Hayır, sen benim kıymetimi bilemedin bende seni engelledim demek istemiş. diğer anlamda da diyor ki , kalbimi sadece hakkedene açarım, kıymetimi bilen benimle olabilir gibisinden şeyler.
Mevlana'nın bir sözü fakat o söz mevlanaya göre çok farklı. Ama bu arkadaş bildiğin kıymet arıyor :) Yani benim üzerime çök daha çok ilgi daha çok kıymet istiyorum diyor..
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Fazlasıyla yaptm bir tarafı kalkti dmek yeni sevgilisine yazms. s
Benim egomu tatmin edecek, beni pohpohlayan ilgi gösteren, şımartan vs vs insanlarla olmak istiyorum veya onlarlayım demek. Budalalara takılmayın. Hayatın güzelliklerini kaçırmayın...
Her insan yüreğini, kalbini ve gönlünü kıymet bilecek birilerine emanet etmek ister elbette. Peki kolay mı günümüzde böyle emanete gözü bakacak paylaştığınız derdinize ortak olacak, sizinle gerçekten ağlayabilecek birilerini bulmak kolay olabilir mi? Hayatı en güzel yerinden yakalayıp güzel insanlar tanıyarak yüreğinizi o güzel insanlara emanet ederek yaşayabiliyorsanız ne mutlu size.
;) yani şunu düşün ya brisi var o senden daha çok hakedecek sen haketmedin demek istiyor ya da sen beni haketmedin bana hakeden lazım demek istiyor her şekilde senin haketmediğini ima ediyor yavrum
En İyi Cevaplar