Merhaba arkadaşlar,
Şirketten birinden hoşlanıyorum ne yapmalıyım? Acil yardım istiyorum :(((
Şirketten birinden hoşlanıyorum ne yapmalıyım? Acil yardım istiyorum :(((
Şirket icinden bir ilişki cıkartmaya çalışmak gerçekten deli işi birşey. Arkadaşlar da yazmış zaten, diyelim ki ilişki başladı, bütün şirket bilecek, sonrasında ayrılacaksınız bir sekilde, hep yüz yüze bakacaksınız. Cok gerilimli olur. Hele ki iliski boyunca aranızda tartısma ve gerginlik varsa bu işe de yansır. Skandallara gerek yok, yüregine göm derim.
Yok eger kararlıysan facebook'una falan ekle..akşam saatlerinde face'den sohbet eder falan iletişimi sıcaklastırırsınız. Sonra iş dısında telefonlasmalar vs. ile yemege cikarsınız sürer gider. Ama dedigim gibi, tavsiye etmem.
İş yerindeki ilişkilerin bize zarar verebileceğini göz önünde tutmak gerekli. İş ortamınız nasıl ve ne tür bir iş ile ilgileniyorsunuz bilinmez ama bunun sonucunda performansınız da bir düşüş olursa, öncelikle patronunuz buna takoz koyacaktır.
Aslında en güzeli, iş yerinde bu tür şeylerden uzak durmaktır.
hemen konuşma onun da sana olan ilgisini ölçmelisin. hemen gidip konuşursan ve sana karşı birşey hissetmiyorsa kendi içinde hazmedemiycen şeyler olur. önce onun da senden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamaya çalışmalısın...
Öncelikle hayatında birisi var mı yok mu bunu araştır. Yapmacık davranma, bakışlarınla onu boğma seni sapık gibi düşünmesin. Zamanı geldiyse bi yemek teklifi yapabilirsin.
Cevap
13Cevap
Verilen cevapların çoğu olumsuz veya işi oluruna bırak. İnsanlar neden böyle yaklaşıyr anlamıyorum. Sonuçta bu dünyaya bir daha gelmiyecez. Fazla uzatmandan
1. tanışıp tanışmadığını bilmiyorz eğer tanışmadıysan hemen tanış.
2. Her karşılaştığında selam ver gülümseyerek. Ve soru sor sorduğun soruların cevap olar evet veya hayr olmasın. Sorular iş hakkında yada her konuda olabılır bu şekilde birbirinizi tanımanız kolaylaşır
Hakkında araştırma yap Resmen onu kişilik testine şok bazen insanın tipi kurtarmıyor ne yazıkki kişiliği ve karakteride çok önemli herşeyden önce onu bu yönde tanımaya çalış bence... Ondan sonra hoşlandığını ya da sevdiğini felan söyleyebilirsin ama dediğimi önceden yap çünki birisine hoşlandığını söylediğinde senden otomatikmen karakterini gizlemeye çalışıçaktır !...
geleceği görebilmek lazım. elemandan ayrıldıktan sonra belki o ortamda bulunmak istemeyeceksin?
iş mi değiştireceksin? haa durum farklıysa, başka binalarda/katlarda iseniz hoşlandığınızın sinyallerini vermelisiniz ki karşılık alabilesiniz. arkadaş çevresiyle bi yerlere gitmeyi önerebilirsiniz ilk başta. sonrası gelir zaten. öyle ot ot bakışmakla da geçmez hani :)
Benim fikrim iş yerinde bir ilişki yaşanmaz. çünkü ileriye dönük olarak düşünürsek evde işte yolda her yerde beraber olmaz ve tez ayrılık getirir...
Bu konu hakkında, güzel bir yazım var; buyrun..
link
gülümse belli et hoşlandığını bakalım nasıl sinyal gelecek
Muhabbet kurmaya çalış öncelikle sonra da belli et hoşlandığını.
hoşlandığını direk git söyle en kestirme yol bu ...
en kolay ne yapılabilir şaklabanlık yapacak halin olmadığına göre konuş. !
Beraber şirket yapıp aşk yapıcaksınız yapılacak bir şeyde yok başka :):):)
gülümse onunla ilgilen o da anlar zaten:):)odun değil ya:):)
bence cesaretini topla ilk fırsatta ona söyle, yoksa sonradan pişman olursun
bırak kalbin sana doğru yolu göstersin
hoşlandığını belli et. bi süre bekle
ondan elektrik alıp onu etkileyebilirsin
oluruna bırak...
aramızda arkadaşlık ilşkisi vardı daha sonra kendinik geri çekti ve başka bir kızla kendini geri çekme durumu olduğunu söyledi :((
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar