Bilmeyen yazmasın lütfen,hekim veya bu ilacı kullananlar,bilenler yazsın

Selam arkadaşlar 50 mg lustral sabah alıyordum akşamda redepra 15 mg alıyordum fakat bende kafamdaki düşünceleri tekrarlama aynı şeyi düşünme,paronaya, ani ruh değişimleri,adet düzensizliği falan olunca doktorumu aradım.Ondan evel kadın doğuma gittim bana kullandıgın ilaçlar düzensizlik yapar dedi.Doktoruma söyleyince bana serex 25 mg al akşamları, lustrala devam gündüz içmeye devam dedi.Gittim yazdı ilacı.Dün gece içtim ilk ilacımı fakat bu serex ne tuhafmış yahu böyle acayip oldum sersemledim desem değil,uyuştum desem değil.Herhangi bir baş ağrısı kusma vs olmadı.Tuhaf hissettim kendimi ama anlatamıyorum Şu an :( Acaba ilaç değişiminden mi yoksa yan etkimi?Kullananlar yardımcı olabilirmi?Uykumuda getirmedi üstelik açıldı uykum.Redeprayı alınca küt devriliyordum.Şu an çok sakinim ve az konuşuyorum.Halsiz değilim ama.Birde ben bu ilacı almadan sürekli kafamda açıklanamayan ani ölüm yazıyorsa reçetede ölürmüyüm acaba kalp çarpıntım olurmu acaba gibi tuhaf tuhaf şeyler düşündüm.Anlamadım yahu iyi hissediyorum ama durgunum.
Bilmeyen yazmasın lütfen,hekim veya bu ilacı kullananlar,bilenler yazsın