Sizce Tanıştıktan sonra evlilik süreci ne kadar olmalı?

Sizce tanıştıktan sonra evlilik süresi ne kadar olmalı? Tanışır tanışmaz evlilik isteyen bir kadın normal mi? ben 38 yaşında hiç evlenmemiş işinde gücünde bir adam, o ise 37 yaşında daha önce başından evlilik ve boşanma ile birlikte bir çok ilişki geçmiş bir kadındı. İlk günler her şey çok güzel başladı ama 1 ay içerisinde sorunlar kavgalar baş Gösterdi. Ben kendisine evlenmek için çok acele ettiğini benim de evlenmek istediğimi ancak sorun ve problemleri öncelikle çözmemiz gerektiğini , aramızdaki sorun ve problemleri çözmeden yapacağımız acele bir evliliğin sonunun daha büyük bir hüsran olabileceğini ve bundan dolayı da çekindiğimi söyledim. Bu çok aceleci bir şekilde her şeyin bir an evvel olup bitmesini istiyordu. Benden de evlilik öncesi altın gibi maddi beklenti ve istekleri de vardı. Kendisi devlet okulunda memur bir öğretmendi üstelik. Dominant, baskıcı ve tutumlu bir karakteri vardı ancak ben de dik ve baskın karakter bir adamdım. Beni sürekli sevdiğini ve aşık olduğunu söyledi. En son dün tartıştığımızda, beni 6 ay geri attın sen olmasan şimdi çoktan başka bir adam bulup evlenmiştim dedi. Ben ise bu lafı kadıramadım seven bir kadın bu cümleyi hayatındaki adama nasıl kurabilir dedim ve kendimi kaybederek ona bağırmaya başladım. Sonrasında engelledik birbirimizi ve böylelikle bitti. Ben de onu sevmiştim ama sonunun bu şekilde olmasında kendimi suçluyorum , sizce ben suçlu muyum? Amacı neydi beni gerçekten sevmiş miydi sizce arkadaşlar?

Sizce Tanıştıktan sonra evlilik süreci ne kadar olmalı?