KOCAMI ALDATTIĞIM KİŞİYİ ALDATTIM?

Merhaba, çok önemli bir soruyla geldim, kısaca anlatmaya çalışacağım umarım beni anlayışla karşılarsınız. Eşimle çok severek evlendik ve hala da birbirimizi seviyoruz. Fakat eşim işlerinde çok yoğun olduğu için onu sadece sabahları ve akşamları görebiliyorum. Bu yüzden de çok üzüldüğüm için kafamı dağıtmak sebebiyle artık kendime zaman ayırmaya karar verdim. Artık spora gidiyor, yürüyüşlere çıkıyordum. Fakat bir gün spor salonunda bir beyefendi ile tanıştım. Kendisiyle çok iyi anlaştığımız için buluşmaya karar verdik ve kısa zamanda sevgili olduk. Eşim sabah evden çıktığı an ben de evden çıkıyor, akşam o eve gelmeden ondan önce eve geliyordum. Yine bir gün sevgilimin evinin önünde onun evden çıkmasını beklerken kız kardeşiyle karşılaştım. Kız kardeşi aşırı güzel, kibar ve anlayışlı birisiydi, bana çok iyi davranmıştı. Daha sonra kız kardeşi aynı günün akşamı instadan bana yazmıştı. Beni kendisine çok yakın bulduğunu aramızda çok fazla yaş farkı olmasa da beni ablası gibi gördüğünü kendini bana yakın hissettiğini söylemişti ve benimle buluşmak istediğini söylemişti. Ben de onu tatlı bulduğum için buluşmayı kabul etmiştin. Bir yandan da uzun zaman sonra ilk defa kız arkadaşım olacağı için mutlu olmuştum. Kızla buluştuğumuzda aslında amacının farklı olduğunu öğrenmiştim. Kız bana l*zb*yen olduğunu ve benden hoşlandığını söylemişti. İlk önce şaşırıp kalmıştım fakat sonra hayatıma bir heyecan geleceğini düşünüp kızın çıkma teklifini kalbul etmiştim. Üç kişiyi aynı anda idare etmek çok zordu fakat kız ilişkimiz gizli olduğu için abisine çaktırmamaya çalışıyordu. Daha sonra kızla tekrar buluştuğumuzda kız benden yüklü bir miktar para istedi. Çok şaşırdım ve bu kadar yüklü bir miktar parayı karşılayamayacağım için kibarca reddetmek zorunda kaldım. Fakat kız eğer kabul etmezsem ilişkimizi açığa çıkaracağını ve abisini bana düşman yapacağını söyleyerek beni tehdit etti. Sevgilimi kaybetmek istemiyorum fakat bu kadar parayı da eşimden isteyebileceğimi zannetmiyorum şüphelenebilir. Sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edin nolur.

KOCAMI ALDATTIĞIM KİŞİYİ ALDATTIM?