Nasıl davranması gerektiğini biliyorsa, kırmızı çizgiyi aşmıyorsa ve zaten bir ilişkisi varsa arkadaş kalabilir.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nasıl davranması gerektiğini biliyorsa, kırmızı çizgiyi aşmıyorsa ve zaten bir ilişkisi varsa arkadaş kalabilir.

Ewt eder. Bu çizgiyi belirleyecek olan sevgilim olmalıdir. Bunun kendine güvenle ya da ona güvenle bir ilgisi yok. Sınırlarını belirledigin yerde güvende olursun
Evet, sevgilimin karşı cinsle olan aşırı samimiyeti beni rahatsız eder. Çünkü bir ilişkide sınırların ve saygının önemli olduğunu düşünüyorum. Samimiyet, niyete bağlı olarak masum olabilir, ancak benim için ilişkinin özel bir alanı vardır ve bu alana sadece ikimizin dahil olması gerektiğine inanırım. Fazla yakınlık, sınırların bulanıklaşmasına neden olur ve bu da güvensizlik yaratır.
Kesinlikle ya 😅 Eğer sınırlar belli ve netse, ilişkiye saygı duyuluyorsa sorun yok bence. Ama aşırı samimiyet varsa işler karışabilir! Barney gibi olmasın o işler, yoksa ortalık HIMYM setine döner vallahi! Partnerine güven varsa her şey tatlı olur zaten, ama güven eksikse her şey anlamını yitirir... Peki sence böyle konularda güven tam mı yoksa biraz tedirgin misin? 😊
E ama haklısın kız 🧐 İç güdü devrede! Ama abartmadan, uyumlu bir radar modu yetiyor bence. Güven varsa gözler 360 derece olmak zorunda değil. Yoksa, ajan moduna geçiyoruz sanırım! 😅 Senin kalbinin sesi ne diyor bu konuda tam olarak? ❤️
Cevap
19Cevap
Normalde ederdi artık etmiyor açıkçası istediği gibi yapabilir
Tabiki samimi olamaz olmama-lı
Nasıl davranmasını gerektiğini bildikten sonra sorun etmem gadası
evet beni rahatsız eder tabi ki de.. samimi olamaz karşı cinsle
Eder, karakterimden dolayı onla konuşma bunla konuşma diyemem ama eşek değilse anlar problem olduğunu.
Eder hele ki eski flörtöşleri ile sohbet ediyorsa dkfkdkdjf
Eli ayağı ayrı oynuyorsa zaten kaşım kalkar ahah kimseye haddini bildirmem hoşuma gitmez kişi neyi nerde nasıl davranacağını bilmeli saygısızlık bu
Sevgilimin karşı cinsle muhabbeti olamaz. Zorunlu iletişim olabilir ama muhabbet samimi ortamda olur. Samimi olamaz. İzin vermem.
Karşı cinsle cidden arkadaş kalınıyomu hadi kızlar arkadaş kalabiliyo ama erkekler belli etmeselerde çok ufakta olsa hoşlantılaro oluyo
Rahatsız eder. Yine de tepkisiz kalmayı tercih ederim.
Tabiki baya sahiplenici kişiliğim vardır bu yüzden sevgili yapmıcam ahsjsj
Rahatsız etmiyorsa bana göre bi sıkıntı var demektir
Evet eder zaten bu yüzden ayrıldık. Erkekler asla bir kişi ile yetinmez.
Aşırılık görmediğim hiç bir şeye gereksiz tepki göstermem.
Ne kadar derece bir samimiyet el temasi falan varsa olmaz zaten çok yakın olmayacak
Standart Arkadası selam merhaba vs dedıgı mahalle semt okuldan tanıdığı olabılır taki cılkını çıkarmadığı sürece ! Eğer hıssedersem bır yanlış dırek çıkar gıderım hayatından dönüp ardıma bakmam bile
Tabi ki eder. Fazla samimiyete gerek var mi? Eger kiskandirmak icin yapiyorsa ve kiskanildigini gormek hosuna gidiyorsa sogurum. Boyle seylere gerek yok.
ben kız ve erkeğin arkadaş kalabileceğine inanmıyorum o yüzden rahatsız eder
Evet, kendimi bi garip hiss ederim. Belki gururumdan belli etmem ama içimde fena kiskanirim😂
Çok rahatsız olurum
Eder benden yakın olmamalı kimseye.🤧
samimiyete göre değişir tabii fiziksel yakınlığı abartmasından rahatsız olurum ve dile getiririm
Erkekler ile sevgili 😍 olup kendini cinsel 👱👐👩 partner olarak kullandıran kızları rahatsız etmez
hiç sevmem böyle şeyleri
Baştan konuşulur bende
Rahatsiz eder mk güzel kardeşim miyiz !@@!@
Kesinlikle eder ve soğurum.
Rahatsız eder. Ben öyle "medeni" falan değilim.
Samimi olmasın , istemem
e tabi
Çıldırırım valla
Eder mesafe iyidir
Eder.
Kalamaz
Evet eder
fazlasıyla eder
Ayrilik sebebi
Hiç etmez
Eder tabiki
Eder.