Aşk İlişkileri konusunda 909 cevap paylaştı. Öncelikle insan gibi davranmayı bilsin, dünyada kendisinden başkalarının da varolabileceğinin farkında olsun. Bir de biraz insan gibi davranmayı bilsin. (Biliyorum 2 etti) Mesela sokakta insanların üstüne üstüne yürüyüp yolundan çekilmelerini beklemesin, insan gibi davranıldığında insan gibi karşılık versin vs...
Kısaca daha ülkemizdeki kadın nüfusunun (80 sonrası nesil için) önemli bir kısmı daha insan gibi davranmayı beceremiyor.
Hele bunu becerenlerin sayısı artsın, ondan sonra önce sevgili kriterlerini en son da evlilik kriterlerini konuşuruz.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEğlenilecek kız tabiri afedersiin kötü bayanlar için kullanılıyordu. Eskiden evlenilecek kız dendiğinde ise edepli, ev işinden anlayan, saygılı, namuslu, oturaklı kız olarak düşünülüyordu. Günümüzde hala böyle düşünenler muhakkak vardır ama artık ev işlerinden anlaması, yemek yapabiliyor olması gibi özelliklere dikkat edildiğini hiç sanmıyorum. Çünkü teknoloji ve hazır gıda sektörü ile ev işlerini yapmak da kolaylaştı. Artık insanlar birlikte gezip eğleneceği, benzer beğenilere sahip insanları eş olarak istiyor. Ya da benim dünyamda böyle.
32 Yorumla- +1 yıl
Eskiden çamaşır, bulaşık, ev temizliği, yemek yapma gibi şeyler gerçekten çok zormuş. Üstelik bunların her gün ve düzenli olarak da yapılması da gerekiyor. Yapılmasa da olur diyemezsin. Bunu da mecburen bayanlar yapıyordu. Şimdi çamaşırı makineye at, bulaşığı makineye at, marketten de dondurulmuş gıdayı al, onu da fırına at tamamdır :) Erkekler de bu sayede ev işlerini tek başına yapabiliyor. Kendimden biliyorum :) Günümüzde önemli olan, hayatı birlikte yaşayıp birlikte gülüp birlikte eğlenebileceğin tabiki de namuslu iffetli birini bulabilmek.
Aşk İlişkileri konusunda 959 cevap paylaştı. Bir insan eğlenemediği biriyle niye evlensin ki? Sıkıcı bir şekilde ömür mü tüketsin?
Zaten evliliklerin geneline bakarsak eşler programlanmış bir robot gibi yaşıyor. Ev, yemek, iş, yatak odası. İşte aralarındaki tek samimiyet seks. Bunun dışında birbirlerine doğru düzgün vakit ayırdıkları bile yok.
Çok sıradan şeyleri bile yapmıyor çoğu, kimi oturup sohbet bile etmiyor. Böyle insanla bir hayat paylaşılamaz.
İnsanlarda eğlenilecek kız algısı biraz kötü hani daldan dala konan, geniş tipler geliyor akıllarına. Aslında çok saçma.20 Yorumla
İçinde her şey olsun sadece çocuk yapmak için evlenmekte saçma. Sadece seks için evlenmekte saçma. Ben evleneceğim insanla her şeyi yapabilmeliyim. Eğlenmek, gezmek, film izlemek, fikir alış verişi, her şeyi paylaşmak, iyi olduğunda kötü olduğunda da yanında olduğumu bilmek. Hepsi yani ya adı üstünde hayat arkadaşı bir hayatı her anlamda paylaşmaktir. Emel Müftüoğluna gelince ne dediği pekte önemli değil.
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
161Cevap
+1 yılbu kişiden kişiye değişmekte, eğlence ve özgürlük anlayışı da kişiden kişiye değişken olabiliyor. bazı kişiler için akşam yemeği eğlenceliyken bazılarını tatmin etmez.
şahsen ben ecleneceğim kız ile düşüncelerimiz aynı olsun isterim saygılı olsun isterim en önemlisi aile anlayışı ve aile saygısı her şeyden ön planda olmasını isterim. benim eğlence anlayışım içkiden gece klübinden, arkadaşlarla maç keyfinden, düğün partiden ibaret değil. benim yanımda tam uyumlu eşim olsun park gezisi bile beni eğlendirir. yeterki uyum ve saygı olsun evlenmeye hazırım.10 Yorumla
+1 yılAynen öyle çünkü bir ömür onunla geçecek ve eğleneceği biriyle beraber olmak ister em azından ben öyle istiyorum ciddi ağır başlı adamlar sevsin yeter der ama bende tam tersi beraber yastık savaşı yapabileceğim her sabah kahvaltıyı yatağına götürüp öperek uyandıracağım kalkmayınca üstüne bir sürahi su döksem bile alınmayacak o sürahiyi kafamda kıracak deli gibi eğlenceli bir hatun istiyorum şahsen
15 Yorumla- +1 yıl
Varsın dayağı sevdiğim kızdan yiyeyim sesim mi çıkacak mxmxöxöxöx ama bil bakalım ne eksik
- +1 yıl
@cansys3 😄😄👍
- +1 yıl
Erkek adam dediğin elini sehpaya vurup kadına yasak koyacak kadın ise o masayı erkeğin kafasına geçirecek erkeğe bulaşıkları yıkatıcak ayol :D
- +1 yıl
Kızlar bunların hepsi şaka ciddiye almayın - - -
Her insanın yaradılışı ayrı olduğu için hal ve davranışları istekleri, zevkleri, de kişiye göre değişir. Erkekler ya da bayanlar demeyelim de bazı erkekler ve ya bayanlar' ın 4- 4 lük olmaları imkansızdır. Eğlemesi dışarıya çıkıması belirttiğiniz gibi özgür davranması tek taraflı bir davranış olması çok zordur. Bu tamamen karşılık sevgi saygı ve sadakata bağlıdır. Umarım arzu ettiğiniz gibi birisi ile karşılaşır mutlu olursunuz. Saygılar
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılAman be, öğrendiğim kadarıyla
Eğleniyorlar, sevişiyorlar bırakıyorlar.
Bakire deyip alıyorlar, sevişiyorlar, bir paylaşımım yok heyecan kalmadı deyip bırakıyorlar.
Erkeklerin ne.. istediği belli değil33 Yorumla- +1 yıl
=) =)
- +1 yıl
Bikmislik budur iste
- Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı.
+1 yılböyle bir mantık olamaz eğlenilecek kız nedir yahu, annesi babası büyütsün e sen gidip kullan, biriyle olursun eğlenirsin, gülersin, ağlarsın, yaşarsın ve evlenirsin.
31 Yorumla
+1 yılBencede eglenilecek erkekler ayri evlenilecek erkekler ayri kategoridir 😃 eglwnebildigin erkekle evlenemezsi fazla sorumsuz olurlar. Kadinlarda bu farkli bence ister istemez anne rolüne bürünürler icgüdüleriyle. Ama bir erkek ya sorumludur ya da degil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Genelde eğlenecekleri kızlar onlara göre evlenilecek kızlar değillerdir.. Ben de erkek olarak yıllarca bu yanlışa düştüm.. Ve işi anladığımda mutlu olmak için eğlenilecek kızlarla evlenilmesi gerektiğini öğrendim. Diğer türlüsünde aslında korkularımızdan kaçarken mutsuzluğa kucak açmış oluyoruz.
10 YorumlaBenim evleneceğim kız deli dolu olmalı. İçine kapanmamalı. Özgürlük konusunda benim yanımda özgür olabilir. Ama benim yanımda değilken dışarı çıkacağı kişiler sayılıdır. Giyeceği elbise konusunda çok sertim. Kişiye göre değişir. Ben kendi fikrimce eğlenebileceğim iyi vakit geçirebileceğim biriyle evlenmek isterim. Sonuçta bir ömür öyle boş boş geçmez.
10 Yorumlaher kız eninde sonunda evlenir
eğlenmek için kız demek bir hakarettir saygısızlıktır
tüm kızlar yeri gelir anne dir kardeştir kızındır
kimsenin malı eğlencesi değildir
kızları kullanmak aşşağılık bir davranıştır
bunu söyleyenlerden uzak dur
işin özüne gelirsek
erkekler eğlenemediği kızla evlenir
yani erkek cinsel ilişkiye giremediği kızla evlenir25 Yorumla- +1 yıl
kızlar yaş ilerledikçe
erkekle bedavaya cinsellik yaşamanın
değerlerini saygınlığını bitirdiğini farkediyor öğreniyor
ve bir yerden sonra erkekleri çözüyor
bir erkek ilişkiye girdiği bir kızla asla evlenmez
zorunluluk hali evlendi diyelim
o kızdan çocuk yapmak istemez
ama aynı hatayı tekrarlamayan kadınlar evlenebilir
evlilik bir anlaşmadır
o anlaşmanın kurallarını çiğnersen evlilik ağızda sakız olur
- +1 yıl
tabi sevmiştir ama
cinsel arzular şehvet ağır basınca
kız ve erkek o zevki alır
ama erkeğin tüm heycanı nefrete döner
çünkü kız banbasına ailesine ihanet etmiştir
erkek eğer o kızdan çocuk yaparsa
o çocuklarıda anne ve babayı dinlemez
evlilik diye bir kurum ortada kalmaz
herkez keyfince bir biriyle yatar
namus ahlak diye bir kavram olmaz
cinsellik şehvet ve arzu bir kurala göre yaşanmazsa
insanlar arasında güven saygı kalmaz
yani işin özü şudur
insan verdiği sözü yerine getirdiği sürece değer bilir
sen aileni satarsan senide sevgilin satar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bir kızla evlenmek amaçlı bir ilişkiye başlarım. Yani eğlendiğim kişi ise evlenirim, başlayalım bakalım demem. Evlilik düşüneceğim kişiyle eğlenceli vakit geçiririm. Öbür türlü ağızlarda yalapşap olmuş flört taraftarı değilim. Kız arkadaşım müsait olduğu sürece onu sıkmadan vakit geçirmeye çalışırım. İlla akşam çıkacak, yok bunu yapacak demem. Haram nedir bilen biriyim çok şükür, bundanda uzak duran insan olsun isterim.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı. Evlenilecek hatun bence her şeyi birlikte yapabildiğindir.. Arkadaş, sırdaş, sevgili hepsini bir arada toparlayabilendir bünyesinde.. Yoksa sıkılırsın bir süre sonra.. Özgürlük görecelidir fakat kısıtlama karşılıklı aynı dozda olduğu sürece iyidir, herkes ona göre davranırsa skıntı olmaz :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılkimse 30 40 sene somurtarak yaşamaz yerine göre yaşanmalı herşey bence evlenince gezilemiyor mu yani eğleneceli insanlar hayata renk katar ha çocuk olur 0-2 yaşında eskisi gibi olmaz ama daha sonra da gezilebilir çeşitli planlar yapılabilir
23 Yorumla- +1 yıl
aynen o yüzden hayatına komik insanları al ben öyle yapıyorum
+1 yıleğlenceli bayanlar her zaman daha iyidir. ben tercih ederim şahsen. bu yüzden kafa dengi olmalı. kafa dengi olmadı mı herkes ayrı telden çalarsa nereye sürersen sür, o yiş ortada buluşmaz. ve haliyle ters tepkiler çıkmaya başlar. benim kafama uygun, kafa dengi, birlikte birşeyler yapabilmeceğim birini arıyorum. ona hayır, buna hayır, ona olmaz , buna olmaz derse zaten benimde onunla işim olmaz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı. Önyargılı olmayan erkekten erkeğe değişir bu bir karakter özelliğidir. Eskiden de eğlendikleriyle evlenmek isteyenler vardır eminim. Erkekler nasıl kızlarla evlenmek ister çok yanlış bir sorudur. Kimi çok sessiz bir kız tercih ederken, kimi hareketli yerinde durmayan kız sever. Kimi macera seven kız severken kimi hiç maceraya atılmayan kız sever. :)
10 Yorumlatam tersi desem? Çoğu erkek düşüp kalktığı kızla ciddi düşünmez toplumda baskın durum bu. Birbirini çok seven iki arkadaş tanımıştım. Çocuk benim fikrime değer verirdi. Kızın önceki sevdiklerini çıktığı çocukları biliyordum ama söylememiştim. Kız bu konuyu kendisi açınca bana gelip durumu anlattı ve rahatsız olduğunu söyledi. Bende onu kardeşim olarak gördüğüm için kız çok iyi biri olsada başka bir kız bul dedim. Belki mutlu olabilirlerdi ama şuanda ikiside çok mutlu görünüyor.
11 Yorumla
+1 yıleglenilen kiz evlenilecek kiz degildir eglenen kisi de evlenilecek kisi degildir.:)
22 Yorumla- +1 yıl
evet oyle ama emin ol istisnalar var.:)
+1 yılvalla ben herseyi yarpardim yeri geldiğinde cocuk gibi aglardik yeri geldiğinde olgun insanar gibi dertlesirdik cilgin olurduk gecenin bir yarisi hadi gidelim diyip elini tutup karar vermeden cikar giderim kafa dengi olduktan sonra hersey güzel olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Zeka şart, ayrıca fedakar, güler yüzlü ve anaç olmalı. Sadık olsun güvenilir olsun demeye gerek yok onlar zaten olmazsa olmaz
Bunların dışında; sanatla müzikle ilgilense kitap okuyan bir hatun olsa süper olur. Birde dobra, hafif kafadan çatlak, gerekti mi küfür eden ama ne yaptığını da bilen olgun komik biri olsa hani böyle üstüne leblebi o derece00 Yorumlaşimdi senin nasıl özgür hakların varsa eşin olacak kişinin de aynı haklara sahip olduğunu bilmek lazım ben şahsen karışmam nasıl giyineceğine yiyeceğine karşılıklı olur ama şimdi eğlenilecek kızlar çoğu hepsi değil karşıdakini sadece parası için değerlendirme yapıyor ama gerçekten sevip eğleniyor ise o zaman zaten evlenecek kişiyi buldun demektir (; sanki soruyu yanlış anladım uzun ve biraz saçma olmuş olabilir kusura bakmayın (;
21 Yorumla- +1 yıl
Aksine, bence güzel olmuş. Sırf bir gecelik düşünen erkeklerde çok malesef.
+1 yılYa yok böyle bir ayrım çıkın artık şu kalıplardan lütfen. Ne demek eğlenilecek kız? Kadın oyun konsolumu da erkekler eğlenecek? Evlilik de kalp de ve mantık da biter karşındakiyle aynı frekanstaysan zaten olur.
10 YorumlaBirlikte eglenmeye acigim. Asiri eglence meraklisi olsun istemem. Gecmisinin cok hareketli olmasini istemem ama butun gun evde oturacak degiliz elbette. Ikimiz de birbirimize ayak uydurabildigimiz surece bu konuda sorun yasamayiz.
10 Yorumla
+1 yılBeraber eglenebildigim birsürü erkek arkadaşım var ama gel gorki hiçbiri evlenilecek insan değiller bence. ben yuzlerinede diyorummm. onlar benim hakkımda ne düşünüyorlar bilemem
11 Yorumla- +1 yıl
Onlarda sana ewlenilecek degil diyorlardir bence. Eglenebilecek degilde sewebilecek biriyle ewlenilmeli ama karsilikli sewgi
+1 yılE yani insanın evleneceği kişi her anlamda onu hitap etmeli. Güvenebilmeli, sevebilmeli, eğlenebilmeli. Eğlenecek kızlar var evlenecek kızlar var mantığına bakarsak genelde eğlenilecek kızlarla evlenme düşüncesine pek girmezler ama evlenilecek kızlarla eğlenmek de isterler sonuçta insanız odun gibi yaşayacak değiliz 😂 😂
02 Yorumla- +1 yıl
aynen katılıyorum size bu konuda merak ettiğim bişey var izninizle sormak isterim
- +1 yıl
xper puanlarım yetmiyor soru sormaya ancak buradan yazabiliyorum
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bu kişiden kişiye ve değerlere göre değişen bir durum. Ama şu bir gerçek ki, arkadaş olabildiğim kişilerle evlenmek, evliliğin sağlamlığı açısından çok önemli.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler önce tabi güzelliğe bakıyor. Sonra eglenebilen kız istiyor tabi güzel vakit geçirebilir için. Çok mutlu olan ciftimiz evleniyor. Erkesin beklentileri başlıyor. Hiç yemek yapmamış kızdan karniyarik, hiç ütü yapmamış temizlik yapmamış kızdan düzenli ütü temizlik bekliyor. Tabi bir de bunun yanında bu kızla eskisi gibi eglenebilmek istiyor. Sonra da sen degistinler kavgalar hayal kirikliklari ayrılmalar bosanmalar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞuna bir iki görüş bildirin nolur ya kafayı yicem!!
www.kizlarsoruyor.com/.../q5821949-ya-bir-erkek-neden-surekli-bakar-bu-hoslandigi-anlamina-mi-gelir00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOff çok derin bir yerden vurdun, çok sevdiğim bir arkadaşım var birlikte gayette güzel eğlenebildiğimizi gördüm, ve onunla beraber sabahtan akşama kadar yaptığım şeyleri düşününce tamam evlenmem gereken kız bu diyorum ama beyinsiz bir arkadaşım 4 sene önce ona yazdı bu kız istemedi hala mal mal düşünüyor. Gidip sormaya cesaret edemiyorum :/
00 Yorumla
+1 yılŞöyle anlayabilirsin yanında dekolteli giyin böyle bir yerlerini aç sorun ediyorsa evlenilecek kızsın sorun etmiyorsa eğlenilecek 😉
10 Yorumla
+1 yılDoğru demiş emel Müftüoğlu. Ben de evlenilcek ve eğlenilcek erkekler diye ikiye ayırırm erkekleri ^.^ 😉
10 Yorumla
+1 yılErkekler belli bir yaşa kadar eğlendikleri , işini gördükleri kızlarla takılıyorlar bir süre sonrada annelerinin bulduğu bir kızla evleniyorlar. Herkes için geçerli değil ama büyük bir kısım böyle.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenince sadık olun da bekarken lunaparktan çıkmayın isterseniz...
20 Yorumla Sanmıyorum. Nerde kasıntı kız var onları seviyolar. bir de neymiş dışarda sessiz sakin olmalıymışız pehhhh..
21 Yorumla- +1 yıl
Kadınlarda öyle nerde serseri var onları seviyorlar
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılbiz eşimle kankaydık zaten. adam benim aklımı ilk kez "ben ileride ipekyolunu gezeceğim" dediğinde çelmişti :) dedim ben de geleyim, ben de gezeyim. :D birlikte eğlenemedikten sonra hayatın ne anlamı var?
00 Yorumla
+1 yıleğlenmek yetmez
birlikte ağlamak birlikte gülmek
birlikte dans etmek
birlikte yüzmek birlikte spor yapmak
birlikte nefes alabildikleri hatunla evlenirler10 YorumlaHerkes icin farklıdır bu herkesin eğlence anlayışıda farklıdr kimi erkek eğlence diyince gezip tozma şeklinde algılar kimi erkekte yatak iliskisi açısından algılar kisinin ahlakına bağlı
20 YorumlaEvleneceğim kişiyle herşeyi yaparım. Diğerleri beni ilgilendirmez.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı. Ben gerçi hanım hanımcık edepli namuslu haya sahibi biri ile evlenmek isterim ama ne drmis kuran da iyi kötü ile kötü ile ile evlenmek istesede biz onları iyiye iyiyi kötüye kötüyü veririz kişi kendisiyle evlenir
00 Yorumla
+1 yılBence erkekler evlenmek istemezler :D :D Çoğu erkek bu kadar buyuk bir sorumluluğun altından kalkmayı beceremez gibi geliyor. Eğlenmeyi tercih ettikleri için eğlenilcek kız arıyolar :D
13 Yorumla- +1 yıl
ya size bişey soracam
- +1 yıl
lütfen izin verin zaten xper puanlarım yetmiyor ancak yorumdan yazabiliyorum
- +1 yıl
@Kara2112Kaplan Ne sorucaksın
Ben güvendikleri kızları seçeceklerini düşünüyorum.
10 YorumlaEğlenebildiğinle eğlen sonra hanım kız rolüne bürünüp aptal bir efendi erkekle evlen ;)
10 Yorumla
+1 yıleglenmesinide bilrm karı olmasını da arkdas olmasnda kazulet i kim napsin
14 Yorumla- +1 yıl
ee bizmde var koca adayımız
- +1 yıl
benlik durum değil napicagni bileceksin uzun ilişkin varsa bseyler yasama ihtmalin yüksek deglmi he sunuda söyliyym öncesi yok
Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı. öyle olmalı ya da mantık evliliği diye bir ihtimal var
10 Yorumla
+1 yılNiye sadece erkekler belki benim annem iç güveysi alıcak
10 Yorumla
+1 yılkesinlikle !! eğlenilecek kız evlenilecek kızdır <3
10 Yorumla
+1 yılevlenilecek ve eğlenilecek kız diye ayırmak doğru değil ben evleneceğim kadının hem eğlenceli hem sadık olmasını isterim açıkçası
30 Yorumla
+1 yılbirlikte güzel vakit geçiremeigim birisi ile evlenmem ben şahsen
evliligin mantıgı hayatı paylaşmaktır
zehir etmek degil20 Yorumla
+1 yılEvlenmeye karar verdiğim kişiyle eğlenmesini de bilirim..
"Helal dairesi keyfe kâfidir.."
#Vesselam20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖzgür, birlikte eğlenebildiğimiz, herşeyin net olduğu kadın, net, budur bende..
10 Yorumla
+1 yılkafa dengi olacak. mesela hadi şunu yapalım diyecek mıymıy olmasın :D
20 Yorumla
+1 yılo değil de senin profil fotondaki kadın, evlenmiş de doğum mu yapıyor yoksa sadece eğleniyor mu? sorunun cevabı ben evlenmeyi düşünmüyorum. çünkü kimse benimle evlenmeyi düşünmez.
00 YorumlaEğlenmekten kastın? Sonuçta bende evleneceğim insanla eğlenebiliyor olmayı isterim. Eğlenemediğim gulemediğim insanla niye evlenmek isteyeyim ki. Eğlendiğim insan dendiğinde hemen kotu mu algılanmalı. Yıkın şu tabuları artık.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Birilerinin eglendigi bir zaman sonra baska birilerinin evlendigi oluyor herkes evlenilecek kiz diye aliyor ama gecmiste ne kirli camasirlar var (herkes ustune alinmasin)
00 Yorumla
+1 yılBüyük konuşmam. Eğlenmek için takılıp ciddi düşünmeye başladığımda oldu.. Hayat nereye götürürse gideceksin anlayacağın..
10 Yorumla
+1 yılEvlenebilirsem inşalah hem eglenebildigim hem de hanim hanim biri olur umarım, eğlenmekten kastım birlikte iyi vakit geçirmek, öteki türlü eğlenmek doğru değil. .. istismar denir.
10 YorumlaEvlendikleri kizla eglenirler eglendigitle evlenen nadirdir
10 Yorumla
+1 yılEglenemedigim anlasamadigim erkekle evlenmek istemem ben. Erkekleri bilemem 😏
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSahsi fikrim sudur benle istedigibkadar eglenebilir tek basinabeglenceyevgidemez. Ki zaten bende oyleyim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenilecek olanları tercih ederler. Ama sonra eğlence bulamayınca eğlenileceklerle eğlenmeye devam ederler.
40 Yorumla
+1 yılBen evlenmek için benimle evlenecek olan kızları tercih ediyorum öncelikle bunları bulsam yeter 😂
20 Yorumla
+1 yılOrada bahsedilen eğlenme gece mekanda içip sonra yatakta takılabildiğin kız o kız başkalarıylada takılmıştır öyle niye onu çocuğunun annesi yapasın
10 Yorumla- Devamını Gör (168)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat