Nedenini yazarak görüş yapın..
Evlenmeyi kızlar mı daha çok ister, erkekler mi? Neden?
Nedenini yazarak görüş yapın..
Tabiki de kadınlar.. Fakat tarihi bir hata yapıyorlar erken evlenmeyi marifet zannediyorlar. . Genelde hislerine yenik düşüyor çoğu. . Yani ipsiz sapsiz serseri it kopuk nerde boş beleş adam varsa dikkat edin koru körüne sevip bağlanıp sonrada çile ve acı cekiyorlar. . Bazıları da tanımadan bilmeden evlenip hayal kırıklığı yaşıyor. .
Kadınlar koruyan değilde daha çok korunmasi gereken bir düzenin varlıkları olarak görüyor kendini.. Sevgiye ilgiye korunmaya muhtaçlar.. Bir boyundurluk altina girmek ve sıcak bir yuva artı çocuk büyütmek en doğal büyük hayalleri..
Erkekler ise daha özgür daha özgüvenli bu konuda.. Yani bekar olarak kalabilir kendini koruyabilir, sevgi ilgi alaka gormese bile sert yapısı ile bir şekilde bunu göğüsleyebilir..
Yani tamamen yaradilis meselesi aslında..
Kızlar olduğunu düşünüyorum. Bu arada profilinde fotoğrafı bulunan değerli şahsiyet için soruna +1. :)
Eyvallah ✋️😌
Kişiden kişiye göre değişir ama evlenme isteğini kolayca dile getirebilen genelde erkekler oluyor..
Dini değerlerine bir nebze sahip çıkmaya çalışanlar sünneti seniyeyi yerine getirebilmek adına erken evlilik yapmak istiyorlar.. ama tabiki takdiri hüda kuvve-i pazu ile dönmez..
kuvve-i bâzû (bilek gücü) pazu değil 😄
Pardon ezberimde öyle kalmış 😑
Düzeltmiş oldum :))
Belli bir yaşa gelince annelerine yaptıramadıkları işi eşlerine yaptırmak istiyolar bir nevi kurulu düzen ve rahata ermek aşk hikaye
*erkekler
Kötü bir şey mi bu?
Evet bence kötü aradıkları hayat arkadaşı değil bir nevi hizmetçi robotu..
Bu yüzden evliliği düşünmüyorsun sanırım 🤔
Cevap
16Cevap
Kızlar ister. Erkekler karı kız ayaklarından kopamadıkları, sorumluluk alamadıkları için evliliği ertelerler dkdkdk
Ben şimdi karı kız peşinde mi koşuyorum? 😕
Benim niye bundan haberim yok
İkiside istemez bende istemem şu an açıkçası İslam’a laf atıyorlar 4 tane kadın hususunda çok eşlilik konusunda ama kendileri evlenene kadar 100 farklı kişi ile birlikte oluyorlar kusura bakmasınlar ama kimse kullanılmış bir ürünü almaz bende almam o zaman evlenmenin hayatımızı tek bir kişiye bağlamamızın bir amacı kalmıyor ki git o zaman hayatının sonuna kadar çeşit çeşit farklı farklı insanla birlikte ol ne diyim yani !!!
Bari gelinlikli foto koysaydın burası arabistan gibi izlenim vermiş türkiyedeki kapalılar böyle kapanmaz bu görüşüm sadece istediğini de diyebilirsin o senin seviyen olur
Fotoya niye takıldınız ki?
Soruma cevap verseniz yeterli..
Çünkü ülkeye uygun değil kapalı olması sorun değil kapalı var kapalı var bide gelinlik yok gelinlikli kapalı olsaydı gerçekten bir sey demezdim. Sorunun cevabı da bayanlar evlenmeyi ister
Niye şimdi yarı çıplak hollandalı bir çiftin fotosunu koysaydım itiraz edecek miydin yine?
Gelinlik diyorum yanlız sanırım iyi okumadin ya da anlamadın kapalı olsa bile dedim gelinlik olmalıydı dedim bir daha oku istersen
Tamam ben de yarı çıplak gelinlik diyorum?
Omuzlar göğüsler açık bir gelinlik?
Yaw kapalı diyorum kapalı kapalı göz doktoruna veya beyin doktoruna gitsene sen ya da bir huzur evine benden bir tavsiye iyiliğin için
Ok.
Yanlız konu kapanmıştı Haa sırf muhabbet olsun diye yazdıysan muhabbetin kralını yaparım bas git şimdi
Ben soruyu şimdi gördüm ve fotoğrafı da görünce kesin birisi fotoya bir şey demiştir dedim içimden ve şöyle gezinirken aaa bir de ne göreyim birisi Arabistan güzellemesi yapmış mütefekkir seyyah kardeşime bir tavsiye vereyim dedim ki bir daha vakit kaybı yaşamasın. Hadi selametle.
Bana mı söylüyorsun ablacım?
Yok abi sana değil @simurgg6 ya dedim laf yapti da
🙄🙄🙄🙄 ooooowww
Kızlar ister. Belli bir yaştan sonra anne olmak istiyorsun çünkü. Anne olup bir Ömer ya da bir Ayşe yetiştirmek istiyorum.
Hadi inşallah :)
Ben sadece çocuk istiyorum erkek ve evlilik olamsa da olur
Çocuğa da bir sorsaydın..
Belki babasının olmasını ister?
Ben bakarım mesut ederim
O işler öyle olmuyor 😏
Sadece çocuk yapıp boşanacağım.
Tek çocuğum ileride tek kalmak istemediğim için😐
Çocuk babasında kalmak isterse?
Buna siz karar veremezsiniz?
Tamam da niye kocanın yanında olmasını istemiyorsun?
Neyse yaşın küçükmüş daha ilerde fikrin değişir :)
KIZLAR tabiki.
Çünkü erkeklerde yuva, özlem, sevgi, merhamet ve olgunluk çocuk doğana kadar Hanımefendiler kadar güçlü olmuyor... laylay lom bizimki...:)
Kızlar daha meraklı. Evlenince aile baskısından kurtulacaklarını sandıklarından sanırım
Kız değilmişsin gibi konuştun 😄
Genelinin düşüncesi o, benim değil 🤓ondan öyle yazdım zannımca
E ama ben herkesin kendi düşüncesini sordum 😏
Herkesin düşüncesi kendine 🤓
E sen hep başkalarının mı düşüncelerini yazdın bu zamana kadar? 🤔
Ya şimdi kendi düşüncemi yazacağım, tanıyanlar bu ne yaman çelişki diyecek çünkü 16 yaşında evlendim :)) o yüzden bu konuda genelde düşünülen şeyi yazmam uygun bence
16 yaşında mı 🧐
Evli misin hala?
:D gizleneyim be özelimi niye paylaşıyorsam :D
İnsan merak ediyor niye bu devirde bir insan 16 yaşında evlenir ki?
Söylememekte özgürsün tabi :)
Bunun istatistigi yapılabilir net bilgi vermek için. Onun dışında her iki cinsin de isteyeni de istemeyeni de çoktur.
Evliligin kendisine fayda getirecegine inanan taraf hangisiyse o ister. Zarar getirecegini dusunen istemez.
Kadınlar çünkü korumak istedikleri bir değerleri var erkeklerin yok rahatlar
Kızlar daha çok istiyor gibi 😅 ama neden olduğuna emin değilim sadece öyle gözlemledim.
Günümüzde kızlar bir tık fazla ama istemeyenlerde çok
Benim açımdan kızlar. Çünkü erkekler olabildiğince kadınla birlikte olmak isterler. O kadınlardan biri sadece kendine yönlendirmeyi başardığında da evlilik gerçekleşir.
Ben daha çok istiyorum
Neden?
Çünkü kendime ait bir evim ve bebeklerim olsun istiyorum yaşım geldi
Hayırlısı inşallah
Keşke bütün kızlar sen gibi olsa
@SaveTheDolphins neden
Kızlar da istemiyor pek
@SaveTheDolphins anladım
Nerenin güzeli oluyo sesimdeki 🙂
@SaveTheDolphins ay daraldım
Şimdiki erkekler daha meraklı 😅😅
Neden
Onu her evlendirdiyime soruyorum doğru düzgün cevap almadım daha😅😅😅
Hey maşallah çevre geniş herhalde 😅
Nikah memuruyum 😅😅 o yüzden 😅
😅😅😅😅
😅😅
Kızlar daha çok ister çünkü erkek olmadan kızlar bir hiçtir
Yaratılış gereği kadınlar🌟
Kızlar. Anne olma isteği ağır basıyor
onu bilmemde ben daha çok istiyorum
Kızlar daha istekli gibi
Kocasızlık zor diyollla
Bu zamanda kimse evlenmek istemiyorki😂😂
Kadınlar bir tık daha fazla
Kızlar daha çok ister çünkü yuva kurmak için
Kizlar istiyor fobi gibi birşey
Hobi yazacaktın galiba
@aşkarayanx dayı seni engelliyorum!
Her kese yapıyosun!
Doğru kişi ve doğru zamanda herkes
Ben isterdim de kimse yok.
Kızlar.
Annelik isteği bunda büyük bir etken.
Tabi ki kadınlar
Nedenini sordum?
Çünkü kadınlar çiçektir çiçek su ister ama biz ilgi istiyoruz sevgi istiyoruz sonra da çocuk
Komik değil
Kabahat bende seni ciddiye aldım ve yazdim
Tamam
Bence erkekler kızlardan daha çok evlenmek istiyorlar
Kendimden biliyorum ben evlenmek istiyorum
Bu kızın her zaman mazeretleri var
Sen benden daha çok iyilerini hak ediyorsun
Anlamıyor işte ben onu istiyorum verdim bileti gitti
Ben evlenmek istiyorum dedikçe yani çiziyorlar
Erkekler kızlardan daha çok evlenmek istiyor
Peki
Olgunlar..