Mesela genellikle nelerden konusursunuz?
Elini tutar misiniz?
Öper misiniz?
Aşkım der misiniz?
Nerelere gidersin?
Ne yapıyonuz len siz 😒😒
Elini tutar misiniz?
Öper misiniz?
Aşkım der misiniz?
Nerelere gidersin?
Ne yapıyonuz len siz 😒😒
Şöyle ki :
Sen hiç aşık oldunmu?
Uğruna herşeyi göğüsleyecek kadar, Onu her haliyle sevecek kabul edecek, Rağmen sevgiyle sevdin mi hiç?
O hal de yüksek ihtimalle hayal kırıklığı yaşadın.
Merak etme yalnız değilsin.
Oysa ne kadar güzeldi ilk zamanlar değil mi?
Aklına düşer düşmez telefonun ziliyle irkilip telefona koştun.
Onu kıskanmana gerek kalmıyordu çünkü;aklının, kalbinin tüm ruhunun sen de olduğunu hissediyordun, Çünkü sevgiye boğuyordu seni.
Alıştırıyordu kendi dünyasına, varlığına…
Bütün gün arkadaşların seni ağzının kulaklarına vardığından bahsederdi.. Sen de kendini zamanlı zamansız gülerken yakalardın. Yalnız değildin, başka şeylere daha iyi konsantre olabiliyordun çünkü;onunla herşey yolundaydı. Günün sonun da ”günün nasıl geçti hayatım ” la başlayan muhteşem görüşmeler yapıyordunuz telefon da…
Sonra yavaş yavaş bişeyler değişmeye başladı.
Artık seni eskisi gibi aramamaya başladı. Konuşmalar daha resmi daha aralıklı, daha kısa.
Acaba sebep neydi? Belki de büyük ihtimalle cevapsız bir sürü sorularla kaldınız.
İşte aşktan beni soğutan uzaklaştıran bölüme geldik. İşte böyle şeyleri duydukça ve yaşadıkça şu an ki yalnızlığımla grur duyuyorum. Yani eğer aşk alıştıkça biten bir şeyse ki;çoğu hikayenin sonuç bölümü aynı, yalnız olmak güzeldir diyorum. Yani tabi ki mutlu sonlar da var yok değil…Ne mutlu onlara, ne mutlu gerçek sevgiyi bulanlara…Zamanla aşk’ın ve tutku’nun yerini yavaş yavaş gerçek sevgi almaya başlıyor. İşte sonsuza kadar sürecek iyisiyle kötüsüyle mutlu bir yaşam bura da başlıyor.
Ben büyük bir aşk dilemiyorum hayattan. Benim için aşk sadece karşı cinse duyulan birşey olmadı zaten. Aşk herşey’dir. İnsan yaptığı herşeyi aşkla yapmalıdır.
Yarin eig i görursün be kanka
yine döktürmüşsün yaralı ceylan
Gecenin bu karanlık saatlerinde başımı yastığa dayadım, seni düşünüyorum. Gökyüzüne bakan pencerem var, yatağımın kenarında. Ben o pencereden ne zaman baksam seni hatırlıyorum. Mavi olmasa da, kahverengi gözlerin bana hep gökyüzünü hatırlatıyor. Gökyüzüne uzun süre bakamazsın ya, gözlerin kamaşır, sulanır. Senin gözlerine bakmakta böyle işte. Uzun süre bakamıyorum, baksam da gözlerim yaşarıyor. Bir tek gecenin bu kör saatinde bakabiliyorum gökyüzüne. Gökyüzü baktığımı görmüyor karanlıktan. Bende rahatça izliyorum. O uçsuz bucaksız yıldızları izliyorum. Sen olsan yanımda, gecenin bu kör saatinde senin gözlerine bakardım. Gözlerim yaşarmaz çünkü. Çünkü sen görmezsin beni. Gündüz de, gece de görmezsin. Bende elime kalemi alırım işte. Gözlerini anlatırım bu satırlara. Sahi, doya doya bakmadan nasıl böyle bildim gözlerini? Nasıl ezberledim yüzünün her santimini? Ah be sevgili !
Şu koca gökyüzü bile içinde ne aşklar barındırıyor. Kim bilir kaç aşığın onu izleyişine tanık oldu. Kaç aşık dokundu birbirine şu gökyüzü altında. Bir ben dokunamadım sana. Bir sen görmedin beni. Gökyüzü bile sevdi beni, bir sen sevemedin. Yağmur bile be ! Yağmur bile kaç aşık için gözyaşı döktü. Kaç aşığın üzerine yağdı. Bu gece de benim için ağlasın be. Bu gecede bana ağlasın şu gökyüzü. Duy sende. Duy sessiz çığlıklarımı. İçime akıttığım gözyaşlarımı. Gökyüzü çıkarsın açığa. Bir o anlar beni bu saatten sonra. Bir o yağarak dokunur ellerine. Hadi be yağmur ! Ben dokunamadım, sen dokun benim yerime. Sen dokun yağmur gülüşlüme, gökyüzü bakışlıma. Rüzgar; sen de benim yerime okşa saçlarını ve şu sözleri fısılda kulaklarına; “Ben seni sevdiğim günde kaldım sevgili. Sonbahardı. Ben mevsimlerimi kaybettim. Sayende ne kışım var artık, ne de yazım. Bir sonbaharım var, bir sen varsın. Bir de beni sevmeyen kalbinin kalbimde bıraktığı yangın.
Abi sen bana sigara fabrikasini satin mi aldircan ya?
Bu ne abi? Kim üzdü seni bu kadar? Söyle valla ben yolcam o kızı.
Yok böyle bisey ya. 😂
Gece oldu. yine baş baş başa kaldık. ben yine seni özlüyorum. bende o kadar eskidi ki bu seni özlemeler bazen neyi özlediğimi unutarak özlüyorum. bazen yanımdasın sanıyorum. bazen doğum tarihimi soruyorlar seninkini veriyorum. bazen seni arayacak oluyorum, elim telefonuma gidiyor, sesimi sana hatırlatmaktansa, sesini özlemeyi tercih ediyorum. bazen bu dünyada gerçekten sevebilen kaldı mı diyorlar daha adını verebilmiş değilim.
Abi bu kadin kim lan
Adriana mi kim bu
Cidden ya
Sevgili olmak sonunda acı acı çıkaracağını bile bile o acı biberi yemektir...
Ahaha 😂
Seviyordum onu.. Bakışını, gülüşünü, öylesine saçmalamamızı, geç saatlere kadar dışarda aylak aylak gezmemizi.. Çocuklara çikolata alıp dağıtırdık huzur evine gidip yaşlılarla sohbet ederdik.. Yolda bebek gördüğümüzde birbirimize bakıp gülümserdik.. Hayalimiz olan beyaz köpeği alacaktık.. Gitti nereye gittiğini söylemeden.. Bazen elinden bişey gelmez, durduramazsın. Kal diyemezsin..
ay olunca bir dert olmayıınca bir dert... olmayınca keşke olsun oluncada keşke olmasa diyorum. Yani eskiden vardı çok şimdi hiç öyle takılmıyorum varken aşkımda diyodum elini de tutuyodum öpüyodukta genelde eglenceli yerlere gidiyoduk ya da cafe
Cevap
16Cevap
ilk 2 ay cafeler sonra seks muhabbeti sonra yasayalim sonra sogudum ve mutlu son ayrilik 😂😂
Ahahah 😄😄 guzel yani olduğu kadar çokta dertli bişey
sevvgilimle genelde anlaşamaz ben anlaşılmayacak veya o anlaşılmayacak kişiler olduğumuzdan değil sadece kavga etmek daha çekici geliyordu
Bugun bana ilişkiye ara verelim dedi. Sen anla
Ben biliyorum onlari ya.
Bilirsin, sezon finalindeyken diziyi çok özler izleyiciler. Ama tekrardan basladiginda tadi tuzu olmaz. Eskisi gibi izlemek istemezler diziyi.
@Ş_A_T kardeşim bununla ilgili bir soru paylaştım eger ona bakarsan detaylarına vs görüşünü belirtirsen mutlu olurum.
Yokki bacım ya keşke olsa
Oha hakkaten bende unutmusum 3 yildir :)
yılışık yapışık birşey
Herbisey yaparim ahahasd
Kötüdür herhalde bilmiyorum😪
ne ısterse onu yaparım
ordamısın canım
4.5 aydır yok unuttum nasıl birşey
İnsanın sevgilisi değil, sevdiği olmalı..
üzüldüm ya lan kiza
Kalbimi çok kırdılar
:(...
Hiç sevgilim olmadığı için bilmiyorum 😂😂
Fikrim yok inan ki.
Sana ne kız🙃
EEE şıkkı duruma göre hepsi ve fazlası
bombastik
Çohzel
Gel sevgili ol ma
Sevgilim olurmusun
Ah be tosun