KIZ ARKADAŞIMA KÜFÜRLER ETTİM?

9 aylık bir ilişkimiz vardı kız arkadaşımla ve bol kavgalı bir ilişkiydi ama birbirimizi çok seven iki çifttik gerçekten hani çok mutluyken 10 dakika sonra birbirimize birsürü saçmalık yapabiliyoduk çok gariptik. Ama nolursa olsun hep sarılıp barışırdık ve uzun bir sürede böyle edilen kavga sebepleri felan hiçbişeyi konuşmadık ve ikimizde dolmuştuk birbirimize. Ben ona onu bırakamacağım güvenini vermiştim o da bana. Ama ben daha fazla vermiştim. Son zamanlarda çok büyük kavgalar ettik sokakta bağırışmalar küfürler felan. Ve en son tartıştığımızda ve sonrasında beni sevdiğini felan söylemez oldu son günlerde ve ben deliye dönmüştüm. Ağza alınmayacak küfürler ettim ona. Saçma sapan hayvanlık kabalıklar yaptım. Beni deli gibi seven kızı bildiğiniz kendi ellerimle nefret ettirdim. Evet suçlusu benim bunun farkına vardım bir süre ondan uzak durdum daha sonra içip felan arıyodum bunu yine saçma sapan şeyler söyledim felan herşeyi bok ettim anlayacağınız.
Biraz zaman geçti ve ben onunla oturup konuşmak istedim ama ben onunla konuşmak istedikçe bana nefretle davrandı çok kötü davrandı bana. İyimser konuşsamda tersledi birsürü. Haklıydı belki. Daha sonra ne zaman sorsam "bilmiyorum" cevabını aldım hep. Ne hissettiğimi bilmiyom kafam karışık diyor sürekli.
Zamanında çok büyük fedakarlıklarda yaptım ben bu kız için. Takıntılı bir eleman vardı ve sırf daha hiçbişey yaşamamış olmamıza rağmen mesela ben bu oğlana katlandım sırf babasının kulağına gitmesin diye katlandım. Okulda beni arabaya bindirip tehdit ettiler felan. Yinede ayrılmıycam dedim , tokat yedim yinede ayrılmıyacam dedim.
Babasıyla sorunlu kızlar genelde böyle sürekli bunalımda gibi olurlar ama ben o sıkıntılarına rağmne o ailesiyle tartışıp geldiğinde hep benim omzumda ağlardı ben hep teselli ederim onu rahatlatırdım yüzünü güldürürdüm. Çok fedakarlık yaptım ama çok büyükte bir eşşeklik yaptım.
Şuanda çok kötü denemeyiz ama yinede güvenemiyor bana tekrarlarım diye.
Görüşleriniz neler napmalıyım?
KIZ ARKADAŞIMA KÜFÜRLER ETTİM?