Kocama da sevgilime de aşığım?

Selam canlarım lütfen beni yargılamayın simdi size kendi hikayemi anlatıcam. Kocamla 4 senedir evliyiz ben 27 yaşındayim kocami cok seviyorum evi barki her seyi var guzel bir sirkettencalisiyor maddi durumumuz cok iyi gecen hafta bir beyle tanistim dikiş kursunda esim disarida barlara gidip icki icmeme izin vermedigi icin bende disari cikabilmek icin hanimlarla dikis kursuna yazildim dedim ama kocamin korktugu basima geldi ogretmenlerkmizden biri erkek veona asik oldum sorun şu ki bennkocami da cok seviyorum ama sevgilimle cinsel hayatimiz cok daha iyi ve ben artik dikis kursuna gitmek yerine sevgilimin evine gidiyorum kendi evime dondugumde kocam hadi bana bir seyler or diyor ama ben derslere gitmedigimden adam akilli bir sey ogrenemedim ve ona birnatki bile oremiyorum e o da suheleniyor haliyle artik sen baska bir yeremi gidiyorsun diyip duruyor bennikisinden de vazgecmek istemiyorum kocamin imkanlarini birakmak istemiyorum ona da asigim sevgilimede asigim sizce kocama soylesem bir sevgilim olmasina izin verirmi kafam cok karisik lutfen bana bir yol gosterin
Kocama da sevgilime de aşığım?