KEDİMİN ENSESİNDE YARA ÇIKTI?

Scottish fold cinsi bir kedim var, ensesini okşarken bir sertlik fark ettim ve baktığımda kan kurumuş ve tüğünü sertleştirmişti tüğünü açıp baktığımdaysa kanlı bir yara vardı kendini yaraladığını düşündüm daha sonra yarın sabahı orayı kaşıdı ve ordan bir tüğ parçası düştü, öğlene doğruda veterinere götürdüm.
Veterinerde oradaki tüğü ayırıp baktı daha sonra oradiki tüğleri eliyle kopardı, alerjik veya gıdasal bir yara olabileceğini söyledi ev yemeği yedirmemek gerektiğini söyledi ki zaten yedirmiyorum ve bunu belirttim ve enfeksiyon kaptığını söyledi antibiyotik ve bir solüsyon verdi, kendini yaraladığını düşündüğümü söyledim ve kan oldugunu söylediğimde bunun şekilli bir yara olduğunu tramvaya bağlı olmadığını kaşınıyorsa dediği gibi birşey olduğunu söylediki gitmeden önce kaşımıştı ve daha deminde annem görmüş kaşıdığını olabildiğince kaşıtmamaya calışıyorum.
Aşırı derecede hareketli bir kediydi antibotiğini verdikten sonra baya bir halsizleşti kedimiz, bu normalmi daha önce aşılarından sonra bile asla etkisi olmuyordu çılgınca oyun oynamaya devam ediyordu.
Arkadaşlar ayrıca kedim 3 gün önce çamaşır sulu kovaya düştü baş tarafı pek ıslanmadı hatta hiç ıslanmadı ama yinede acaba bundan kaynaklı olabilirmi?
KEDİNİN RESİMLERİ BURADA
KEDİMİN ENSESİNDE YARA ÇIKTI ?