Mağaza çalışanından hoşlanıyorum ne yapabilirim?

Burada evimize yakın bir avm den geçen kış bot bakmaya gittiğimde gördüm onu. Benimle o gün çok güzel ilgilenmişti siz zahmet etmeyin ben bağcıkları açarım falan. Neyse bu aldığım botu deri diye aldım ama soyuldu. Tamir için mağazaya yine gittim, o yoktu kız ilgilendi botu aldı. Bot tamir edilemiyormuş malzeme soyulduğu için. Bizde değiştirelim dedik. Yanımda iki kız arkadaşımla beraber değiştirmeye gittim. Baktım bu orda yanında arkadaşı kendi aralarında fısıldaşıp baktilar bana. Yanındaki arkadaşı ayarlarız gibisinden bir şey söyledi. Neyse biz arkadaşlarla bakıyoruz ayakkabılara, çizmelere. Ben daha dikkatliyim ilki gibi sakat mal almak istemiyorum, inceliyorum ürünleri. Her şey güzel çocuk ilgileniyor. Yanımda arkadaşlarım var tabi bilmiyolar benim o çocuğu beğendiğimi. Bunlar şakalaşmaya başladı işin kötüsü bende dahil oldum. Çocuğa ürünle ilgili bir soru sordum "yoo" dedi ben de taklit ettim yayvalak yayvalak "yoğoğo" dedim. Çocuk bozuldu neyse ben buraya sonradan yine gittim çocuk çok ilgili davranmadı. Aylar sonra bugün yine gittim eski duygularımın hala durduğunu farkettim çok heyecanlandım. Bugünde hemen yanımıza gelip ne bakmıştınız dedi. Benim yanımda yine arkadaşım vardı. Ayakkabı baktık bile diyemedim ayakkabı dedim. Sonra bir güldük arkadaşımla, o da güldü sonra pek bakınmadan çıktık. Arkamızdanda bakmadı. Bugün ondan gerçekten hoşlandığımı farkettim acaba ne yapabilirim? O da benden hoşlanıyor mudur? Sevgilisi var mıdır? Rezil olurum mu falan çok soru var aklımda. (Kızım ben, bu arkadaşımın hesabı fikir almak için sorayım dedim sizlere.)
Mağaza çalışanından hoşlanıyorum ne yapabilirim?