Ama ilişkimiz sadece gittiği yere kadar gibisinden sonumuzun olmadigini biliyorum yuva yıkmak değil amacim yani hemen yargilamayın tamam belki evli biriyle görüsmek hata ama oyun gibi basladi sevdim baglandim oda bana aynen. kalp anlamiyor ki laftan. 1 senedir görüşüyoruz. bekar olsaydim keske diyor evlenirdik. ben 20 o 35 yaşında bir oglu var. kalbim laftan anlamiyor ama vicdanimda rahat degil. her ne kadar ciddi birsey olmasa bile aramizda yinede huzursuzum lutfen akil verin bana?
Cevabın nedir?
+1 yılCanım sende bendensin desene. Benim iliskim 3 yıllık bir iliski. Hala devam ediyor ve aşığım. Burdaki insanlarla bunu paylasma canım ya yaşamayan anlamaz. Seni su an ben cok iyi anlıyorum o adamdan beklentin olmadığını yuvasına ufacık etkin olmadığını sadece gittiği yere kadar gidecek olduğunu. Burdakiler seni yargılayacak her kafadan çirkin usluplarla bir laf çıkacak. Aldırma canım sen senin hayatın senin tercihin senin kalbin. Amma velakin sakın onun yuvasını asla etkileyecek tek birsey yapma. Bende aşkımdan ölüyorum ama sesim çıkmıyor sadece sevdiğim için devam ediyorum. Bizim payımıza düşen de bu zaten seviyosak kabullenecek gidebildiğimiz kadar yasayacağız. Toplumumuzda ne yazık ki yuva yıkan kategorisinde değerlendirildiğimiz icin gizli yasamak zorunda kalıyoruz. Ama sunu da eklemek istiyorum o yuva yıkıyorsunuz diyenlere. Yuva yıkmıyoruz biz ve bu işte sadece biz suclu değiliz. Evli bir adamın esini varsa çocuklarını bırakmasını bizimle devam etmesini asla teklif etmiyor konusunu bile acmıyoruz örümcek beyninizle düşünüp bize kustuğunuz yargılarınızı kendinize saklayın. Var öyle kadınlar ama olmayanlar da var herkesi bir değerlendirmeyin.
1216 Yorumla
Soran+1 yılYaşamayan bilemiyor malesef. Peki kac gunde bir gorusebiliyorsunuz canim? Biz fazla gorusemiyoruz esinin isi olmayana kadar ona bile ses cikarmiyorum amacim gercekten yva yikmak degil
- +1 yıl
Her bos vaktini muhakkak bana ayırıyor en az 1 kez vakit olursa 3 kez falan görüsebiliyoruz. Ben bunun iyi bisey olduğunu savunmuyorum güzel kardesim beni yanlış anlama olur mu. Bu iyi bisey değil gönül isterki sonu olan bir iliski olsun bize yakışan da bu ama bazen olamıyor.. yuvasına zarar vermediğin sürece kendi halinde iliskini yasayabilirsin. Tekrar söylüyorum bu senin hayatın
- +1 yıl
yaşamayan bilmiyormuş :D aşk bir duygu bunu anlarız ama o adam evli o adamın çocuğu var sizde metresiniz. peki ya o kadına yaşattığınız? hiç mi alınmıyorsunuz hiç mi gururunuz yok milyonca insan sizi yanlış anlıyor bir siz doğrusunuz. güya sevgiliniz.. onu rahatlatıp ailesine geri yolluyorsunuz
- +1 yıl
Soran+1 yılHaftada kac gun gorusebiliyorsunuz genelde camim?
- +1 yıl
- +1 yıl
Soran+1 yılBen en fazla 2 kere gorusebiliyorum bir kac saat :(
- +1 yıl
- +1 yıl
iki saat ney ya hala birlikte misin
- +1 yıl
hala devam ediyor musunuz siz de
- 1 yıl
Ayni kaderi paylasyrz benimkide evli çok seviyrz 4 yildr dvm ediyrz
En İyi Cevaplar
+1 yılbırak bence. kalp bu elbet aşık olduğu adamı unutur, ama evlatlar babalarının yanlışlarını unutmaz. bir çocuğa böyle bir acı verme
33 Yorumla
Soran+1 yılAmacim sadece vakit gecirmek yuva yikmak degilki bana iyi geliyor iyi biri
- +1 yıl
vakit geçirebileceğin başka birini bulabilirsin ama oğlunun gözünde kötü bir babaya dönüşürse o çocuk başka bir baba bulamaz
Soran+1 yılHaklisin ama dedigim gibi zaten sonu olmayacak bisey gttigi yere kadar gitsin istiyorm
+1 yılsevgili Gizli Üye
Seni sevmiyor, sadece seviyormuş gibi yapıyor. (Olgun erkekler bunu çok iyi yapar. Kendimden biliyorum)
Ve seninle birlikte olmak istiyor. (Olgun erkekler bunu ister, kendimden biliyorum)
Hiç bir zaman boşanmayacak. Her zaman ikinci kadın olarak kalacaksın. (Kendimden biliyorum)
Bu riskleri göze alıyorsan ve yine de birlikte olmak istiyorsan ol. Ama aşk konusunda beklentin yüksek olmasın. 30 yaş üstü kimse aşık olmaz, olurmuş gibi yapar. (Kendimden biliyorum)
Ama yetişkin biriyle ilişki çok eğlencelidir. Aşk olayına dalmazsan pişman olmazsın. (Kendimin ilişkiye girdiklerinden biliyorum)
velhasıl;
use at your own risk19 Yorumla
Soran+1 yılZaten boşansın beni alsın diye bir Derdim yok ayrica bakireyim benden asla öpüşmek disinda birsey beklemiyor ve sevdigini hissediyorum
- +1 yıl
birlikte olmaktan kasıt illa cinsel ilişkiye girmek değildir. eğer o konuda engel olmasaydı onu da isterdi. ama 30 yaş üstü bir erkek için bazen gencecik bir kızın gülmesi bile hayatına renk katan güzel bir ayrıntıdır.
Soran+1 yılNiye olgun erkek genc bir kizi sevip onda huzur bulamazmi?
- +1 yıl
Yukarıda ne dedim?
Sever ama bu sizin anladığınız anlamda bir sevgi değildir. Çünkü 30'dan sonra sevgi, aşk, meşk tümüyle anlam değiştirir. Buna çok ama çok büyük anlamlar yüklemediğin sürece sevdiğine inanmanda bir sakınca yok. Ama yarın ansızın işler kötüye gittiğinde "niye böyle oldu" diye şaşırma
Huzur bulabilir mi? Evet. Hatta huzuru genellikle çıtırlarda bulur :) Çıtır en iyisidir. Çıtır is the best :)
Mutluluklar
Soran+1 yılPeki ne olur bu işin sonu? Sorun yaşamak istemiyorum ilerdem
- +1 yıl
Eğer psikopat bir profili yoksa 30 yaş üstü erkekten zarar gelmez. (Kendimden biliyorum)
Çünkü ifşa olmaktan korkar. Çünkü çevresinden bu ilişkiyi öğrenen olursa kendisi için iyi olmaz. Çünkü koruması gereken bir adı ve işi vardır. Çünkü kaybedecek çok şeyi vardır.
Ama dediğim gibi; psikolojisinin düzgün olup olmamasına dikkat et.
Soran+1 yılPskopat bri degil gayet medeni. Sizinde mi sevgiliiz var evlisiniz.
- +1 yıl
Bu konuda yorum yapmayacağım.
- +1 yıl
her tecrübeyi yaşamızsın
sakıncalı tabi günah bilee. erkek bu kızım gözü dışarıda. o hanımın ne suçu var. can yakan canı yanacak günü beklesin denmiş. seninde yuvanı yıkan birisini gönderir allah hiç şüphen olmasın o kadının bedduasını alacaksın çünkü
24 Yorumla
Soran+1 yılYa ama yuva yikmiyorumki ben sadece gittigi yere kadar gitsin diyoruz
Soran+1 yılYok gelmez
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
25Cevap
+1 yılYaş 21 bundan tam 4 sene önce biriyle tanıştım ve birbirimizi 1 hafta görme şansımız oldu 1 hafta sonra kendisi cezaevine gitti o 1 hafta bana ne kadar hızlı geldi geçti biliyormusunuz evet kendisi de evli ama inanın insanın elinden bir şey gelmiyor evli bekar görmüyor göz bir şey aradan 4 sene geçti yaş oldu 21.2 sene önce de ben evlendim eşim de cezaevinde 2018 yılında imam nikahı kıydık bir şey diyim mı o koskoca 2 yılın içinde eşimle sadece 6 ay yaşadık 6 ay ama birbirimizi tanımıyoruz ilk gördüğü gün teklif etti 1 hafta sonra kabul ettim 2018 den bu yana eşimi sadece 6 ay dışında göremedim evlenince bana diyordu ki bir isteğin var mı 😭😭😭dedim beni buraya götürürmüsün eşim yanım da ve eşime diyorum ki beni buraya götür yolda son anda dank etti ki geri döndük yanım da bir erkek varken başka bir erkeğin yanına o adamla gidiyorum hiç aklımdan çıkmadı her dakika her saniye haber alamıyorum 2018 de cezası bitiyordu mutluydum çünkü özgür olcaktı gelicekti yazacak yiyecek içecekti ha içerinin de yemekleri güzel değildir rabbim ne beni nede diğer mahkumları çıkardığı zaman düşürmesin amin 2018 de gidip erkek kardeşine yazdım ve duydum ki 2018 de çıkmış eski dosyası gelmiş tekrar girmiş içeri ve 10 ay yatacakmış neyse o 10 ayı da geçti ay ay saydım biliyormusun ay ay saydım oda evli bende evliyim eşim içerde onunda hanımıyla sorunları var birbirimizi fazla tanımıyoruz ama seviyoruz ben çok seviyorum o da seviyor çok çekti hiç gülmedi ne eşten ne dostan sürekli gençliği cezaevlerinde geçti özgürlüğü tatmadı adam gibi ve şu an konuşuyoruz sesini duyunca dünyalar benim oluyor ya şu an yanım da değil memlekette lan çok seviyorum be harbi çok seviyorum diyorum ona da benim kaybedecek bir şeyin yok eşimi soracak olursanız eşimde kürt memlekette cezaevinde yatıyor şu an 2018 aralık 17 de beraber girdik içeriye ben 9 ay yattım 6/8 ceza aldım tahliye oldum eşim çıkamadı kaldı orda firari acımdan firar etmişti benle yakalanınca paket ettiler bende 2019 2 eylül meclisin açıldığı gün tahliye oldum eşim de 2020 hatırlamıyorum kacincu ayda cıktı 2 haftaya yakin özgür kaldı derken tekrar paket oluyor ve 15 sene kesilmis eski dosyalardan zincirleme ceza almış onu yatıyor 😢😢😢 intihar ettim ama ölmedim uyuşturucu kullandım çakmak gazi çektim ve kendime bir olan hazırladım ölüm planı güzel bir de ölüm planını uyguladım ama gözlerimi hastane de açtım ve yaşıyorum lanet olsun zaten canım yanıyor doğduğum günden beri nefes alamıyorum bir şeylerle savaşıyorum lan gücüm kalmadı be gücüm kalmadı 21 yaşında yaşanmaması gerekn şeyler yaşadım ben hayati 4 5 yaşlarında öğrendim ve o yaştan beri ailemle iyi değilim hep dayak yedim bank suçlu olayım olmayım sirkeli beni döverdi kemerle 🤣😂🤣hatta hiç unutmam beni çırılçıplak edip üzerimde sadece (boxer) var eline demiri almış diğer elinde kemer🤣😂bir vuruyor bir vuruyor o vuruyor ben gülüyorum o vuruyor ben gülüyorum lan daha 6 yaşlardınsa varım yokum babam beni dövüyor ve ben gülüyorum ağlamıyorum sadece kahkaha atıyorum ve kahkaha atarken nefesim kesildi ama gülmeye devam ediyorum nefes alamıyorum off off o yaşlarda hayatı öğrendim 21 yaşındayım ama bir şey olamadım ne meslek ne okul serserilik psikopatlik kavga gürültü mahkemeler nezaharathanelerden çıkamıyorum mesken bellemişim kendime bir nevi kimseye güvenmemek o yaşlarda öğrendim ama gel gör ki kim çıksa güveniyorum lan insan yaşadıklarından bir şey çıkarır ben mal oldum çıktım beyin yok beynimi yediler bitirdiler biraz daha büyüyünce kendime zarar vermeye başladım kollarımı kestim ilaçlar falan yuttum olurum diye ama mide yıkaması dışına çıkamadık be yazık ki içip içip kendimi arabanın altına attım baktım adam fren yaptı ezmedi yine canlıyım lanet girsin erkek arkadaşımın sesini duymadan yapamıyorum kullanıcam dedim uyuşturucu kullanıyorum ben kristal (meth) eroin bonzai kokain genellikle sorun ve kristal (meth) kullanıyorum kokaini falan nadir içerim şu an bile kafam güzel yemek getirmiyor uyku uyutmuyor 1 ay boyunca ne uyku ne yemek yedim sadece kristale vurdum vurdukça kendime geliyordum ha bir şey sorcam böyle bir şey oluyor tamam mı lan ağlamak istiyorum böyle kendimi yırtarcasına harbiden ağlamak istiyorum ama öyle böyle değil gözlerim doluyor ama yaş gelmiyor yani ağlamak istiyorum ama nedendir bilmiyorum gözlerimden yaş akmıyor e yaş akmayınca canım daha çok yanıyor sizden ricam bana bunun nedenini ya da fikri olan varsa söyler mi acaba oh be azda olsa içim rahatladı biliyormusunuz herşeyimi söylemedim ama azda olsa anlattıklarımdan için rahatladi ben simdi gideym bir kaç duman daha alayım son kullanımların bunlar erkek arkadaşım gelicek gelmeden o son alayım
00 Yorumla
+1 yılKadın seni öğrenip bosanirsa yuva yikmamis oluyor musun acaba? Adama ayrıl diye baskı yapmayınca yuva yikmamis olmuyorsun ortada bir çocuk varken hala adamla gorusup 20 yaşında kendine metres damgası yedirmeyi reva görüyorsun ya sana denecek bir şey yok
30 Yorumla
+1 yılParayla sevisenlerden cok daha assagisin sen.. yeryuzunde erkekmi bitti? Oyle agir kul hakkina giriyorsunki anlatamam.. hadi ayri olsalar davalari surse basimla beraber ama bu sekilde cok adice.. kizma bana emin ol cok daha agirlarini hakediyorsun
40 Yorumla
+1 yılYuvasina zararim yok yazmış la bide. Adam ne demiş bak bir keşke bekâr olsam evlenirdik demiş. Daha ne zarar vereceksin. Yaptığına birşey demiyorum bazı şeylerin de farkına var.
19 Yorumla
Soran+1 yılYav oyle demesiyle zarar vermenin ne alakasi var yani
- +1 yıl
Yav adam karısını çocuğunu bırakmış seninle evlenme hayalleri kuruyor daha ne olsun. Git kendine bekâr bir sevgili bul sana tavsiyem en başta kendin için
Soran+1 yılNe evlenme hayali ya sadece bekar olmak isterdim dedi bosanip senimi alacam dedi sanki?
- +1 yıl
Sana zarf atmış yoklamis seni. Bak sen biraz ısrar et seninle evlenmek için bosanmazsa bende hiçbirşey bilmiyorum.
Soran+1 yılHayatta öyle bir niyetimiz yok asla
- +1 yıl
E iyi o zaman
Soran+1 yılO zaman yvasinada zararim yok demektir?
- +1 yıl
Bak yaa. Bunu nasıl iddia edebiliyorsun anlamadım. Aranızda cinsellik yoksa bile yinede senden aklını alamaz o. kafa sende onun. Nasil zararin yok. Sen hiç böyle bir aile gördün mü kocası başka bir kadını seven birlikte olan. yap veya yapma. demiyorum ama sen kabul etmesende zarar vereceksin veriyorsunda. kendine de adamın ailesine de
Soran+1 yılAdam. beni seviyor ama her an akli da bende degildir. Ne zararim olabilir peki yuvasina benim? Olsa simdiye kadar olmazmiydi?
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılSakıncalı bence
O sana güvenip ayrılsa öbür kadının ne günahı var
Er ya da geç Allah bunun hesabını sorar
Yuva yıkanın yuvası olmaz11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle birsey ne o ne ben dusunuyoruz
Sorun yok diyecektim ki bekar olsam evlenirim ifadesini gördüm. Evet sorun var. Bu insan eşini ve sizi aldatıyor. Bu eylemin içerisinde yer almamanız başta siz olmak üzere tüm taraflar için daha olumlu olacaktır.
10 Yorumla
+1 yılAşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. İlişkiyi kaldıramayacaksan bu şekilde şimdiden kesmende fayda var. Alan veren razıysa için rahat olmalı. Ama evli biriyle duygusal bağı fazla ilerletmemende fayda var yine de.
10 Yorumlaaferim iyi bok yiyorsun.. dışarda binlerce bekar erkek varken niye milletin yuvasını yıkıyon lan
32 Yorumla
Soran+1 yılYuva yikmiyomki
Soran+1 yılSadece gittigi yere kadar gitsin diyoruz
+1 yılYalan yanlış günah veya sevap sevgini yaşa belki karisini sevmiyor mecburiyet var sahip çık ve birakma isin zor allah yardımcın olsun kardeşim
30 Yorumla
+1 yılNasıl yuvasına zararım yok ln sen dalga mı geçiyorsun yav aga adam öldürüncede katil damgası yeniyor işte insanlık nereye gidiyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılAmacim yuva yikmak degilki
- +1 yıl
Senin yapacağın en iyi iş nedir biliyormusun o dıngofun karısına gidip herşeyi anlatıyorsun yazık be kadına ne işler dönüyor haberi yok.
+1 yılAllah sana cok kotu bir ceza verir gittigin yol yol degil ben cezami cekiyorum hala ayril adamdan kime ne yasatirsan aynisini yasarsin bu lafi unutma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaptığın hoş değil bence sonun da olacağını sanmıyorum ben ama yine de nasip
11 Yorumla
Soran+1 yılSonu olsun istemiyorum ki zaten
+1 yılKendinizden utanmıyorsunuz bari eşinden ve çocuğundan utanın hastalıklı varlıklar..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 744 cevap paylaştı. soruya gel.. sen tüm hakaretleri hakediyorsun aynı zamanda o adamda öyle
10 YorumlaSenide kocan aldattığında anlarsın sakıncalımı değilmi kş bu olucak zaten
21 Yorumla
Soran+1 yılAma yva yikmiyorumki nen
+1 yılBunun adı sevgi değil sadece sen farkında olmasanda cinsel bir çağrışım uyandırıyor sende sen bunu sevgi olarak anlıyorsun he yaptığında yanlış bişi bir gün senin de başına gelebilir hiç bir şey karşılıksız değildir
10 Yorumla
+1 yıleh yasattigini yasarsin umarim esinin metresi de kalbim laf dinlemiyo der sana
20 YorumlaLan bekar adamlarin nesli mi tukendi de evlilere sardınız Allah belanizi versin sevmişmiş karaktersiz
20 Yorumlaİyi seks bağı kuvvetli yapar ve kuvvetli bağ sadece iki insanı alabilir
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSadece sana çakacak sonrada çöpe atacak. Hoşuna gidiyor tabi kurcalat gitsin
10 Yorumla
+1 yılkendim de aynı durumdayım, internettte dolanırken sorunuzu gördüm, ne yaptınız acaba sonuç ne oldu?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKüçük çocuğun hatırına bırak girme aralarına.
23 Yorumla
Soran+1 yılAralarini girmiyorumki
- +1 yıl
Görüşüyorsun, nasıl araya girmiyorsun?
Soran+1 yılAma ciddiyet yokki aramizda birbirimize iyi geliyoz sadece
+1 yılAynı durum bendede var çok seviyorum zor bir durum Allah kimsenin başına vermesin ama biliyorum ki onu sevmemin sebebi yanlız kaldigiimda ondan ilgi görmem annem babam sevmefi onu kadar seni çok iyi anlıyorum ckk iyi
10 Yorumla
+1 yılçukurun kenarında dolaşıyorsun haberin yok.
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
acı çekiceksin. ondan. vazgeçmek kolay olmayacak sonra. ikiniz içinde. ne yapacak? eşini boşayıp seni alacak. sonu herkes için acı olacak. vakit varken dön. dengin biri ile devam et.
Soran+1 yılHayir öyle durumlar asla olmaz. Olsa simdiye kadar olurdu zaten
- +1 yıl
sen öyle zannet. yaşa ve gör. hep böyle devam edicek mi zannediyorsun. adam seninle ilişki yaşamak isteyecek. o zaman görürsün.
+1 yılseni seks için kullanıyordur
14 Yorumla
Soran+1 yılYatmiyoruzki
- +1 yıl
ee o zaman adam senle neden bir yıldır takılıyor 235 yaşında karısını aldatıp senle takılan adamın derdinin aşk olduguna hiç inanmam ben
Soran+1 yılNiye o yastaki adam sevemezmi
- +1 yıl
karısı varken sewemez karısını aldatan senide aldatır başkasınıda karakter meselesi birazda
Aşk İlişkileri konusunda 591 cevap paylaştı. Helak olacağız Allah hepimizi korusun
30 YorumlaKınamayın başınıza gelir.
Benim başıma geldi ve dün yolları ayırdım acayip rahatım.00 Yorumla
+1 yılGerçekten kimse yaşamadan bilemiyor bende aynı durumdayım ne kdr sevsende dayanmak zorunda kalıyosun
00 YorumlaAcilen seninngibi ozguvenli kiz istiyorumm
10 Yorumla
+1 yılYinede yaptıgın yanlış
10 Yorumlayaa abıcım ne gerek var boyle seylere
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılsiktr et ne gerek var
10 Yorumla Asıl zararı kendine veriyosun.
10 YorumlaYaştan dolayı anlasiyormusunuz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaşar değilsen bitir görüşmeyi
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılSence sakıncalı mı?
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yanlış
10 Yorumlabir bitmediniz...
10 YorumlaVazgeç
10 Yorumla
+1 yılhala birliktemisiniz
00 Yorumla
+1 yılOlmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 819 cevap paylaştı. Yalan olur o iş
10 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında