Kader mi bunun adı neden vazgeçemiyorum? Lütfen Okuyun?

Sevdiğim biri var 6yıllık bir geçmişimiz var biraz çok karışık hayatı var ama herşeye rağmen bugünlere beraber geldik çok kavga ettik çok ayrıldık cezaevine girdi 1sene durdu çıktı bu 1sne hep gittim geldim aileler zaten biliyordu ama son 4ay kala ayrıldık saçma sapan nedenlerden aramadı aramadım diye sonra çıktı şu an hala arıyor soruyor Nasıl bitebilir bizim ilişkimiz neler yaşadık neler atlattık ben sana naptım yüzü yere eğdirecek bişeymi yaptım aldattımı naptım diyor yapmadı evet ama izne çıktı araamadı sormadı kavga ettik diye iş işten geçtikten sonra arıyor. şu an çok kafam karışık hala seviyorum ama eskisi gibi değilim bir korku oluştu ama onla geçti resmen herşeyim bilmyiroum napmam gerektiğini. Birde kendine zarar vermiş bunada anlam veremiyorum sensizlik bana acı veriyor diyor bana bunca Zaman elini kaldırmış insan değil yapamaz Ztn ama kendine Nasıl zarar verir aklım almıyor. Ne onla oluyor ne onsuz zamana bırakalım dedim oda hayatını düzene sokucakmış sözde öyle çıkıcakmış karşıma bu süre içinde konuşalım dedi ben istemedim Zaman dedim.. Kaderimde o varsa zaten hertürlü o olur ama siz ne düşünüyorsunuz sizce napmayalım... ?
Kader mi bunun adı neden vazgeçemiyorum? Lütfen Okuyun?