Kahve içmeyi gitmiştik çok tatlı iyi birine benziyor aklım kaldı her günde gidip kahve filan içemem yani hiçbişi yapamam
çabalamak istiyorum Nasıl olacak bilmiyorum ;(
çabalamak istiyorum Nasıl olacak bilmiyorum ;(
Git, gittiğinde o çocuğu iste özellikle tarif et diğer garsonlara tanırlar illaki. Sonra da numaranı yazıp ver nikahına alacaksın sanki herifi ne kastın bu kadar yapmayın kızlar 😉
Göründüğü gibi basit değil
onlar gerkese bakar isi geregi oyleler eskiden cafede kasiyerdim ciraklara bile oyle olmalarini ogretiyolardiki kadin musterileri cekebilsinler
Hımm şansım yok yani
guvenme diye dedim
Ben hep yaparım. Git ve şunu de ona. Buraya her geldiğimde servisimi siz yapıyorsunuz, zahmet veriyorum size. (GÜLÜMSEYEREK) Adım Gizli üye, seninki ne?
diyebilirsin :)
Emir vermiş gibi ; beni öldürsen yapmam :(
emir değil ki kuzum :) sen fazla çekingensin ben tam bir yırtık :P
Seni tanısaydım reelde olmuştu bu iş
istersen tanışalım fikir veririm sana
Çok kez beğendiğim garsonlarla arkadaş oldum, sevgili oldum :) sen bir de kızsın işin daha kolay erkeğin kardeşim damgası yiyip bidaha mekana girecek yüzünün kalmaması riski var
Bacım desin yine vazgeçmem ki
Git konuş ne yapacan başka :D ya da swarm kullanıyorsan cafede check in yap illa ki o da yapıyordur ^^
Utanırım çok çekingenim :(
O zaman evde kal :D Kurursun turşunu kurarlar :D
Evi de hiç sevmem 😔
Hahaha :D sokakta kal o zaman :D
Dua et ya 😊😊
Hiçbir çaba göstermedikten sonra dua ne işe yarar? ^^
Çaba olacak tabi o yüzden :)
nce çabanı göster gerisini Allah'a bırak ^^ Ama dinimizde sevgililik haram. O yüzden bir günah için Allah'ı karıştırman ne kadar doğru bilemem :)
Peki sağ ol kardeşim
Cevap
10Cevap
daha sık git oraya her gün tek gitmiyceksin heralde erkekle değilde kızlarla falan git sürekli takıldığın cafe ise zaten az çok tanıyorsun
Haklısın öyle yaparım
Teşekkür ederim
Daha önce kafede çalışmış biri olarak söylüyorum asılan müşteri kadar itici bir şey yok. Ben oraya para kazanmaya gidiyorum. Milletin sarkıntılıklarını çekmek zorunda değilim.
Adini soy adini biliyorsan sosyal medyadan bulmayi dene
Bilmiyorum
Deki ben burda defterimi vs unuttum bulursanız beni arar mısın de numaranı ver 😀
Ya aramazsa 😔
Şöyle seven bir kadın bana denk gelmiyor ki vay arkadaş ya. Şansıma tukureyim ben...😒😒
Sen çok güzel sevene benziyorsun...😊
@Canın_cehenneme bu kadar az sözle bunu anladın tebrikler 👏🏻
Ama bende çok güzel severim. Tipini değil yüreğini çok güzel severim...
bilinen mekansa asılan çoktur
sadece kendini göstre bilirsin
Öyle ahım şahım değil ki
Bir gülümsedi bana yetti
Vazgeç diyorsun...
Sen olsan pes eder miydin
Elde etmek değil her şey Zaman'la biliyorum farkındayım yanlış anlaşılmak istenmiyorum bir de
bir yolunu bulurum inşallah :)
Üstünde adı yok mu 2 dk da bulursun ağlardan ordanda yürürsün bütçeyi sarsmaz :D
konuş direk de ki bunun içinde ne var anlatsana biraz
Tabi kahvenin içinde ne olduğunu sorarak kız kendini aptal durumuna düşürsün değil mi? Tabi çok mantıklı...😂😂
Ahajaj yok yapamam zaten :) :)
@Canın_cehenneme hahaha ne kadar mantıklı dedin sonuçta her makarna aynı dimi kesinlikle haha affet düşünemiyicek kadar kahve hakkında fikrim yok ahaha kesinlikle tokya ghoul falan da izlemedim aynen haha hepsi aynı kesinlikle içindeki şeylerde aynı haha :/
bacım sende seviyorsan söyle direk kaparlar sonra ağlarsın arkasından
Ya senin ne işin var kafedeki çocukla. O herkese aynı bakıyordur zaten. Gel bana ben sana gül gibi bakarım...😂😂😂
Gönül işte nereye konacağı belli olmuyor :)
Bence yinede saçma sapan sorular sormasın komik oluyor. Bence direkt gitsin ya açılsın ya da o adamın garsonluğuna verip ona aldanmasın. Garsonlar genelde müşterileri ile göz teması kurmak zorundalar zaten. Yani herkese aynı şekilde yaklaşabilir o garson, soran bayan. Ören bayan gibi oldu...😂😂😂😂
İyi dedin
kimbilir kaç kız onun için kahve içmeye gidiyor karnı tokken yemek yiyor orada
Sanmam yaaaa ; öyle mi dersin
Bak ya şüphe girdi içime
Heh sanki çok kolaydı
Senin söylediklerin kadınlığını kullanıyor
Doğru dua etsene bana😊
Olsunda. Belli mi olur :)
İyi bakalım
Teşekkürler iyi uykular
her gün gidip kahve içemezsin ama çabalamak istiyosun :D
Öylede manyak bir insanım
Neden her gün gidip kahve içemezsin :)
Benim de bir bütçem var, okuyorum ay sonunu getirmem lazım
O bakımdan haklısın tabi. Gidebildiğin zamanlar her getirdiğinde teşekkür et. Ayrılırken de elinize sağlık de. :) Elbet konuşacaktır seninle... Sonrası sana kalmış. Geri kalan diyalogları da sen bul ahahaha. Bu arada güler yüzlü olup , tebessüm etmelisin hep. Yov yov :)
Haklısın teşekkür ederim :)
Ederim ricalar abicim...
Tekrardan gidip onla muhabbet kurabilirsin.
Hiç konuşmadık ki
bence konuşmalısın. kaçırma bence
Bence de kaçırmayayım
:)::))))9
Fakir seviyosun demek 😊😊
Severim hemde güzel severim...
Sen çok mu Zenginsin orspu cocugu
Onu en iyi ben anlarım
Bende yıllarca çalıştım
@ÇeşmeliKRAL güldürdün gece gece 😂
@skilletsever Ben balıkçılıktan geldim Kaptan oldum. Ama Sakız adasında yaşamama rağmen Çeşme deki. sokak köpeklerini asla unutmadım. İnsan fakir olabilir parası olmayabilir ama insanlığını kaybetmedigi sürece o benim gözümde ADAMDIR
@ÇeşmeliKRAL En güzeli
Uyuyorum Kardesjm yarın görüşelim Sen de uyu
@ÇeşmeliKRAL iyi geceler abicim
git konuş bence
Deniyeceğim :)
Swarmdan çekin yap
Kullanmıyorum
Boşver domuzu
Niye öyle söyledin 😔
Ne dememi bekliyorsun. bosluktasin o yüzden Sana hoş gelen birşeyin peşinden gidebilirsin ama bu yanlış
Peki
Soran Kardes Günaydın
Günaydın abi
Beni takip eden Senmisin
Hayır takip etmedim
Tamam Kardesim
Git yapış
Olacak gibi değil
Kağıda yaz ver
Numara mı
Numara veya hislerini
Bende o Cafe'de de iş bulsam Nasıl olur
Hem işede ihtiyacım var
Süper olur hatta iş varsa ben de geleyim 😁
Gel bana ayarlarsın ben beceriksizim zaten :)
Kabul sen işi ayarla ben garsonu 😊
Anlaştııık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar