Sevgilim "Düğün olmasın hatta gelinlik de giyme masraf olmasın ne gerek var" dedi. Sizce böyle birinden olur mu?

2 yıllık bir sevgilim var ciddi düşünüyoruz. Ben 23 kendisi 30 yaşında. İkimizin de işi var aslında ben hemşire o da öğretmen. Bana diyor ki Düğün yapmayalım hatta gelinlikte giyme ne gerek var onun yerine araba alalım diyor. İlk tanıştığımızda hani tanışıyoruz ya dedim ki ben kürdüm annem babam şöyle bu kadar kardeşiz falan fistan bana dedi ki ailen bizimkilerle tanışıncaya dek bir kaç cümle Türkçe öğrensin rencide olmak istemiyorum demişti. orada çok kırılmıştım ama ayıp olmasın diye belli etmedim. Ayrıca akrabalarımızla aramız bağımız pek iyi değil çoğu bizden çekinir evimize gelmez eskiden fakirdik ondan derdim ama bilmiyorum sevilmiyoruz falan düğün yapmak isterim ama annem ablam abim ve babam olur çok kimse gelmez ama bende istiyorum deyince boş ver deyip duruyor. Hiç benim için çabalamıyor hep kendi isteği olsun istiyor. Annesiyle tanıştım bana ne kadar kazanıyorsun yemek yapmayı biliyorsun değil mi oğlum aç kalmasına dayanamam dedi. Bilmiyorum böyle birinden olur mu?

Sevgilim Düğün olmasın hatta gelinlik de giyme masraf olmasın ne gerek var dedi. Sizce böyle birinden olur mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek!!!
Güncellemeler
+1 yıl
Evet size katılıyorum aslında bu ilişkiyi gözden geçirmem lazım
Sevgilim "Düğün olmasın hatta gelinlik de giyme masraf olmasın ne gerek var" dedi. Sizce böyle birinden olur mu?