Sevgiliniz karşı cinsle aşırı samimi olsa bu durum sizi rahatsız eder mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sevgiliniz karşı cinsle aşırı samimi olsa bu durum sizi rahatsız eder mi?
Kimi rahatsız etmez ki? Var mı öyle biri bence yoktur. Samimi davranmayı geçtim samimi konuşması, mesaj atması bile beni germeye, rahatsız etmeye yeter de artar bile. Yani benleyse mümkünse sınırları bilsin ve karşıya da hissettirsin.
Aynen öyle bence herkesin rahatsız eder bu durum. Kimse istemez sevgilisinin karşı cins ile bu kadar yakın olmasını falan. Şahsen beni bu durum aşırı derecede rahatsız eder.
Zaten rahatsız etmeyen varsa ilişkisini ve sevgisini sorgulamalı bence 😇
Evet rahatsız eder tabi ki. yani arkadaşı olabilir ama aşırı samimi ya da samimi olamaz.. Bu yüzden de karşı cins ile samimi olmasını istemem ki sevdiğim kadında zaten karşı cins ile samimi olmazdı yani benim söylememe gerek kalmadan ikimiz de sınırlarımızı bilirdik zaten niye samimi olalım.. Sevgililer arasındaki samimiyet ve sınırlar, çiftlerin tercihlerine, değerlerine ve ilişki dinamiklerine göre değişebilir. Kimi çiftler arasında karşı cinsle samimiyet doğal bir şekilde olabilirken, diğer çiftler daha sınırlı bir şekilde bu konuda rahat hissedebilirler.
Aynen katılıyorum. Benide rahatsız eder şahsen samimi olması falan karşı cins ile. Ben arkadaşlık etmesine bile müsaade edemem şahsen çünkü aşırı kıskanç bir insanım olamaz...
Cevap
12Cevap
Evet erkek arkadaşı olabilir onda sorun yok kadın asla
Aynen bencede bende aynı fikirdeyim seninle. Erkek arkadaşı olsun ona karışmam etmem ama kadın arkadaşı olamaz. Samimi olacaklar falan gerek yok ben çok kıskanç biriyim çekemem öyle şeyi
etmez diyen genişler sevgilisinin numarasını bana verebilir
Etmesin mi abi anlamadım ki Müge anlıdan neler duyuyoruz
Rahatsız olmayan erkek vurduruyordur
Abartirsa illaki olunur
Rahatsız eder
Aynen bende rahatsız eder bu durum. Yani samimi olacaklar sürekli mesaj atacaklar birbirine ondan sonra ne bileyim hoş değil bu durum ya. O yüzden ben istemem karşı cins ile arkadaş olmasını.
Ben de istemem. Hatta ayrılmam için en ufak fırsatı bile kollayacaktır. Yeter ki ufak bir eleştirimi yapsin.
Çok rahatsız eder
Aynen benide rahatsız eder bu durum. Samimi olmasını geçtim ben karşı cinsten hiçbir kızla arkadaş dahi olamaz ben çok kıskanç biriyim asla Kars cinsten arkadaş falan olmadina müsaade edemem..
Bende kıskancım arkadaşlık sadece şu şekilde olabilir nasıl benim işte arkadaslar var sadece o an iş gereği olan onun dışında olamaz
Eder
Eder
Rahatsız edici
Evet
Bugün üç farklı hesap aynı soruyu sordu
Tabi ki eder
eder knka elbette
tabiki rahatsız eder
Evet rahatsız olurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?