Güncellemeler
1 yıl
Yaklaşık bir aydır görüşmüyoruz. ayrildiktan sonra şehir disina çıktım atlata bileyim diye kafam dağılsın diye ama yok geldiğim ilk saat içinde yazdım 10dk sonra karşılaştık cevap bile vermedi geçen yine karşılaştık profil fotoğrafımı değiştim oda hemen değişti dün sabah işe giderken yine karşılaştık fark ettik ikimizde fakat ben arabadan inerken arabanın arkasını dolandım karşılaşmayalım diye ben fırına girince arabaya baktı yazdıklarıma hala cevap vermedi. Bu günü yine karşılaştık
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ya olaya göre değişir, bazı şeyler kendi isteğimizle şekil alır çünkü.
Yaklaşık bir aydır görüşmüyoruz. ayrildiktan sonra şehir disina çıktım atlata bileyim diye kafam dağılsın diye ama yok geldiğim ilk saat içinde yazdım 10dk sonra karşılaştık cevap bile vermedi geçen yine karşılaştık profil fotoğrafımı değiştim oda hemen değişti dün sabah işe giderken yine karşılaştık fark ettik ikimizde fakat ben arabadan inerken arabanın arkasını dolandım karşılaşmaya kim diye ben fırına girince arabaya bakmış annem içindeydi yazdıklarıma hala cevap vermedi nasıl olacak karar verirken çevresinden etkilendiğini düşünüyorum cok sebebini sordum pek bir şey demedi sevemedim felan ama biliyorum o kadar güzeldi ki her şey en başka birşeyler var ve söylemedi. nasıl düzelecek ihtimal var mı nasıl davranmalıyım Cokda ısrarcı oldum hayatım boyunca kimseye vermediğim değeri verdim. şimdi yeni çalıştığı yerden fotoğraf koydu sonrasında da daha önce bana attiği bir fotoğrafı koymuş benin en hoşuma giden fotoğraf bu dediğim fotoğrafı bunu bildiği halde koydu ve en son Twitter dan mesaj atmıştım Twitter da takipçi felanda yok biliyorki bakıyorum bugünde yaya gecitinde karşılaştık baktı bende arabayla geçtim gariptir bu gece rüyamda gördüm.
O kadar karışık bir durum ki bir benzerini bende yaşadım, hatta daha dün sonlandırdık ilişkimizi karşı tarafın isteğiyle, ama ben kader demek yerine hayırlısı böyleymiş diyorum. İnsan her zaman başına gelmesi gereken şeyleri yaşar. Tabii ki çok zor bu durum ama emin ol 1 aya kalmaz atlatırsın, mesajlarına cevap vermiyorsa eğer daha fazla atma derim. Çünkü çok zor biliyorum. Bir kız olarak söyleyebilirim ki kız vazgeçtiğinde erkeğin ona ısrarla mesaj atması çok yapışık görünür. Kız zaten bunu umursamaz. Bırakamıyor yapıştı kaldı der. Sen kızın yaptıklarını takip edeceksen bile belli etmeden yap, mesaj atmayı bırak. Gördüğün yerde de tanımıyormuş gibi yap geç. Biliyorum bu çok zor olacak ama yapmak zorundasın, senin için de en çok hayırlısı bu. Emin ol geçiyor. Sadece geriye bakmadan yoluna devam etmen lazım, bende kendimi çok yalnız hissediyorum ama elimden bir şey gelmedi. Çünkü karşı taraf böyle olsun istedi, ısrarcı olmam ancak onun gözünde benim değerimi düşürür. Kimseyi bir şeye zorlayamam. O yüzden de alışmaya çalışıyoruz
Bir ay oldu ben hala bu haldeyim sence gördüğümde gormezden geldim karşılaşmam için arabanın arkasindan dolaştım annem arabadaydinsen içeri girdikten sonra arabaya baya baktı dedi bugünde yaya gecinde denk geldi ben arabayla geçtim birbirimize baktık sadece benim hoşuna giden fotoğrafınınbkoymasinin amacı ne sence kız olarak yorumun nedir
Öncelikle bir kız olarak söylemeliyim ki büyük bir çoğunluğumuz 1 gün konuştuğumuz birisi olsa bile iletişim kurduğumuz kişileri unutmuyoruz, bazı zamanlarda ilişkimiz tamamen bittiğinde son ilişkimizle öncekileri kıyasladığımız bile oluyor ama genel olarak unutmuyoruz, kızda bir etki bırakmışsın belli, sana karşı hâlâ hislerinin olup olmadığını bilemeyiz ama seni unutmadığı ve merak ettiği aşikar. Yoksa sana ya da aracına dönüp bakmaz, incelemezdi. Kendine çeki düzen verip hayatına baktığında belki hem kendi sorularına cevap hem de seni daha mutlu edecek bir insan bulursun. Dediğim gibi aynı şeyleri bende yaşadım ama ben erkeklerin büyük bir çoğunluğunun geçmiş ilişkilerini önemsemediğini biliyorum. Benim karşımdaki kişi de açık yüreklilikle bunu bana söyledi zaten aklıma gelmez dedi. Bende onun üzülmüyor olmasına bile üzülecek hale geldim. Ama kimseyi de bir şeye mecbur edemeyeceğimi bildiğim için hiç tutmakla uğraşmadım ve gitmesi için müsaade ettim, içimde birikenleri söylediğim için gönlüm rahat ve keşke şunu demeseydim demedim. Bir veda konuşması yapmak zorunda değilsin, ama geriye bakarak önündeki yolu yürüyemezsin, dediğim gibi biz kızlar unutmayız ama sürekli iletişim kurmaya çalışan birini görmek eski bir ilişkimiz olsa dahi bizi rahatsız eder ve o kişiyi hayatımızda istemeyiz. Ama zaman zaman nerede ne yaptığını merak ederiz ama pişmanlık sürecimiz ayrılmayı biz istediysek 1 ay gibi bir sürede olmaz, daha uzun sürebilir. Kesin pişman oluruz da diyemem, olmayadabiliriz. Karşıdaki kişiye haksızlık yaptığımızı düşünebiliriz evet ama onu tekrar hayatımıza alacak kadar istekli olmayız bazen de. O yüzden, eğer konuşmak istersen detaylı olarak sana mesaj atabilirim.
İsterim tabi
Çok ihtiyacım var buna
Takip ettiğiniz üyelerden mesaj kabul ediyormuşsunuz, sizi takip ettim
Bende gizli üye olduğun için göremiyorum galiba
Burada devam edelim
Takip ettiğim için bildirim gelmiş olması lazım
Tekrar takip ettim xpersee adlı hesap
aynen
Maalesef