Bekaretini aldım, pişmanım. sizce devam etmeli miyim?

merhaba değerli arkadaşlarım 3 yılını doldurduğum ilişkimde sevgilimle dayanamayıp ilişkiye girdik. bekaretini teslim etti bana ben çok seviyorum onu olaylar 1 hafta öncesinde yaşandı kendisi 17 yaşında ben 20 yaşındayım şimdi bana beni istemediğini, eski sevgilisini istediğini bekaretini almış olmamın hiç birşey ifade etmediğini söylüyor.. Askerdeyken aldatılmıştım şimdi o beni aldattığı sevgilisine gitmek istiyor bende tüm sorumluluğu artık bende olduğu için izin vermiyorum çünkü farkında olmadan yaptığı şeyler onu üzsün hataya düşsün istemiyorum. bana yardımcı olun ne yapayım nasıl düzene sokayım ilişkimi? keşke yapmasaydım çok pişmanım gerçekten vebaline girdim ama çok ta seviyorum sahipleniyorum da fakat dediğim gibi kendisi istemiyor.. benimde elimden hiç birşey gelmiyor her ikimiz de ayrı ayrı şehirlerdeyiz 1000 km mesafeye rağmen sevdik birbirimizi. ama şimdi cinsel birliktelik olduktan sonra uzaklaştı benden oysa ben yuvamı onunla kurayım isterken.. Üstelik erkeğim ben sanki ben kendim bozulmuşum gibi içim içimi yiyor çok üzülüyorum arkadaşlar lütfen yardımcı olun..
Bekaretini aldım, pişmanım. sizce devam etmeli miyim?