Insanları çok salak görüyorum kibirliyim sanırım :/

davranışları,düşünceleri falan aptalca hiç düşünemiyorlar sanki beyinleri tıkalı.yalnız başıma takılmaya başladım ben de.bilgisiz olmalarına rağmen her şeyi bilirmiş gibi tavırlarla takılmaları nefretimi arttırıyor ben de onlardan uzak duruyorum sadece.onlardan dediysem neredeyse bütün insanlardan uzağım.her ne kadar uzak dursam da mesela buraya girdiğim de yine aynı aptallıkta insanlarla karşılaşıyorum.tek yaptığım hepsini engellemek :(

siyasi düşünceler,dini düşünceler derken.mesela ateistim ama dışarıdan bakıldığın da diğer ateistler salak gibi geliyor gözüme dincilerden farkları yok sadece düşünceleri farklı zihniyetleri aynı.

chp liler , akp liler gibi sadece partilerden birini düşüncelerime yakın olduğu için iyi görebilirim ama dışarıdan baktığımda görüyorum ki hepsi aynı.aptal ve salaklar.ve cahiller.

aslında çok çok daha uzun yazabilirim bunları ama kim okuyacak ki zaten.kısa özet geçtim.

sanırım kibirliyim.kibir kendini olduğundan üstün görmek ve öyle davranmaktır.ama diğer insanları gördükçe kendimi üstün zannediyorum :( bu da beni asosyalliğe itiyor,yalnızlaştırıyor.

ne yapayım ?
Insanları çok salak görüyorum kibirliyim sanırım :/