Evli birine aşığım?

6-7 ay önce biriyle tanıştım. Daha en başta evli olduğunu söylemişti bana 2 çocuğu var ama ben çok umursamadım zaten arkadaştık. Sonra zaman geçtikçe ben hoşlanmaya başladım o da aynı şekilde. Bu arada özel hayatımız yok. İyi de olsam kötü de olsam her zaman bana destek oldu vakit ayırdı. Öyle klasik evli yalanlarını da hiç söylemedi. Kimsenin yuvasını yıkmak istemiyorum ben böyle biri değilim. Geçenlerde dedim çocukları annene bırak eşinle dışarı yemeğe çıkın. Kim kime der ki. Ailesini hiçbir zaman hiçbir konuda eksik bırakmadı. Birkaç gün önce ona bi soru sordum. Eşini çocuklarının annesi olduğu için mi seviyorsun yoksa kendi olduğu için mi seviyorsun dedim kendi olduğu için seviyorum dedi. Çocuğu küçük olduğu için eşinin hamilelik lohusa vs sürecinde biraz uzaklaşmış olabilirsin o yüzden benimle berabersin dedim o da hayır hiçbir zaman eşim beni eksik bırakmadı dedi. Bende öyle kıskançlık falan yapmam zaten haddim değil ama öyle söyleyince bi bozulmadı değil aslında. Ama ben bile bile yaptım o yüzden bişey demeye hakkım yok. Onunla da konuştum yanlış yapıyoruz dedim ama şu an mutlu olduğum için sürdürüyorum sadece böyle nereye kadar devam edicek sen evlisin olan sana olur dedim gittiği yere kadar dedi. Gün geçtikçe bu bende bi hırsa dönüşücek biliyorum ne yapmalıyım

Evli birine aşığım?