Nişanlımla bu sonbaharda evlenmeyi planlıyoruz, balayı için yurtdışı da dahil tavsiye edebileceğiniz yerler var mı?
Yeşillik, ağaçlık yerler böyle:)
Yeşillik, ağaçlık yerler böyle:)
Allah mesut etsin, sonbahara daha çok var, daha elli kere fikir değiştirirsiniz gibi geldi bana ama mesela şurası çoğoş
link
Anlaşılan doğayı seviyorsunuz, İskoçya'nın Glen Nevis bölgesi derim. ah ulan buraya sevgilimle geleydim ne olurdu demiştim :/
mauritius yeni modaymis :D eger durum iyiyse orasini tavsiye ederim
Cevap
19Cevap
link ben buraya gidicem
Kapalı birisin muhtemelen yoksa deniz kenarı ya da ona benzer bir yer söylerdin. Bu sadece tahminim...
Ben Alaçatıya gittim. 5 gün 1200 tl butik bir otel sezon sonuna denk geldi ve kimse yoktu otelde. Benim için mükemmeldi... Dinlenmek için bire bir biryer. Çeşme 20 dakika falan. Gezmek istersen orayada gidebilirsin.
Fiyatlar çarşıda falan çok abartılı değil ama tatil bölgelerindeki pahalılık ordada var. Giyecek birşey kesinlikle alınmaz.
Zaten çeşme tarafındayım, kapalı da değilim ama kalabalığı ve şehir yaşantısından uzaklaşmak istiyorum. Gitmişken bböyle güzel yerler varsa öğrenmek istedim:) teşekkürler...
O zaman amasra , safranbolu gibi yerlere bak internetten.
bence afrikanın en yoksul ülkerinin bir kaçına gidin.. oradaki aç çocukları gözlemleyin..sizin için hem ekonomik olur hem de evliliğinize büyük katkı sağlayabilir.. ömrünüz boyunca şükür edersiniz halinize.. ama tam tersini yaparsanız yani zengin ülkeye gidip oradaki insanların yaşam tarzına bakarsanız bu ileride sizin evliliğinize zarar verebilir.. ben de onlar gibi olmak istiyorum diyebilirsiniz..benim ki sadece bir tavsiye, dikkate almayabilirsin, dikkate alacağını da sanmıyorum zaten..
maddi açıdan kısıtlamanız yoksa eğer kesinlikle Paris ya da Prag'a gidin derim.
tatil analayışınızda illa deniz olacak denize de girelim derseniz o zaman mutlaka Barcelona
hem uygun hem fantastik bir balayı istiyorsan bize gelin avustoz ayında fındık zaman nı var doğayla baş başa fındık toplama keyfi :)99 ayrıca muhteşem manzaralar:)9 sadece günlüğü 5 tl )9
peru: link
afrikada zanzibar adaı var manzara olarak çok güzel
Sonbaharda gidebileceğiniz güney ülkelerde var. Sıcak olabilecek hem doğa hem deniz. Dubai ,Mısır olabilir
yurt dışında balayını tavsiye etmem... git karadenize yeşillik istiyorsan..
y.içi karadeniz en ii bence :)
amazonlar baya yeşil
trabzon uzulgöl kesinlikleee
Bu kesinlikle yapılacak:)
hadi bakalım şimdiden iyi tatillerr :)
maldiv adaları. Vize yok.
karadeniz olabilir illa yesillik agaclik istiyosan
geçen yaz irlandaya gitmiştim çok güzeldi
polenezköy'e gidin siz
isviçreye gittim yeşillik arıyosan bnce orası
bora bora adaları veya muğla sedir adası
isviçre alplerinde bir dag evi ve şömine :)
kuzey karolina
karadenize gedin
rize camlıhemsin
Hatay/Reyhanlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar