SENDEN SIKILDIM DEDİ DOSTLAR?

Çok uzun bir ilişkiyi aldatılarak noktaladım. İlk kez dört sene sonra kalbimi birine açtım. Ne yakışıklı ne de parası var. Ben kalbine tutuldum bir de karakterine. Hayatta en iyi yaptığım şey sevmek dolayısıyla elimden geldiği kadar sevdim onu. O yemeden yiyemedim o içmeden de içesim gelmedi. Kırılacak narin bir cammış gibi avuçlarımda tuttum. Sıkmadım bunaltmadım. Mıç mıç bi kız olmadım. Kıskanıp kısıtlayıp kendi kişisel alanına da müdahelede bulunmadım. Sadece sevgi gösterdim. İlk ay sana çok fazla sevgi ilgi gösterirsem bunalır mısın dedim ben senelerdir görmedim elinden geldiği kadar sev beni dedi. Kalbimden geldiği kadar sevdim. Bugün bir dünya tweet atmış ama öğlen 1 de yazdığım mesaja tek bi kelimeyle cevap bile vermemiş. Aradım sıkıldıysan sevgimden söyle dedim. Sıkıldım yeter rahat bırak beni dedi. Aylarca peşimden koşan birlikte olmak isteyen sevgi gösteren adam benden sıkılmış öyle söylüyor. Ve ben ona sadece saf sevgi sunmuştum. Ne yapacağımı şaşırdım. Kalbim o kadar incindi ki beni kırdığını anlar mı hiç bir fikrim yok. Elimden ne gelir?
SENDEN SIKILDIM DEDİ DOSTLAR?