İçim rahat değil yardım edin, herkese +1 ?

Canlar biraz dertleşmek istedim.. Baya uzun olsa da vakit ayırın nolur. Kötü haldeyim. Sevgilimle ayrılık geçirdik 2 aydan biraz fazla. Bu süre içinde hep konuştuk ama hep bn ısrar ettim. Tekrar olabiliriz bizim aşkımız büyük diye destanlar yazdım. O da bu konulara girme, biz bidaha asla olamayız dedi bazen hiç cevap vermedi Ama engelle istemiyosan dedim yapmadı. Benim için yerin hep ayrı kalacak ama artık seni istemiyorum dedi. İlişki insanı değilim bunalmaya gelemiyorum kimse de olmayacak hayatımda dedi. Gerçekten olmaz, karakterli düzgün biridir. Yeri geldi sinirlendi sana karşı artık bişey hissetmiyorum bile dedi. En eğlenmek isteyeceğim dönemdeyim beni kısıtlıyodun ayrıyken daha mutlu muyum bilmiyorum ama sensiz daha rahatım dedi. İstediğim herşeyi yapıyorum dedi. Ama asla saygısızlık etmedi ve beni istemese engellerdi. Sonra ben hergün mücadele ettim en sonunda böyle olmuyo ben başkasıyla olacam yoksa seni unutamıyorum (tamamen blöf) dedim. O gün barıştık. Şimdi herşey çok yolunda biz zaten hep çok iyi anlaşırdık. Bianlık olmuştu o ayrılık. Ama aklıma hep o yazdıkları geliyo. Bide ilk sevgilim, ben ona beni asla bırakmayacağı için çok güveniyodum. Şimdi sanki güvenim azaldı, o bensiz yapamaz derdim. Yapıyomuş hatta daha mutlu oluyomuş gördüm. Beni çok ağlattı. Ama o benim kadar üzülmedi. Soruyorum şimdi ona, ben yazmasam sen yazar mıydın diye bilmem diyo. Ama seni, herkesi karşıma alacak kadar çok seviyorum diyo. Ben seni hep çok sevdim ama çok bunaldığım için tekrar senle olmayı istemedim ama sonradan istediğimi farkettim ve barıştık diyo. Çok kaderci biri. Ayrılınca mücadele etmiyo, demek ki hayırlısı buymuş diye çekilebiliyo. Ben bu konuları açınca çook sinirleniyo kapat geçmişi diye. Size sorum, kırgınlığımı kalbime gömüp hiç açmayım mı bu konuları, yoksa tatmin olana kadar tüm sorularımı ona sorayım mı, yoksa ona biraz kaybetme korkusu mu vereyim. Beraberken kıymetimi bilir ama ayrılınca bilmiyo çünkü senin yazacağından eminim diyo. Napayım arkadaşlar..
İçim rahat değil yardım edin, herkese +1 ?