AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
166Cevap
Benden kucukler coluk cocuk gibi geliyor bana. Oturup 2 kelam edemiyor cogu.
şahsen olgun bayan bana göre her zaman daha iyidir tabi bunun benim de yaşıma göre fazlaca olgun olmamında etkisi büyük
Sanırım senin senden küçük bir sevgilin var :))
yokta benden 7 yaş küçük biri bana aşık olmuş,istemiyorum bende :( sorunlarla uğraşacak gücüm yok benim
Zaten nişanlı değil misiniz?
yok ya nişanlı değilim,öylesine yazdım :)
:)) Erkekte çok ufak yaş sorun olur zaten. Üstelik daha 23 ayakları yere basmaz neyin ne olduğunu bilmez hayat ona hala toz pembedir. Bence de en iyisini yapmışsın tebrik ederim seni. Başkası olsa buldum çıtır der yapışırdı :))
Yok ayakları yere basan biriside delirmiş bu günlerde :S
Ne çıtırı yaa,bunu erkekler düşünür bence :D
Aslında bende onu çok seviyorum da,benden çok küçük ya gerçekçi bakmak lazım :)
Ahaaa bu şok cevap oldu. Siz kadınlar sizi seviyor diye yaşa bakmadan herkesi nasıl sevebiliyorsunuz anlamıyorum yaa. Evli bile olsa kadın başkası ilgi gösterse dayanamıyorsunuz!
Sadece erkekler düşünmez çok kadından duydum çıtır erkek lafını. Nedern delirmişki
hayır insan olarak seviyorum yani,ilgiyle alakası yok
e aşık lafının üzerine bende seviyuorum dersen o anlama geliyor :)))
naaptında aşık oldu sana
Ben birşey yapmadım,aylar önce ayrıldık yani arkadaşlığımız bitti,bikaç gün önce geri geldi ben seni deliler gibi seviyorum dedi,noldu sana dedim,seni ne kadar çok sevdiğimi anladım dedi..
İstemiyorum falan dedim,şimdi yine gitti..
Bender onu seviyorum ama yaş farkımız çok var aramızda,benimle evlenmek istiyor :(
Aylar önce ayrıldık derken? Zaten sevgili miydiniz?
Hayır sevgili değildik arkadaştık,o zamanlar bana benden hoşlandığını söylemişti ama ben sessiz kaldım.. Sonra onu sevdiğimi anladım olabilir mi diye düşünmeye başlamışken o olmayacak dedi,bende haklısın dedim ve bitti herşey..
Aylar sonra yine geldi,bende kalakaldım öyle istemediğimi falan söyledim,o da benimle evlenmek istediğini söyledi :(
Çok yaş farkı var aramızda :(
İyi ki çekmiş gitmiş yoksa sen sırf onun sana ilgisi var diye sevdiğini sanmışsın. Çünkü bu bayanlkarın zaafı. Bir erkeğin ilgisini sevgisini görünce karşılık vermeden yapamıyorsunuz. Erkek böyle değil sevmiyorsa sadece yararlanmak için evet der ne yazık ki. Artı sevmemiş ki çekip gitmiş ve nereye gitti kime gitti? Karşılık bulamadı sana geri döndü ama sende güzel cevap vermişsin doğrusu olmuş.
doğru söylüyorsun,zaten sevseydi adam gibi dururdu arkasında..
Ona dedim önce sevmeyi öğren sonra çık karşıma diye,gerçekten seven erkek gibi arkasında durur.
Böyle saçma sapan şeyler yapmaz
Aynen. Ne istediğini bile bilmeyen biri. dedmiştim ya aşağıda ayakları yere basmasyan biridir henüz diye. Çünkü baştan konuşan asla gitmezdi. Ayrıca bende yaşadım 25 yaşımda 31 yaşında biriyle beraberliğim oldu 4 sene sürdü ama beni ruh hastası yapmıştı :)) İllaki anlaşmazlıklar oluyor. Ondan ufak olmama rağmen arkadaşları bile sen daha olgunsun derdi. Senin durumunda çocuk daha to sen olgunsun. Birşeydaha genç olan 3-4 sene sonra istemeden de olsa yaşıtı kızları arzuluyor benden demesi.
Benden güzelini bulursa arzular :D 30 yaşındayım ama 20 yaşında gibi gösteriyorum fiziğimde öyle yüzümde:) tlfonumu istedi vermedim,en sonunda sen beni ciddi ciddi seviyor musun dedim,evet ama sen istemiyorsun dedi,biz olabilir miyiz bilmiyorum dedim..
Ben seni tanıyamıyorum dedim,zoraki olacak yapacam evlenicem kadınım olacaksın,sen benimsin sana ben sahip olucam,asla bırakmıycam seni dedi..
Tek sorun yaş farkı ve ben ondan olgunum güvenemem ona ne yazık ki..
Bence daha oturmamış bir yapısı var. Zoraki olacak ne demek yaa? ben söylediği laflardan seni sevdiğini değil sadaca arzuladığını veraber olmak istediğini hissettim. Çünkü gerçekten isteyen sen benimsin sana sahip olucam demez. Ben evlenmek istediğim birine ömrümün kalanını seninle geçirmek seninle mutlu olmak ve senin yaşlanmak isterim derim. sahip olucam demem. Buda daha çocuk kafalı olduğunu gösteriyor. Sahip olmak ne yaaa. Becermek kısaca Ayrıca merak ettim şimdi seni çok güzelsin demek :))
Öyle evet ben istemiyorum dedikce sinirlendi,sonra kendiside sen istemedikce ben delleniyorum ve böyle şeyler söylüyorum dedi.. Yani kısacası sen benim olacaksın seni kimseye bırakmam dedi..
Küfür etmeye başladı manyak,defol git başımdan dedim adam akıllı sevmeyi öğren dedim..
Oda tamam ben adi pisliğin teki olabilirim ama adam gibi adamım seni deliler gibi seviyorum,resimlerini silmedim hep onlara bakıyorum ve günlerdir seni arıyordum dedi.. Çıldırmış gibiydi :)
Merak ediyorsan et napayım :))
Aklı başında Kişiliği oturmuş biri istenmediğini söylendiğinde üzülür ama üslubunu bozmaz küfretmez. Benim olacaksın seni kimseye bırakmam serseri laflarıdır. Artı resimlerinin onda ne işi var? 5 sene evvelki sevgtilim birden ilişkiyi bitirdi istemiyorum artık dedi dururp dururken sebep sordum ısrla sadce kararım bu dedi. Bende peki dedi napayım 2 saat uğraştım. Yalvaracak değilim sebepte söylemiyor ama küfretmedim ve 3 gün sonra kendi aradı.
Tamam birşey yapma ben merak ederim o kadar :))
Serseri olduğunu kendiside kabul ediyor zaten,onun sevme anlayışı bumuş :)
Ben evleneceğim seninle karım oalcaksın ve kadınımıda arzularım ne var bunda çok normal bişey diyor.. Böyle şeyleri konuşmaktan hoşlanmadığımı biliyorsun dengesiz dengesiz konuşma dedim,yeminle kafayı yemiş gibiydi ya,adam akıllı konuşamadık bir türlü,numaramı vermeyince sinirlendi..
ben en başta yazdım ayakları yere basmıyor diye ve sen hayır basıyor aslında iyi biri dedin ama şimdi kişi bir serseri ve kişilik oturmamış dengesiz biri çıkıyor. Sende ilginçsin yaaa. Neden sizler böyle tipleri ilgi görünce seversiniz anlamış değilim. Neden içinizde serserilere karşı bir ilgi var? Kadın kız neyse çok güzel ama erkek artkadaşı pisliğin teki olan çok örnekler gördüm aklım almıyor yaaa.
Çok haklısın,ama önceleri böyle değildi,şimdi tanıyamadım onu..
Seven sevdiğine değer verir,onda değer verme gibi bişey yok şu anda,kendisi istiyorsa olacak sanıyor..
Ben henüz birşey bilmiyorken yazdım ayakları yere basmaz diye. Bende o yaşlardan geçtim. Hayatın ne olduğunu gerçekleri tam bilemeyiz. Darbeler almadan tecrübe kazanıp güçlü olamayız. 23 ünde biri 30 unda bir bayana aşığım seviyorum diyorsa bu boşluktandır. Etrafta 18-20 ya da 22 sinde kız mı yok? Var ama onlar naza çeker afedersin vermez uğraştırır ama 30 undaki kadın erkeğe göre yaşı geçmiş bekarsa evde kalmış korkusu vardır ve bende gencim daha ne istiyor mantığıyla şansını dener.
Vee önceleri böyler değildi çünkü idareli kullan taktiği vardı şimdi eli boş kalınca sabredemedi. Ağır mantıklı davranamadı ve gittiği için sen hayır dediğinde çıldırdı. Hayır denmesi insanlar çıldırır ya bu direk tepki verip sakladığı asıl karakterini ortaya çıkardı.
Bende aynen bunu dedim,sevgilinden mi ayrıldın yoksa altatıldın mı dedim. Oda hiçbiri sadece seni ne kadar çok sevdiğimi anladm dedi..
O beni çok çok iyi tanıyor,bu yaşıma kadar elime erkek eli değmediğini biliyor bu yüzden peşimde zaten,kimse senin gibi değil,seks sokaklara düşmüş sana helal olsun diyordu bana.
O bana evlenilecek kız yok,ben bu zamandaki kızlara güveniipte evlenmem diyordu,benim olgunluğum onun hoşuna gidiyordu açıkcası.
şu anda üni. okuyo,istese etrafı kız dolu :)
Son yazdığınla hala ona karşı boş olmadığını kanıtladın. Hala sende yaşı ufak olan bu karakteri oturmamış kişiye zaafını belli ediyorsun. Yalnız o kadar dar alanda düşünüyorsun ki istese etrafı kız dolu diyeceğine etrafında istediğini beceriyor ama kendine gelince el değmemiş olsunda yaşı kaç olursa olsun temiz sıfır kız alayım diyor bu minik beyinli demiyorsun. Seninde işine geliyor demekki ufak çıtır olması. Hava mı atıcan genç sevgilim var diye :)))
Yok ya ne alaka,tam aksi uğraşamıyorum çocuksu tavırlarıya.. Ben hep benden büyük birini istemişimdir,ama ne hikmetse hep benden küçükleri bana talip olmuştur çünkü tipim minyon küçük gösteriyorum,giyinişimi falan değiştirdim ama yine olmadı,ağır ve olgun biriyimdir ama yüzüm bebeksi,buda küçük gösteriyor taliplerimde küçük işte :( Sadece bu değil ki hepsi öyle :(
Yani öyle bir havam olsa dert etmezsim kendime çoktan evlenmiştim,kafa yapılarımız uymuyor,yanımda olgun olamıyorlar :(
hımmm anladım. Bak minyonum demesen iyi olurdu ama :)))
Nasıl yani ?
minyon derken boyunuz kaç? Ben sizi 1,55-60 filan algıladım
1.65 boyum da,küçük gösteriyorum işte. Ayak numaram 36 falan :)
1,65 iyi ya çok ta minyon sayılmaz :)) bana göre biraz ama :))
valla ne biliyim küçük gösteriyorsun diyorlar,hep tip olarak hemde yüz olarak küçük gösteriyorum.
Bu bazıları için iyi bişey ama bana hep benden küçükleri denk geliyor :(
Ben şimdi dahada merak ettim ya :)) 30 unda ama 20 gösteriyor :) eklesem mi?
Eklesende bişey çıkmaz emin ol :)
Benim kafam yeterince karışık zaten :/
ben bişi çıkmasını beklemiyorum sadece merak ettim belki benimle aynı şehirde bile değilsin. Kafanın karışık olması ayakları yere basmayan birinden ne kadar inkar da ediyor olsan hoşlanıyor olman...
deliye bak yaaaa 13 gün sonra güncelleme yapıyor. Sen hala orada mısın? Konuşuyor musun görüşüyor musun onunla?
Sen delisin yaaa :))) Bunu anlamak için günün sorusu yapmana ne gerek vardı ki? Ben bu sayıdan -1 olarak olmaz demedim mi? aşkolsun beni de diğerlerine kattın ya :)
Çok aşiriya kaçmamak şartiyla evet isterdim ..
Hiç düşünmedim ama erkeğin olgun olması iyidir yoksa kızalrın nazı zor çekilir.
a aa pis sapık eş cinsel misin ne bee derdim ya da pardon yanlış geldim sanırım derdim çıkardıım ahahahah :D :D
kucukmu :D onu elinden tutup lunaparka gotururum.
1 oğlum var 2.ye gerek yok ;)
haha :D Allah bağışlasın
saol :)
neden olmasın.seviyorsan eğer
İstemezdim. Ama bir yaşı kabul edebilirim.
buyuk konusmayim ama 1 yasdan kucuk olmasin be :(
Valla +3 veya -3 e kadar yolu var.
erkekler geç olgunlaştıgı için hayır
Bu cümle de tam bir fiyasko,erkekler ya hep olgundur ya da hiç
Ben büyük olmasını istemiştim hep
aklı başınd aolsun yeter :)
bence en güzeli yaşıt olmak :))
Hayır istemem.. ne kadar büyük o kadar iyi..
Ben hep benden 5 yaş büyük kadınlardan hoşlanmışımdır..
erkekler hep öyle zaten
Ben 37 yaşındayım. Evlenmeyi düşündüğüm bayan 29.
herşey dengince olmalı
Büyükse olabilir ama küçükse istemem..
napacaksın o kadar büyügü be normali yetmiomu yuh be
Ne küçük olmalı ,nede benden çok büyük .
hayır istemezdim kesinlikle
hBen benden en az 4 yas kucuk olmasini yeglerim.
Olgunluk yaşta değildir olabilir
Hayirrr istememmm ... Hatta biraz butuk olmali...
Gerçek sevenler için yaşın bir önemi yoktur.
Sevgilimle 5 yaş var aramızda
yani 5 yaş senmi büyüksün yoksa omu? :)
O büyük
hımm onun büyük olması normal... genelde böyle zaten.. erkek kızlardan büyük oluyo.. soru soran kızlardan erkeğinki küçük yaşı soruyo.. :)
Onu pek tutmuyorum babamlada annemin arasında 8 yaş var annem büyük :)
hımm.. bir birlerini sevdikten sonra niye olmasın..? :) bende öyle düşünüyom.. sevdikten sonra 5 şine bakmam :)
Sevgilim benden 5 yas büyük =)
Ben istemem kendimden küçük.
Büyük olmamalı küçük iyidir, ya da aynı yaşlarda.
olabilirde olmayabilirde fark etmez benim için
hayır kesinlikle istemem..
Olgun olduktan sonra yaşın önemi yok derim
kesinlikle buyuk olmali
ben istemezdim ne yalan diyim...
Bende küçüklerle olmaz.
ben şahsen kendimden büyük bir kız istemem
Büyük tamamda küçük hayır istemem
Oohh ne güzel Çıtır çıtır.
çıtır :D
Nefes alsın yeter kırılıyoruz biz burda :D
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddd
evet isterdim :neden olmasın
çocuklardan uzak durun
İstemem görüş ve yaş farkı var. Anlaşamayız :D
en fazla 15 yaş olabilir bence
Ay yok küçük olsun istemem
büyük zaten sıkıntı yok yani
yok ya olmazdı bence.
Bayanlar buyuk sever.-) yyasca buyukleri yani
o kişiden kişiye değişir canım aşk bu belli olmaz
Olgun erkekler daha cazip geliyor
olmasa daha iyi olur olursada en fazla 1 2 yaş
1 yas olabılır ama daha kucuk olamaz
benim hakkımda sizin olsun
olabilir, ama sevgili değilde eşim olarak tabi
benim için 5 ve 6 yaş normal...
en fazla 8 yaşa kadar ama kendimden küçük istemem
bizde kendimizden kücük kız istemiyoruz ozaman*ne kadar salak kızlarsınız siz ya kafalarına göre konusuolar siz cocuk avutamıyosunuzda biz niye avutalım
3 aşağı 5 yukarı sorun olmaz. kişisel.
Seversem neden olmasın..
yaşça küçük olsun istemem:/
çok fark olmamalı la sübyancı mıyız biz
Diğerlerini bilmem, ben istemem.