bişey değil ne bilim en azından ben öyle düşünüyorum
Öyle de düşün, mantığına güven.
Ne bilim bikac arkadasima sordum evlenen diyolarki gelinliginle oyna icinde kalmasin falan
Düz bir şey için çok para verme, işçilik emek varsa düşün. Ama içine sinen bir şey al.
aynen öyle ya bakalım daha cok zaman var da ben aşırı derece zor karar veren biriyim ondaan dolayi