Aynı iş yerindeyiz adamdan çok şüpheleniyorum ama benden neredeyse 20 yaş büyük. Benden hoşlandığını düşünüyorum ama bazenleri de yok değildir diyorum. Benden hoşlansa bana mesaj atar diye de düşündüm siz olsanız atar mıydınız? Yoksa kızı mı beklerdiniz?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Baya yas farkı var cocugu yasında uzak durmak lazımm
Ama emin olamıyorum işte emin olmanın bir yolu var mı
Bilemiyorum bayanlar daha iyibir oyle tahmin ediyorum hal haraketlweinden
Peki sence hoşlansa bana yazar mıydı yoksa benden emin olmadan adım atmaz mıydı ben hoşlanmıyorum bu arada
Bilemem aradaki muhabbete baglı. Mesela ben iş yerindeki kızla 9 aydır tanısıyorum yemekmemer iş yerinde sureklı sohbet yardımlasma içindeydik onu sevdigimi biliyordu teklif ettim ama kıza sankı küfür ettim aramız bozuldu. Oyuzden kımın ne yapacagını bişemem
Ama sen yinede sohbeti kur 1 ay falan sonra konusursun
20 yaş mı? 😂😂 şaka gibi ya. Sübyancı diye döverler o adamı..
Ne acılması hoşlanmam bile
Ortama bağlı
Fabrika da çalışıyorum ben o benim üstüm
Farketmez. Sürekli baş başa kalıyorsanız ve yanında rahat giyinip takılıyorsan samimiysen sensen karşılık görürse neler yapar neler
Adamdan emin olamıyorum ama çoğu şeyi hisleri var gibi gözüküyor tam anlamanın bir yolu yok mu
Nasıl mesela
Misal bana yazmadı hiç o yüzden hoşlandığını düşünmüyorum ama misal böyle konuşurken dokunması bırakmaması uğraşmaları makyajımla alay edip bana da sür demesi geçen gün canım demesi üzüldüğümde üzülme ama fialn demesi beni çıkartacaklarmış adam beni kendi ekibine aldı saatleri uymuyor çıkacağım dediğimde de çıkma dedi geldi yalvardı resmen gitme dedi kal dedi geçenlerde de konuşuyorduk sen benim ekibime gelince iyi oldun ondan önce kötü çalışıyordun dedi ben de kovsaydın dedim adam bana ben sende o ışığı gördüm dedi ne saçma savunma şimdi bunlarda da net olamıyorum tamam adam uğraşıyor ama çıkmamı istememesi de değişik kendinden başka birini düşünen biri değil sonuçta bu adam bana neden acısın ki
Acıma değil seni etrafında görnek ona zevk veritor ve malum iş arkadaşıısın tera bir şey de yapmak istemiyor ama ufaktan da sana yürüyor muhtemelenn her gün seni fantazilerinde beceriyor eğer güzel biriysen
Geçenlerde çıkacağımı söyledim ne dedin sen sen hele bir çık dedi çıkarsın çıkarsın dedi adam çıkmama da izin vermiyor
İş arkadaşı sayılmaz adam üstümün de üstü. Güzel olduğumu söylemişti bana
Seni becetrmek istediğini hissediyormusun peki
Adam benden adım görmediği için mi yavaştan alıyor kendini korkutup kaçırmaktan korkuyor olmalı
Bir ara bana sen kendin gibi birini bulman çok zor demişti sen melek gibisin demişti bulamıyorum zaten demiştim bulamazsın çunku öyle biri yok zaten demişti Melek gibisin sen dedi
Benım kafam çok karışık şu an sağlıklı düşünemiyorum ki
Evli bunadam dimi 😊 seni metresi yapsın istiyorsun
Yok evli değil valla
Hmm o zaman değişir
Ayrıca ben zaten çok güzelim kendimden küçükte büyükte biri olsa ben 30 yaşıma da gelsem bulurum kendime birini ama asla evli biri tercihim olmaz
Adamın durumu çok iyi evet ama benim derdim o değil sadece aklıma takıldı çunku benim çalışmamı beğendiği için kendi ekibine aldığını düşünmüştüm ama öyle değilmiş
Ne değişir
Kafam iyice karıştı
Evli erkeğin kızlara bakışıyla bekar adamın bakılı fatklıdır yaklaşımı da
Evli adam eğlenir bekar ciddi düşünür mü diyorsun
Hayır bekar adamdaha çabuk kullanıp atabilir ama evli adamm buna ceaaret etmişse hem sana daha çok değer verir ve bir kadına nasıl davranması gerektiğini bilir hemde düzenli. Bir ilişki ister.
Hmm anladım ama bu adam bekar
Öyleyse akışına bırak
Peki bırakacağım sma son kez bir daha soracağım bana hiç yazmamış olması ama böyle tuhaf konuşmadı hareketleri bilemiyorum sence hoşlanıyor mı hoşlanmıyor mı
Eski iş yerimdekimkıza karşı bende öyleydim hatta masaj yapıyordum çıplak omuzlarına omuzları hep açık giyinirdi. Hatta masaj yaparken göğğs uçlarına kadar görmüştüm ve o gün fazla aşağı şndimmama yine de abartmadım. O da etkilenmişti libidosu aşırı yğkseldiği için tuvalete gidip masty apıp gelmişti. Yıllarca birlikte çalıltık çok kez baş başa kaldık edepsiz sohnetler de olsu ama iş yeri diye daha ileri gitmedim. Hatta arkadaşın birisi demişti ki patron seni Aslı ile sevişirkennyakalasa bile bir şey demez sana. Kovmaz seni demişti. Bend e bunu Aslıya söylemiştim tepkisini görmek için şaşırmıştı
Anladım
Peki
Yerim herütrlu
hayır