İlişkiyi sarsacak şeyler mi bunlar? Ayrılığa götürür mü?
Ben şimdi iki yüzlülük yapıp evet diyemem çünki benim en iyi arkadaşlarımdan biri erkek ama bizim aramızda el şakaları ve vücutsal temas hiç olmuyor. Ve biz birimizi 20 seneden fazla tanıyoruz. Ve hatta şu anki nişanlısıyla ben tanıştırdım onu :). Ve düğününüde ben organize ediyorum.. Günlük sosyal medyadan konuşuruz ama her zaman mesefemi korurum. Sevdiğim kişinin böyle karşı cinsten arkadaşı varsa evet olabilir ve hatta onu tanımakta isterdim ama çok samilerse işte kucaklaşmalar el şakaları sarılmalar vs bunları kabul edemem ve hiç kimsede kabul etmemeli.
Sevgilim katiyen erkeklerle konusmama izin vermiyo bende onun kizlarla konusmasina izin vermiyorum çünkü olurda konusursa o kiza karsi duygu olusabilir bu duygu ilerler ve bana karsi aşkı falan kalmaz farkli hisseder kafasi karisir ayriliga kadar gider yani ben izin vermem asla mecbur kalamdikca konusamaz bende mecbur kalmadıkça konuşmam
YARATIR !! Olmasın ya yok kankalar yok eski erkek arkadaşlar, olacaksa gitsin sonsuza kadar onlarla samimi olsun.. benimle işi olmasın.. Ne öyle sevgilim var ama sosyal hesap üzerinden erkek takip etmeler, yok arada nasılım naberler, beğeniler falan ben hespine karşıyım !! Ya zaten bir kız istediği kadar tebiyesiz olsun ve ya azgın olsun ve ya delilik adına her şey, gerçekten seviyorsa bu bahsettiklerimi yapmaz. Bu soruyu bile sormaz ve sevgilin varsa diğer erkeklerle samimi olma.. hiç bir şekilde.. hayırlı günler
samimiyetin de bir sınırı var.. hemcinslerimi tanıdığıma göre o sınırı aşmaması gerekir. ama tamamen katı davranmam. herkes kötü niyetli diye bir şey yok. yine de erkeklerin aklının fikrinin nerede olduğunu onlara anlatmamız zor oluyor. bizi anlamasalar da arkadaşları konusunda çizgileri çekmek şart..
Cevap
63Cevap
Kısmen benim için problem olsada aslında onun için problem. Şöyleki...
Eğer karşı cinsle bir göz temasında göz flörtü ederse ona karşı içinde bazı duygular oluşabilir. Benim bunu yakalamam ilişkiyi bitirir. Yakalamasam bile onun aklı bir zaman sonra karışır gel gitler olur, sonu yine ayrılık.
Olası bütün ihtimaller sakıncalı olduğundan mesafe koyması herkes için en iyisidir.
Ben istemiyorum o da ben gibi benim içinde istemiyor.
Karşılıklı olduğu için 5 senedir bir problem çıkmadı.
Birbirimize yetiyoruz her konuda arkadaş anne baba kardeş dost...
Yok benim için ilişkiyi sarsmaz, direkt yıkar. Sevgilimin arkadaşıda, kardeşide, dostuda benim
Konuştuklarını görsem kapıya atarım yerim arkadaşlık felan hepsi ayak aramız bozuk olsa hep o tür arkadaşlarının koynuna giriyorlar teselli olmak için 😎
Evet yaratır. Herşeyin bir çizgisi var. Benle kurmuş olduğu samimiyeti bir başkasıyla taçlandıramaz.
Olamaz. Aşırı kıskanç olduğum için sürekli tartışırım. Buda ilişkiyi yıpratır. Oda bize değer veriyorsa başkalarıyla samimi olmaz.
Yaratır. Görüyorum iş yerinden, bazı insanlar evli olmasına rağmen çok samimi hareketlerde bulunabiliyor.
İstemem ben öyle.
yaratır diyenle işim olmaz. yok efenim faceden tüm erkekleri sileceksin falan :D güven eksikliği zaten ayrılık getirir
Varsaymak bile moral bozucu, ilişki kesinlikle bitme noktasına gelir. Ben de karşımdaki de dikkat etmeli.
el kol hareketleri bel altı muhabbetleri olmadığı müddetçe konuşabilir tabi gecenin köründe mesaj atmayacak
Karşı cins sevdiğim bir kızsa sorun olmaz benim için
Bu tür şey güven ile alakalı
Ki ben kendim için söylüyorum karşı cins ile arkadaş olmam ama sevgilinin arkadaşı olması beni rahatsız etmez
Kız kaşar o/ruspu değilse
benle sevgili ise karşı cinsten kankası, panpas, ı kardeşi, zımbırtısı olamaz!
Hayır. Yakın arkadaşlarının hepsi hemcislerinden oluşan insanları sevmem zaten, samimi kız arkadaşlarının olması iyi bir şey.
Bence karşı cinslerin Samim i olmasi iyi olmaz yani sonuçta ateşle barut ne beklersin ki :)
Aşırı samimi olamaz, arkadaşı olabilir gider tanırım , ne ayakmış anlarım.
Olmamalı, olursa ciddi endişelerim olur. Normal arkadaşlığın ötesine geçmemeli sırnaşık samimi arkadaşlığı kabul edemem.
ben karşıyım ilişkimi de bu sarstı zaten hiç geniş olamiycam bu konuda
erkek kadın arkadaşlığı sadece bekarken olur diğer türlü ters
Sevgililikte kısıtlamaları sevmem karsılıklı özgürlükten yanayım
benim için karşı cinsle olsun hiç problem yok, yeterki hemcinsinle olmasın :D
isterse olabilir ama karşı cinsle samimi olduktan sonra beni bir daha bulamaz. silerim onu
Ayriligi gec olume bile goturur ne karsi cinsi la vururum kirarim parcalarim...
Yaratır tabiki gülüşmelerini bile kıskanabilirim. Seviyesini bilmeli kesinlikle.
bana göre yanlış. sevgilimse eğer kimseyle samimi olmamalı ben kabul edemem
wallah mezhebimiz pek geniş olmadığından çok büyük hazımsızlık yapar bunun neticesinde iyi şeyler olmaz
bana ters benim sevgilimin karşı cinsle hiçbir alakası olamaz olduğu zaman ortalığın mına kyarım işte
Yok öyle bir dünya samimi olucak bir kızla varya öyle yakar geçerim sonrada ne hali varsa görür .
Bu saatten sonra umrumda degil istedigi boku yiyebilir
Samimi olmasi sartmi? Gerek var mı bilemedim simdi 😊
Bu soruyu okumak bile benim için problemken ^^
Problem yaratmamasi problem bence
o samimiyeti kuracak kişi sevgilim olmaz desem
15 yıllık arkadaşını sildirdim sence? :D :D
evet cok samimi olması rahatsız eder
Tabikideee yaratır :D
Duracağı yeri bilmesi gerekir
sınırları zorlamamak şartıyla serbest takılsın
Mesafesini koruduktan sonra sorun olmaz
ne kadar samimi olduguna bagli..