Olmuyor benim nasibim Yok :’(?

Evet arkadaslar 28ine gun almis genc bi kizim. Unv mezunuyum calisiyorum bos zamanda spor yapiyorum belli bi kucuk cevrem var. Ne istedigmi biliyorum. En az 3-4 yildir aktif dikkatli sekilde insanlar tanidim kahve vs ictim ettim Ama Yok olmuyor.. ya ciddi degiller vs sonunda yzulen ben oluyorum. Gecen yil Ilk ciddi giden bi iliskim vardi ama uzak mesafeliyfi cok sevdim ama sonuna Dogru eskisi gibi hissetmiyorum dedi terkedildim... Sonra bi kac ay gecti daha önceden tanidigim burde ortak ark ciftin tanidigi birisini sevdim sözlenicektik sevdim mutluyduk iyi tanidigmi dysundum ve herseyi o aceleye getirdi. Sonuc yerden yere vuruldum tuhaf 90dan kalma sacma sapan dusunceler ve boktan seyler icin kacga ayni Herseyde kufur vs. Inanin acele etmedim ama mal ortadaymis. ben temiz ahlakli Allah korkusu buraz olan her turlu az begendigim anlasabilicegim bitini istiyorum. Aramaklada olmuyo aramamaklada. Cok umitsizim rabbime siginmaya calisiyorum ama cok umitsizim... not turklerin oldugu avrupa ulkesinde dogdum orda yasiyorum
Olmuyor benim nasibim Yok :’(?