Arkadaslar sanirim kızgınlık donemine girdi sadece bir tane erkek tavsanim var ne yapmam gerekiyor bilmiyorum kısırlastırmak ya da disi bir tavsan almam lazm ama bir iki yerde okuduguma gore tavsanim tekse gerek yok diyordu oylesine yazilan bir yaziyada guvenmek istemedim yardimci olur musunuz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Vay arkadaş insan nelerle dertleniyor ya olmadı ki bir tavşanımımız dertlenelim ☺️☺️
Valla oyle yardimci olur musun hicbir sey yapmasam bir sorun olur mu bir kac yazida tavsaniniz tekse gerek yok diyordu
Böyle bir şeyde nasıl yardımcı olabilirim ki sana anlamam ben bu işlerden ☺️
Peki sagol🥲
Niye kısırlaştırması ya cani misin seni de kısırlaştırsınlar mı
Ya aslinda kisirlastirmak kendi sagligi icinde iyi bir sey biraz bakarsan gorursun zaten bir cok hastaligi onluyor ve daha uzun yasamasini sagliyor
Kızışma dönimdedir ona eş getir evlendir
Şu an oyle bir imkanm yok ayrca pek cok yavru olursa bakamayabilrm sahiplendjrme isinede pek guvenemiyorum insanlara
Kesip yersin et fiyatları biliyorsun malum tavşan eti şifa kaynagı çok faydalı
Sabir ya cani misin sen o hayvana kiyilir mi hic
Yedigin eti bahçeden mi agaçtan mı topluyorsun
Tamamda yazik gunah masum bir sey duzgun yardimci olsan olmaz mi
Napıyım ne diyim hayvana zülüm yapıyorsun onu evlendirmeyerek
dedigim gibi bir kac yazida gormustum eger tekse gerek yok diyordu ikisine oylr mi sence var mi bir bilgin
Saçmalama gerek var yoksa sitrese girip ölür
Ben en az 1000bin tavşan besledim eşleri yoksa ve dogal ortamları yoksa strese girip ölüyor 500 cızbız yaptım tabiki
Ciftlestir yavrucuğu
Şu an oyle bir imkanm yok ayrca pek cok yavru olursa bakamayabilrm sahiplendjrme isinede pek guvenemiyorum insanlada
yenisini al
Dişi tavşan bul
Şu an oyle bir imkanm yok ayrca pek cok yavru olursa bakamayabilrm sahiplendjrme isinede pek guvenemiyorum insanlada
Çiftleştirmen lazım