Kızlar kızlar arabasız erkekle sevgili olmayın. Hele hele üniyi bitirmiş biriyse bu. Genclere sözüm yok ama sevgilim 28 yasında birbirimize uzak yerlerde oturuyoruz ve her bulusmamızda otobus vs çok sıkıldım. Arabası olsa her şey kolay olurdu. Aklı olan arabasız erkekten uzak dursun
Cevabın nedir?
+1 yılBekle abicim nolucak bekleyince bir yerlerin mi eksiliyor ne oluyor? Benim için bu hiçbir zaman sıkıntı olmaz. Beklemek, geç buluşmak çok da sıkıntı değil benim için. İllâ arabası olsun diye de tutturmam senim gibi. Toplu taşımayı kullanarak buluşmak niçin bu kadar sıkıntı senin için? Herhangi bir yere giderken de toplu taşımayı kullanmıyor musun? Sevgilinin arabası olsa ne olacak? Özel şoförün olmayacak ya. Sevgilinle beraber olacaksın arabasıyla değil.
07 Yorumla
Soran+1 yılOnunla bulusmadigim zamanlarda yani arkadaslarla falan bulustugumda otobus kullanmiyorum. Ailemleykende arabamiz var arabayla gidiyoruz. Ama onunla oldugumuzda gorunmemek adina uzak yerde bulusuyoruz ya da ben onun oldugu tarafa gidiyorum mecbur bircok otobus degiztiriyorum
- +1 yıl
E tamam bir şey olmaz. Sen takıntı haline getirmişsin arabayı. Ailemle ben de arabayla gidiyorum. Çok istiyorsan kendin araba al o zaman. Çocuktan bir şey bekleme ya da ayrıl bu kadar problem yapıyorsan.
Soran+1 yılEvet takinti bendeki :/ Ben alamam daha calismaya yeni basladim
- +1 yıl
Bence bu kadar takıntı yapma bunu altüstü araba ya. Çocuk seni seviyorsa sen onu seviyorsan gerisi önemli değil.
Soran+1 yılEvet sevdigini soyluyor. Bende seviyorum ama asik degilim
- +1 yıl
Sonucta birliktesin onunla degil mi? Ama birlikte olmak da zorunda degilsin. Sen bilirsin.
- +1 yıl
Ayrica boyle dusunmen de yalnizca bencillik. Ayril da ozgur kalsin bence cocuk. Yani o bunu dert etmeyip seninle bulusmaya usenmiyor ama sen arabayi dert ediyorsun.
En İyi Cevaplar
Bencede araba cok iyi eger sevmıyorsan öyle cok ayrıl canım
15 Yorumla
Soran+1 yılNasil ayrilicam onu da bilmiyorum ki:/ simdi birde kis geliyor
Soran+1 yıl3 ay olcak
Soran+1 yılrica ederim tatlım
Erkek arkadaşının arabasının olmaması ilişkinizin bitmesine bir sebep değildir. Seven özler. Özleyen tüm engelleri aşar ve yanında olur. Bence senin ona karşı yeteri kadar hissiyatın, duygun yok.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet o ozleyip geliyor surekli ben gel demeden..
Oyle mi diyorsun? Ben kimseye asik olamiyorum sanirim ya :( surekli biseylere takiyorum olmaz diyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıleğer araba veya zenginliğe değer veriyorsanız ona göre bir sevgili bulacaksınız sizde.. Verilen değerler farklı olabilir hayatta.. :) :)
11 Yorumla
Soran+1 yılDogru diyorsun. Aslinda arabasi olan erkeklerde teklif etmistis bana. Durumu daha iyi olan. Ama onlara sans vermemistim. Bu kisi benim icin o kadar cok ugrasti fedakarlik yapti.. Gozumun icine bakiyor, cokta iyi anlasiyoruz aslinda bana deger veriyor herkesten cok. Kafam karisik aslinda uzuluykrumda boyle dusundugumde
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
51Cevap
Sevgilimin arabasi var. Yuksek ihtimal senin hayatinda goremeyecegin bir araba. Ben kendi istegimle otobus kullaniyorum, senin gibi erkegin agzina arabasina bakan biri degilim. Zamani gelince kendim alirim. Sen eskort ol istedigin arabalarda gezersin.
21 Yorumla
Soran+1 yılEnayi
+1 yılOtobüste ki o kalabalık , akbilin çıkardığı o ses..
Anlayamazsınız !!21 Yorumla
Soran+1 yılHahah dogru
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Anandan da arabayla doğdun ya allaan Kleopatrası, kalkmış araba istiyor. Özel şöförünüz müyüz biz sizin. Arabam varken bile sırf bilerek otobüse bindiriyorum ben.
Hem senin var mı araban? çok istiyorsan git al araba...00 YorumlaKızlardın da arabası olabilir işinize gelince herşey eşit... Ayrıca o adamın arabası oldu diyelim seni alsın evine bıraksın bunlar da hep adama masraf adamın onu kaldıracak bir geliri var mı bir düşün herşey araba ile de bitmiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılArabasi olmayinca da dunya yol parasi gidiyor ama. Benzin koymak daha hesapli olurdu kesin.
Aşk İlişkileri konusunda 578 cevap paylaştı. araba ıcınmı ayrılcan yanlıs dusunuyon hatta bende bı ara boyle bır soru sordum dedım arabam olsa kızlar cıkarmı benımle demekkı dogruymus
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet araba çok önemli
Soran+1 yılBakarlar ama güzel araba olsun
Benim de arabam yok. Almayı da düşünmüyorum. Arabası olan birini bul sen.
23 Yorumla
Soran+1 yılBanane senden
Soran+1 yılEvet veriyorum sanirim. Evi olsun demem bak ama araba takintisi Vr bende. Cok hosuma gidiyor erkekte
+1 yılCanım benim, sizde mesafe var ama. Aynı yerlerde oturan için bu önemsizdir. :D
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet iste mesafe olusundan dolayi sart oluyor bence. Ayni yerde olsa evimiz bende buyutmezdim bu kadar
+1 yılşimdiden niye evde kaldım diye düşünmeye başla sen..
01 Yorumla
Soran+1 yılEvde kalmadim valla neden kalayim
Çok saçma o zaman sevmiyosun sen bu çocuğı sevsen otobüs sorun olmaz senin iiçin
17 Yorumla
Soran+1 yılSEviyorum ama otobuslerden de cok sıkıldım. Onun için habire otobüs otobüs. Hayatımda binmedim ben bu kadar otobuse. Babam hep arabayla götürürdü ya da yürürdğm
Soran+1 yılGeliyor zaten hep o geliyor. Ama şehir içinde de otobus lazım
Soran+1 yılBenim mantigima yatmayan bir seyler oldugunda duygularimi bastiriyorum bu hep boyle oldu. Bulusucaz yine iste yarin sinirim bozuldu yoldan dolayi. Genelde onlYken mutluyum benim gozumun icine bakiyor
Soran+1 yılUmarim..
Sen bence de kimseyle sevgili olma. Yazık günah adamlara. Ayıp diye de bir şey var yahu.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe kadarcok kizdiniz hee. Ks nin erkekleri fakir cikti
Otoban kenarında dur, arabalı birini durdurup teklif et. Çekilir mi ya arabasız erkek ne demek yazık değil mi arabası olmayan havalı kıza.
00 YorumlaAraba ile asşkı aynı kefeye koyan bir zihniyet daha allah akıl versin arabam var çok şükür ama böyle bir sevgilim olsa bindirsem bile bagaja bindirirdim ancak..
00 YorumlaAyrıl tabi yazıkmış adama. Bundan sonra da arabalı sevgiliye sevgilim demez, arabalım dersin malum sevgi yok :D
10 Yorumlasen kimsen? nesin? padişahın neresinden düştün? kraliçe olayım derken dikkat ette ayağın takılıpta vezirin kucağına düşüpte rezil olmayasın aman ha...
00 Yorumla
+1 yılBoyle aptallara denk gelmek istemiyorsaniz zengin olsaniz bile fakir rolü yapın hayatinizi harcatmayin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılZaaaa kendi bakir ama ruhu orspu :D Senin niye araban yok? Önce iğneyi kendine batır
00 Yorumla
+1 yılŞahsen senin gibi biri karşıma çıksa kendim arabayla gelirken o otobüsle gelip gider. Senin niye araban yok sen alsana 😈
00 Yorumlakızların arabası olsun lafa gelince hersey de varsınız? senin ondan neyin eksik araba almak için
02 Yorumla
Soran+1 yılBen daha yeni calismaya basladim. Ayrica babamin arabasi var. Onun babasinin arabasi da yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılAaaa nasıl olur ben şok ben iptal arabası olmayan adam ve sevgililik komik kız. Aşk değil bu sendeki adamı söğüşleme gayreti bu yüzden el çabukluğuyla ayrıl.
00 Yorumla
+1 yılKızım hadi seninkinin arabasi yok. Ben arabasi olupta ise yaramayani tanıyorum maalesef
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Benimkinin arabasi vardı ama ayda yılda bir binerdim
Soran+1 yılaa bindirmiyor muydu
+1 yılKarakterini s i k e y i m. Ben yapmasam arabası olan birine yaptırırsın zaten 😉
00 YorumlaEvet emek veriyoruz ve bir anda böyle bitiyor işte.
00 Yorumla
+1 yılayrıl kardeş ayrıl ama ayrılırken araban yok de tamam mı
00 YorumlaAyrıl da o erkeğe bir iyilik et. Ne kadar boş ve şımarık tiplersiniz ya.
00 Yorumla
+1 yılsen ne akdar pislik ve iğrenc birisin.. arabsı olan senle neden olsun pislik aşağılık sırf senın gibilerle karşılaşmamak için hep fakir olaçam
10 Yorumla
+1 yılArabasiz ama gayet mutluyuz seven herseyi ile sever canim
07 Yorumla
Soran+1 yılYası kaç sevgilinin? 28 olunca koyuyor adama
- +1 yıl
24 oda almayi dusuunuyo ama kolay degil yaa 😕
Soran+1 yılE seninki kucuk ama insan bir derece normal diyor. Yas arttikca beklenti de artiyor
- +1 yıl
Yani haklisin yinede ona destek cik moral vermeye calis ciddi dusunuyosan tabi bide yeni araba sart degil ayagini yerden kessin yeter hm arabadan once Nisan dugun ev falan daha onemli dimi
Soran+1 yılBence su an araba daha onemli. Araba olmadan Nisan dugun alisverislerini bile yapamayizz
- +1 yıl
aslinda oda var
Soran+1 yılAynen o yuzden sart yani :((
Demekki gerçek sevgi değilmiş sendeki sevene mesafe engel değildir
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle sanirim. Sevgilim mukemmel biri aslinda ama mantigim duygularimi bastiriyor
Lan anlamıyorum ki araba için sevgili olup evleneceksin bu oyuncak işi mi bir araba yüzünden "oyrolmolo moyom"
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVah vah cok uzucu arabasi guzel olsa neler yapmazdin dimi erkeklere tavsiyem arabali ve zenginseniz turk kizlarina bakmayin
10 Yorumla
+1 yılmal mısın ya benmkininde yok ne salak kızlar var ya
15 Yorumla
Soran+1 yılBenimki 28 yasında. Seninki 20 falandır. Ya 24 falan olsa neyse dicem ama bu yasa gelmiş yok ya
- +1 yıl
durumu yok demekki cok kötü birisin
Soran+1 yılKötü değilim ama kendimi düşünmek zorundayım
- +1 yıl
demekki yeteri kadar sevmiyorsun ayrıl gitsin yazık cocuga
Soran+1 yılAyrilirsam cok uzulur
+1 yılKötü örnek oluyorsun sen beğenmiyorsun diye herkese böyle bir tavsiye veremezsin
02 Yorumla
Soran+1 yılNoldu zoruna mı gitti ufaklık
- +1 yıl
Zoruma gitmedide senin adına utandım sadece
- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılSizin derdiniz nedir ben çözemedim sizin gibileri ya.
10 Yorumla
+1 yılHiçbi zaman arabaları sevmiorum ehliyetim var ama toplu taşıma en iyisi
00 Yorumla
+1 yılBelkide haklısın benim arabam var atıyorum içine kızı sonrası güzelll :))
04 Yorumla
Soran+1 yılO kadar da degil. Namusumu korudum cok sukur bu zamana kadar.
- +1 yıl
Bakiresin yani hmm. Neredesin il olarak
Soran+1 yılSanane
- +1 yıl
Neden ya merak ettim canım
+1 yılgerçek anlamda sevseydin neyle gittiğinin bir önemi olmazdı
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle mi diyorsun :( ben mantiga cok onem veririm genelde duygularimin onune gecer
- Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılSiz buluşacağınız Zaman söyleyin ben arabayla buluştururum sizi :) sevenler ayrılmasın :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAy tesekkür ederim
4 tekere veren cınslerdenmısın sende :D hayırdır la sen kımsın popon altından mı :D yuru bıraz
10 Yorumlasenin araban olsun peki sikayetcisen bu durumdan bukadar.
00 YorumlaHay allahım herşeyimiz tamam arabamız eksik Allah daha büyük dert vermesin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak sen su fakire ya ayrıl seni nasıl otobuse bindirir babanın evinde lumizinden inmiyorsun cok ayıp yapmıs valla
10 YorumlaAklın olsaydı da sen araba alsaydın sevgilinden beklemek yerine
00 Yorumlaistanbuldaysa bide araba eziyet mk sınava 1 saat kala evden çıkıp sınava geç kalıyorum mk :D 5 km yolda
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynen otobus cok sıkıntı
15 Yorumla
Soran+1 yılHak veren birisi cikti tesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılHak veriyorum ama bunun için ayrılma
Soran+1 yılBelki 1 yil sonra anca alir araba. Bekliyim mi? O beni cok seviyor kafa olarakta ayniyiz. Ama ben onun bana asik oldugu kadar asik degilim
Cevap sahibi+1 yılSonra cok pisman olursun bırakma
Soran+1 yılDiyorsun :( Ama asik degilim sanirim ona. Tamam seviyorum ama ask yok gibi
+1 yılCebinde taksiye vericek paran yok arabalı erkekmi arıyorsun bide garip
00 YorumlaSeni marsa yollayalım, aynı atmisferi solumamış oluruz. Dünya daha güzel bir yer olur.
00 Yorumla
+1 yılaraba her sey mi sen evi yok diye evlenmezsin zaten ayrıl
00 Yorumla
+1 yılAklı varsa almaz seni :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Parazit tür tespit edildi
20 YorumlaAşklar bu kadar basit olmasaydı keşke
10 Yorumlabenimkininde uçağı yok ay ayrılsam mı.. Salak ya
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.
+1 yılAz yede bir tarafına uşak tut hanımefendi 😘
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılKız boğa burcu musun
00 Yorumla
+1 yılSenin neden araban yok?
00 Yorumla
+1 yılSenin de yok neyin kafasındasın
10 Yorumla
+1 yılSaçmalama be yazık gunah
01 Yorumla
Soran+1 yılBana da günah
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. biz arabası var diye sevmedik be gülüm
01 Yorumla
Soran+1 yılDemek ki var seninkinin. Ballı
Demek ki sen akılsızsın kanko
00 YorumlaSen arabası var diye mi sevcen
01 Yorumla
Soran+1 yılOtobuslerden sıkıldım diyorum rahat etmek istiyorum
+1 yılO çocugu bırak sen değmezsin o çocuga
10 Yorumlasevgi hepsine katlanır be el kızı
01 Yorumla
Soran+1 yılKatlanir ama evi de yok ki :( askerligi de yok daha bende 2 yil icinde evlwnmek istedigim icin bunlar gozume batmaya basladi
- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimin arabası yok. Sinirlerim bozuluyo çünkü buluşmak sıkıntılı oluyo. Ayrılsam mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne