AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
166Cevap
Aşkın yaşı yoktur diyorum. Erkek olgunlaşmışsa bir şey olmaz.
Küçük olabilir, büyütebilirim. :) aşk olduktan sonra, yaşın ne önemi var.
Ben yaşıtlarıma bile tahammül edemiyorum o çocuksu hareketlerine. Olamazdı sanırım :/
1 yaş küçük birine bile tahammülüm yok hatta yaşıtlarımı bile istemem erkek arkadaşım 4-5 yas en az büyük olmalı..
ya benim xper puanm kac gündür 22 o kadar cevplıyorum artı puan yazıor ama gelmiyo hep 22 de twitter sayfası begen 50 xper dedi begendm oda yok ne ypmam lazım aceba ?
karşılıklı sevgi varsa etrafımda gördüğün her şeyi boşveririm. ama her zamanda bunu takardım. kısacası benden büyük biriyle oluyorsam onu çok seviyorumdur. ve onunda beni çok sevdiğini biliyorumdur.
Ben benden kucuk es istemen 7-8 yas buyuk olabilir cunku ben onda n genc olcagim icin baskasina bakmaz. O daha once antropoza gircek ve ben genc olacagim icin ona destek olcam. Genis dusunmek lazm
Erkek buyuk oldugu icin uyum varsa olabilir bnce ;-)
1,2 yaşa kadar olabilir fakat daha büyük pek iyi olmaz sanırım..:)
İsterdim benden yaşca küçük olmasını bu ona olan bağlılığımı daha çok arttırır gibime geliyor
Benden küçük olması için oldukça olgun olması gerek. Yoksa olmaz. Hiç oluru yok.
4 yaşakadar sorun yok benim için ama kafa yapıları ve düşüncesi uyuştuktan sonra olabilir
Iki gönül bir oldumu samanlık seyran olur. Iki gönül bir oldumu yaşın ne önemi olurki nihayetinde mutluluk var mutlu etme var.
çok teklifi bu sebepten geri evirdim ama büyük konuşmuyorum istemem kısacası hatta yaşıtımı bile istemem 5 yaş büyük dengim biri olsa yeme de yanında yat ahhh ahhh :D
bi erkek bir kadından küçük olmamalıdır erkek daha olgun düşünceli olmalıdır her zaman. şahsen ben kendimden küçük biriyle yapabileceğimi sanmıyorum.
ya ben hep kendimden büyüklerdn hoşnalmışımdır ama en fazla 5-6 yaş gibi
bırak benden küçük olmasını aynı yaşta olmasını bile istemem illa benden en az 2 yaş büyük olmalı.
Bence duruma göre değişir,Ajda Pekkan 70 yaşında ama kız gibi maşallah.böyle olsun 70 lik olsun:)
aslında evlilikte erkek en az 3-5 yaş büyük tercih edilmeli.ama herkes nerden bulacak değil mi?neyse elinizdekiyle idare edin boş verin bunları.
fena fikir gibi gelmiyor abartılı bir fark yoksa neden olmasın...
yaşça büyük sevgilim olmasını isterdim ama eşim değil
asla yapamazdim benden kücük oldugunu duydugum an sogurdum istemem kesinlikle
soru baslıgı kucuk,içerıgı buyuk
hangısıne cevap verecegız...
seviyorsam büyük küçük farketmez..tabi 20 yaş ta olmasın arada
Tabiki isterim.Ve 30 yaşından büyük bayanlarla anlaşamayacağıma inanıyorum nedense.
Büyük olmasını istemem ben şahsen ama fazla olmamak şartı ile maksimum 3-4 yaş küçük olabilir. Çünki ciddi bir ilişki amaçlı ise bayan büyük olunca ileride sorun çıkabiliyor-MUŞ.
nasıl ki kız milleti olgun erkek namına kendinden büyük erkekleri tercih edebiliosa bizim de çocuk ruhlu kızlardansa olgun ruhlu bayanları tercih etmek hakkımız
benden büyük aşkım var birbirimize deliler gibi aşığız ama sonu yok ...
Bence evlenecegim erkek benden en az4 yas buyuk olmali
bir yaş küçük. benim istemem ya da istemememle ilgili bir durum olmadı aşk nerden gelir bilinmez
Olur ama küçük olarak bakarım çok sevimli gelir tuhaf bilmiyorum
büyütür beslersin :D Allahım :D
Henuz 30 olmayan ama gercekten cok olgun diyebilecegim dostlarim var. Herkes icin gecerli degil.
+1
İstemem..Aynı yaşta da olmayalım büyük olmalı benden 4-5 yaş.
Kafalar uyuyorsa neden olmasın kadın erkek önemli değil, benim için no problem..
yani sen 38 yaşındasın bayan 65 olurmu diyosun pes doğrusu
Nefes alsın yeter ;)
Büyük konuşan kişi hep konustuguyla imtihan edilir. . .
Ben büyük konuşmadım
Bu genel bir ifadedir. Kisilere yonelik değil. Bu yüzden üzerine alinmana gerek yok hanımefendi
Peki..
Faceden yazmışsın bana,hesabımı dondurduğum için burdan yazayım dedim..
erkeğine göre değişiyor illa 30 yaşında olgun olacak diye bşeyde yok 20 yaşında nice olgunlar var ama tabi ama bn benden büyük bir bayan istemezdim :)
Benden 4 yaş büyük bir sevgilim olmuştu ve onu hiç benden büyük olarak görmemiştim.Bir sorunda yaşamamıştık yaşla alakalı.
3 yaşa kadar benden küçük olması sorun değil. Kardeşimden küçük olmaması lazım, kardeşimle aramızda 5 yaş var.
Hayır istemem kesinlikle en az benden 3 yaş büyük olmalı eğer küçük olursa hayatını yaşamamış meraklı oluyor
genelleme yapmamanı tavsiye edrim
bayanlar erkeklerden daha olgun sanırım 18 yaşındaki kız 22 25 yaşındaki bir erkeğin olgunluguna sahip bence
ben buyuk olmasını tercıh ederım erkegın kadından bır adım onde olması gerektıgını dusuuyrm
hayır olmasın. benden küçük olanlar bana çocuk gibi geliyor. ama büyük konuşmamak lazım tabi
aşkın yaşı yoktur önemli olan anlaşabilme geçinebilme sevebilme
nedendir bilmiyorum ama ben benden küçük olsun istiyorum...
yaşça küçük olur ama olgun görüşlü olur kabulümdür
ama çocuk eyleyemem bu yaştan sonra..
hoca o fotoğrafı çok aradınmı ya o ne öyle.
Bir bayan olarak kendımden kucuk bir erkek istemezdım
O tamamen karakter meselesi öyle adam var 60 yaşına gelsede olgunlaşmaz :D var yani öyleleri
büyük kesinlikle olmaz... 4-5 yaşa kadar küçük olabilir...
Olabilir. Kesin öyle bir aşk yaşarım zaten. Dururum dururum abuk subuk birine aşık olurum kesin.
Ben isterim. Sen de istersen beklerim. Gencim zenginim güçlüyüm.
Senin sevgilin yokmuydu:D
ayy hayir erkekte olur kucuk kadinda olmaz 10 yas buyuk olsun 1 yas kucuk olmasin ayrica erkekte de buyuk kadinlar bence hos degil
bence kadınlar erkeklerden daha geç olgunlaşır bu guncellemenin cevabı..
şuan benden 4 yaş buyuk bir flortum var ve gayette keyifli bir durum.
önemli olan kafa, sevgi, saygı, dürüstlük, menfaatci olmaması. yaş önemli değil. 10 yaş yukarı, 4 yaş aşağı inebilirim. ki eski sevgilim 4 yaş küçüktü ve çok da mutluyduk tabi aileler istemeyince beraber olamadık.
bence mutlu olduğun bir sevgilin olması herşeyden önemli benden bir iki yaş nüyük sevgilisi olmuş biri olarak neden olmasın maksat muhabbet iyi olsun..
ben 21 yasındayım 30 yasında sevgilim oldu trip yok olgunluguyla asık oluyosun her türlü fantaziye açık seni o yönetiyo ama belli bir yaştan sonra zor tabiki erkek 30 kadın 40 olmaz bence
Bana göre maksimum 3 , ama 4'de olabilir Kadının yaşının ufak olması bence daha makbüldür.
Katiliyorum aynen erkek 3-4 yas buyuk olmasi gerrkiyo!
evet özelliklede bayanlar için erkek 4 yaş büyük olmalı erkekler geç olgunlaşan varlıklar ama yaş farkını çokta açıp sübyancı gibi gözükmeninde manası yok :)
ben cok itici kizda kucuk erkekte buyuk olmasi 10 yas buyuk olsun benden 1 yas kucuk olmasin
hyr aksine benden bikaç yas buyuk olgun biri olsa daha iyi olur..
erkekler geç olgunlaşıyor diye düşünenlerdenim. 3 4 yaş büyük olsun sıkıntı olmaz.
kendimi garip hissederdim gabila hele boyuda benden uzunsa :D