Bana yardım edin lutfen hiç mutlu degilim:((

neden her sıkıntı bende hiç içim huzurlu degil.namazında nıyazında bırıyım Allah ı bılen ve sukru unutmayan dualarımda hep huzur ve herseyın hayırlısını dıleen bırıyım ama hep her terslık benı bulmakta.sıkınytılarımın azalamasını beklerken hamdaysa eklenmekte ve huzursuz olmaktayım.23 senedir hep ailemin yanında buyudum 3 kardesız ve kardeslerımle aram ıyı degıl diger ikiside o sekılde ailem saygı ve terbıye disiplin içinde büyüttü ama sevgilerini bizlere hiç gösertemediler.hep sıktılar sık bogaz ettiler mesafelı yaklaştılar.annemle muhabetligimiz olsada babamla aramız mesafelıdir babamdan para dahi isteyemem eve geldiginde nasılsın diye karsılıklı konusmayı bile.neyse benim sorunum abim evli ve bir cocugu var esi ıle anlaşamıyoruz evler farklı yanı aynı bınadayız ama yemelerimiz bir bizim evde yeniliyor içiliyo yatmaya kendı evlerine gidiyorlar.abimin hanımı hep kıskandı benı ve sorunlar cıkardı ama ailem evine göndermedi onca yasanılanlardan sonra ve benşu anevimde evımı otel olarak kullanıyorum.dedemelerde yiyor içiyorum evime aksam iniyorum hiç mutlu degilim hergun aglıyorum ve tek caremın evlilik oldugunu göruyorum ama hata yapmak istemiyorum bana şimdi arkadaslar akıl verin ben nasıl mutlu olucam evdeki kimseden bir sevgi görmedim dogdum dogalı ve içime kapanık bır ınsan oldum ortama gırdıgımde bunu farkedıyorum.bana yol gösterirmisiniz bana yardımı dokunacak akıl vericek insanlar lazım lutfen yardım istiyorum sizlerden inanın bıktım artık sorun yasamaktan ve kendi evime sıgıntı olarak gırmekten kımse yanımda degıl ailemdende hıc bırını sevmıyorum nefret ediyorum:(((((
Bana yardım edin lutfen hiç mutlu degilim:((