Tanıştıktan 4 gün sonra evlenerek olay yaratan sunucu Neslihan Yavuzcan, ilişki sürelerine dair tabuları yıktı. Sizce bu kadar kısa sürede nikah masasına oturmak ne kadar doğru? Evlilik, söz, nişan için yıllarca uğraşanların evliliği mi, bu evlilikler mi daha sağlıklıdır?
Bence cok kisa bir sure en az iki sene belki daha fazla bile olabilir cunku evlilik gorecelidir ve surdurmek zenginler kadar kolay olmuyor faturalar geldimi gecim sikintisi oldumu aski sevgiyide pek goremiyorsun zor oyuzden tanimak cok onemli ozellikle kizsan eger ;)
Bir insanı ilk gördüğün an evlenmeye karar verebilirsin, söz nişan bilmem ne diyerek beklemek birbirini tanımaya değil ilişkiyi yıpratmaya yol açıyor. Kendim bir buçuk saatlik görüşme sonunda karar verdim evlenmeye.
kafama yatınca basıcam nikahı :D biraz şans işi sanırım bazıları yıllarca tanısanda aynı evi paylaşmak daha farklı olabılıyor , bazıları kendını o kadar iyi saklıyor ki yıllarnı versen çözemezsin belki de bu konu da usta olmus bir çok ınsan vardır kendını saklamayı bılen.
bazı evlilikler insanların birbirini arzuladığı için yapılır ve belirli bir zaman sonra sona erer. Bazı kadınlar zaten oyunun başından beri boşanmak için evlenirler yani resmi olarak kızlık artık özgürüm boşanabilirim ve istediğim gibi cinselliğimi yaşarım.
ben size söylim mantıklı olanı yapmış cünkü evlenipte anlasamayınca boşanır cünkü tanımak nedir o sana ne kadar kendini tanıttığına bağlı flört esnasında ama evlendinde öyle diğil her haltı meydana cıkıyor
Yaslarini baslarini almislar nesine beklesinler hem onlar icin evlilik cocuk oyuncagi bugun evlenirler yarin bosanirlar bizim icin bu soz konusu bile olmaz. o yuzden en az 1 yil gorusulmeli karsi tarafa bagli tabiki acik, net ve durustse 😊
Bence 6 ay mantikli 1 sene ve ustu birliktelik monotona bagliya herseyi biliyosun Evlenince yapacak bir bok kalmiyo heyecan yok neyin nasil oldugunu kimin ne istedigini biliyosun uzun olunca heves kaciyo gibi sanki 6 ay ideal
4 günde evlenen 4 günde boşanır gibime geliyor. temeli sağlam atmak lazım. en az bir yıl en çok üç yıl ortalama iki yıl ideal evlenmeye karar vermek için. 3 yıldan sonrası da sakız gibi uzatmaya benzer.
O iş belli olmaz bence 15 yıllık evliliklerde bitiyor onca tanımanın ardından daha doğrusu tanıdığını zannetmekten,1 ay sonra evlenenlerde bir ömür mutlu olabiliyorlar görücü usulü evlenenlerde ömür boyu evli kalabiliyor
Istersen bir günde tanış evlen istersen 5-10 sene aynı evde kalmayisin biribirini taniyamassin gerçekler o zaman çıkar sevdin adamla aranda sevgi mutluluk saygı varsa o en sagliklisidir ama onu aynı evin içinde tanirsin oda seni öyle hop sevdim hadi nikah olmas ya da ışte biz 5#6 senedir konuşuyoz bütün huylarini biliyom hadi evlenelim olmuyo onlar cicimaylari kadının dirdiri erkegin ilgisizligi ne zaman çıkarsa o zaman gerçek tanışma belli olur
Görücü usulü evlilikleri düşününce bizden önceki neslin; aslında tanışma süresi ile mutluluğun karşılaştırılmaması gerektiğini düşünsem de sorudaki örnek epey hızlı olmuş...
Oha tabiki değil o ne lan 4 gün valla bence bikaç ay geçmesi lazım tam tanıyanilmek için ki sonradan evlendikten sonra bile bilmediğin huyları ortaya çıkıyo
Tanışmak tanımakla aynı şey mi, tanıdım dediğin insanlar bile bu kim olursa olsun insanı şaşırtabiliyor.. bu kadar kısa süre sadece çıkarlar doğrultusunda yapılmış sahte bir birliktelik bana göre
Bence bu biraz kisilerle alakali. Tutup 4 günlük adamla evlenmek mantıksız ama ortada evlilik için bir engel yokkende yillaaarca sevgili kalmakta doğru değil
ben tanışmadığım biriyle de evlenebilirim 😃😂 o an etkilenmem önemli mesela Englis Time da Andreas adında Belçikalı biriyle tanışmıştım gel evlenelim dese evlenirdim xndnnddn
Yok artık daha neler? 6-7 ay bir insanı tanımak için yeterlidir diye düşünüyorum da 4 gün nedir? Adam yalan mı söylüyor? Katil mi? Sapık mı? Nerden anladı da evlendi bu bayan yahu
30 40 yıldır evli olan insanlar bile ayrılıyo bence tanıyan insan her türlü tanır ki karakteri bozuk olan bile evlenene kadar iyi rolü yapabilir aldanmamak lazım
5 gün çok az ki muhtemelen daha önce birbirlerini tanıyorlardı. Bir insanla evlilik kararı almak için çok uzun süreler beklemeye gerek yok. 3. aydan sonra ilişki kendini belli eder.
1 sene en fazla evlilik için uygun olup olmadıgı anlaşılması için b.. ku çıkana kadar 3-4 sene ilişki yaşamaya gerek yok bir amaç yok yani 4 sene çıktık ayrıldık... gereksiz oluyor en azından bir çabanın karşılıgı olur
Ya adam çok zengindir kucağına zıplamıştır. Ya da bir projeye başlayacaktır reklam lazımdır ^^ Ben şahsen tanıştıktan en az 1 yıl sonra söz nişan 1 yıl sonrada nikah düşünüyorum ^^ Herşeyin hayırlısı ^^
Sen bunlara bakma bunlar ikinci baharlarını yaşıyor.. normalde bir kişiyi iyice tanımadan evlenmek çok yanlış sonra soluğu adliye koridorlarında almak var...
Arkadşım bu ülkede daha hic tanışmadan evlenenler mevcutten bu gayet normal
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
3 günde görüp aşık aşık oldum 4 gün teklif ettim yürüdük 5. gün öptüm izin vermedi.6 yıl çıktık.3 yıldır cevap vermiyor bana. Kibarca terkedildiğimi düşünüyorum. Evlenmeyi çok isterdim ekonomik nedenlerle olmadı.
4 günlük tanışmayla evlilik mi olur? Tabiki bu yanlış kimseyi 4 günde taniyamazsin ki.. Ama neslihan yavuzcan bir an önce evlenmek istemistir çünkü yasli
ölüyle gelin bekletilmezmiş ne bunlar gibi 4 günde evlencen ne de uzata uzata b.. kunu cıkarcaN aynı evin icinde girmeden kimseyi tanıyamazsın ailelerde uyumlu olmussa fazla uzatmamak lazım bu süreci
bence eşin açısından kendımı onun yerıne koyarsam burda takılıp özellkle cınsellık sorularının paylasıldıgı yerde bulunman bana abest kaçardı hosuma gıtmezdı
En İyi Cevaplar