Su ilaci alirsam ne olur su ilac ne ilaci? Aman sunu icersem ölür müyüm? Yan etkileri neler? Ac mi iciyim tok mu diyenler varsa eczaciniz ayaginiza kadar geldi :)
Bekliyorum..
Bekliyorum..
Tedavi görüyorum sivilce için. Tedavimin adı roaccutane.
fakat roac, zoratanin ve aknetrent in ikiz kardeş olduklarını biliyorum.
şu an aknetrent kullanıyorum. İlaç hakkında bilgi sahibiyim fazlaca birde sen aydınlat
roaccutane kullanıyorum ama doktorum reçeteye yanlışla zoretanin yazdı. iki ilaç arasında fark yok dedi ama ben aşırı takıntılıyım. eczaneye reçetemle gitsem ama roaccutane vermesini istesem verirler mi?
Olur farkini odersen istedigin ilaci alabilirsin ikisi de ayni turden ilaclar
evet ama reçeteyle satılıyor ya o sebepten illa roaccutane mı yazmalıydı diye düşündüm... eğer roaccutane alamazsam tekrar doktora gidicem bakınmaya o kadar takıntılıyım çünkü.
Yok sen eczacindan istedigin ilaci alabilirsin alirken soyle
peki teşekkür ederim ;)
bu ilacı kullanıyosan ayda bir kanına baktır, bende eski sağlıkçıyım, sakat ilaç :)
evet kan tahlili yapıyorum zaten daha bir iki hafta önce yaptım sayılır hatta @thescorpion bu arada eski bir üye misin merak ettim de?
yok çok eski sayılmam :)
Valla teşekkürler eczacı hanım ama ben 4 senedir 2 3 ağrı kesici dışında hiç ilaç kullanmadım :) ama çok istersen parol ve vermidon u açıklayabilirsin :))
Yok artik :)
Söylediklerimde ciddiyim :)
Bunlarin neyini aciklayayim :)
Bilemem artık bileşenlerine kadar duymak istiyorum ben :D
Size ozel olarak mesaj atacagim :)
Siz bilirsiniz hocam ;))
duolans kullanıyorum aç karnına alırken yemeklerden15-20 dk önce mi almalıyım yoksa içtikten hemen sonra yemekyenebilir mi...
Yemek yemeden yarim saat once icmelisin.
Anladım çok teşekkürederim çok sağolasın :) mesleğinde başarılar diliyorum sana...
Cevap
13Cevap
prospektüsü var ya kuzum olmadı google amca var terimleri anlamayanlar için :)
Canim kolay yoldan dedik yardim edelim :)
sağolasın kuzum özür dilerim mani olmuş gibi oldum :)
Aslinda baska bir sorum var; Türkiye'de neden antibiyotikleri su gibi dagitiyorlar?
Recetesiz veriliyor
Asetat içiyorum ve kokluyorum her gün. Zararı olur mu?
Cipralex , Nipidol , Hyzaar , Norvacs :) Hepsinide kullaniyrm , birisini soyleyebilirsin :D
Poptip sekerler vardi ya kucukken icip intihar ettigimiz onlar niye zarar vermiyordu hâlâ çözebilmis degilim?
burada ne idugu belirsiz birine yazana kadar açar vademecuma bakarım..
Bak tabi aferin sana :)
büyük ihtimalle heyecanlı bir eczacılık 1. sinifsin. öyle ki insanlara alkolle beraber bebe aspirini oneriyorsun...
Neyime takildiniz bu kadar? :)
yetkisiz ve bilgisizce verdiğin tavsiyeler birilerine ciddi anlamda zarar verebilir... ilkelerini çöpe mi attın?
Detayli bilgileri ben ozel olarak verdim merak etmeyin siz.
detaylı değil, dogru bilgiyi vermelisin ve şu ana kadar söylediklerine bakılırsa bunu yapabilecegin oldukça şüpheli.
Issiz misin?
sağlıkçı mısın?
Saglikciyim ayirca asprin kullanmamasi gerektigini zaten soyledim iyi aksamlar size
sıkışınca iyi akşamlar :D peki, sana da.
LİTYAZOL CEMİL
Evet dinliyorum sizi, bu ilaç hakkında bilgi lütfen.
Cok eskiden vardi simdi piyasada yok. Agri kesici ozelligi vardir. Su anda mevcut degil. Bununla beraber gastro damla vardi o da yok. Siz daha iyi bilirsiniz :)
Ben Roaccutane kullanıyorum. Kullanan kişilerle iletişime Geçmek de istiyorum :)
Tears nature free satilmiyordu bir ara su an durum nedir?
Dunde soru soran sen degil miydin? Ivanz hakkinda da bilgi verirsen sevinirim
Tam isim alabilir miyim?
INVANZ IV/IM 1 gr 1 flakon
Raporla odenir enfeksiyon hastaliklari ve ic hastaliklari uzmani receteye yazabilir
Cedrina 100 mg ve onun yanına başka bir ilaç daha vermişti ama onu hatrlmyrm he bide şu an elimde bir adet serequal var.
Cedrina ve serequalin icerikleri ayni neyi igrenmek istiyorsunuz
Cedrina yı daha hic kullanmadım. vardiyalı olarak çalışıyorum. Gece çalışacağım zaman nasıl kullanym 2 gündüz 2 gece clsyrm
Bu ilac uyku verir calisma saatlerine gore ayarlamalisin.
O yüzden soruyorum ya :) mesela şu an isyerindeyim yarın sabah cikcam akşam yine gelcem diğer sabah izne ayrlcam o sabah ve diğer gün izinliyim. Yani kısaca ozetlersekperşembe ve cuma izinlym cuma cumartesi Gündüz pazar pazartesi gece calscam inş anlatabilmisimdir
Beyin error verdi galiba
Aynen bunu kendiniz ayarlamalisiniz :)
Teşekkürler yinede
Lustral kullaniyorum yan etkileri neler?
Uyku, sersemlik. Doktor kontrolunde kullanin lutfen.
Doktor kontrolunde kullaniyorumda bazen cok yorgun oluyorum nefes almak bile zor geliyo bu ilacin etkisimi yoksa farkli birsey mi
Ilacin etkisim
Tesekkurler
prednol, methotrexate
İlaç kullanmıyorum ;)
herpes e bir çözüm söyle lütfen :)
Agiz ici mi disi mi?
gizli olmasan yazardım da neyse :)
Siz bilirsiniz?
Proviron tb kullanıyorum , bu ne için? :)
Ozel konular bunlar :)
Eski meslektaşımsın, üzerine gitmiyorum tamam :))
Hangi ilaçları içersek ölürüz intihar etmek için
Biz insanlarin yasamasindan yanayiz ama.
Olsun merak sadece
Bebe aspirini iciyorum bir zararı olur mu
Yok yok hatta faydasi var. Kanamali bir rahatsizliginiz yoksa.
yok bira icmeden önce enerji icecegine atıp eritiyorum sonra 2 bira üstüne 2 shot viski birde duble raki sorun yaratmz dmi
Aspirine gerek yok digerleri daha iyi :) onalr kani daha iyi hareketlendirir.
birde clenbuterol aldım zamanında sorun olr mu?
Eczacı mısın teknisyenmi?
Dideral'in ne gibi yan etkileri var?
Uyku, halsizlik, mide bulantisi, ani tansiyon dusuklugu.
Maalesef alamazsin.
Beloc 50 milim
Kalp ilaci neyi ogrenmek istiyosunuz?
Gece yattigimda ya da yorgun oldumda hafif carpinti oluyordu 6 aydir gunde bir tane aliyorum simdi bisey kalmadi yakinda kontrole gidecegim birakinca tekrat baslarmi
Kalp ritimine bagli bu hekiminle karar verirsin.
Yogun olmadinda da oluyordu curk dislerim vardi cektirdim ondan olabilirmi
Onla alakasi olacagini sanmiyorum.
Holtere baglandim bir gun ayrica bir yil once kan tahlili olmustum kandaki kirmizilar az ve kucuk cikti nedemek bu
Kanfaki kirmizilari cogalmak ve buyutmek icin ne yiyip icmeliyim tesekkur
Demir ilaci icebilirsin. Bir hekimle gorus.
Anemi olasigi var mı akdeniz anemisi
Akdeniz degil de normal anemi olasiligi var.
Acabilirmisiniz sakincalari tedbirleri
Eczaci bir es bulmayi dusunuyorum artik omrumu uzatacaksin anladildi bilgiler icin tesekkur
Waltrex
kesin reprezantsın
Vallahi degilim :)
eczacısın ozman ya da herkeze yanlıs bılgı verıp dunyada tek kalmak ısteyen manyaukun bırısın :D
cipralex
Depresyon ilaci ogrenmek istedigin nedir?
yan etkileri ve asıl etkisini ne zaman gösterir?
Uyku, halsizlik. En az 6 ay kullanilir 3. Ayda etkisini gostermeye baslar. Kullanilip birakilmamasi gerekir.
kabızlık mide bulantısı?
Evet yapar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar