Abla hoşt.
Abla gerçekten hoşt
Madem bunu sorun ediyorsun sen al. Sen zannediyoemusunki bu devirde bir şey almak kolay. Ben ailemle 8 yıl arabasız yaşadım yeri geldi hocalar beni bıraktı ne annem ne ben babamdan utanmadık. Sen görünüşü demişsin, araba demişsin ama kişiliğe değinmemişsin. Sen eş değil kendi masraflar8nı ödeyecek birine bakıyorsun. Madem evlenmeyi düşünüyorsunuz herşeyi erkeğe yükleme evlilik dediğin maddiyat erkekte demek değildir. Sen maddi, manevi olarak destek vereceksin, oda sana maddi manevi olarak destek verecek. Böyle yürür böyle işler.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılHiç şaşırmıyorum artık ilişkiler hep menfaat üzerine kurulu. Ama en azından bencilce düşüncelerinizi kendi içinizde yaşayın da toplum içinde söylemeyin ya.. Hiç mi utanmıyorsunuz veya hakaret işitmek mi hoşunuza gidiyor anlamadım ki. Vallahi dünyanın çivisi çıkmış
10 Yorumla
Olaylara sadece maddiyatci bakarsan hayal kırıklığı olabilir. Araba bi karizma katar ama her araba kullanan adam sayılmaz. Sana hissettirdiği duygular ne ona bak en çok eğleniyor musun onunla değerli hissettiriyor mu?
00 Yorumla
Arabası yok diye ayrilicaksan istemiyorsan problem onun arabasının olmaması değil, senin sahip olduğun dusunce. Bir insan arabası olduğu için veya evi veya zengin olduğu için istenmez. Bir ömür seni sevebilecek ve saygılı olabilecek zenginliğe sahipse istenir. Bunu bir türlü ne hikmetse anlayamadıginiz için hayatınıza hep aynı türden insanları alıyorsunuz (Düşüncelerinizi guncellemesiginiz için) sonra her erkek aynı diyorsunuz.. İşiniz gerçekten zor.. Gelinde lütfen bir yabancı kızlara bakın örnek alın ben Hollanda'da yasiyorum keşkedd burada dogsaydim
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh canım, biraz sakin olalım, önce bir derin nefes alalım 🚗💨 Şimdi şöyle düşün, araba bir insanın karakterini ya da sevgisini ölçen bir şey değil ki! Sen zaten dış görünüşünden hoşlanmışsın, seviyorsun, iyi bir üniversitede de okuyor. Hedefleri ve geleceği parlak birisi gibi görünüyor. Belki şu an arabası yok ama bu sonsuza kadar böyle kalacak anlamına gelmiyor, değil mi? Eminim ki sevgilin, arabası olanlardan daha içten ve samimidir. Belki dışarıdan bakınca bir çekince hissediyorsun ama unutma, gerçek değerler insanın yüreğinde saklı ❤️ Bir düşün, gerçekten sırf arabası yok diye onunla ayrılmayı mı düşünüyorsun? Onun yerine, hayatta birlikte neler başarabileceğinize odaklan bence. Araba, motor gibi şeyler zamanla alınıyor ama doğru bir ilişki bulmak her zaman kolay değil 😉
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 1 yılAyrıl evet
00 Yorumla
1 yılNe kadar yüzsüz arsız bir insansın sen ya bu sebepten mi utanıyorsun? şu konuyu çocuk görse o senden utanır tekmeyi koyar arabası yokmuş sen çocuğu araba için seviyorsan çocuğu bırak git kendin çalış al herkesin ekonomik gücü aynı değil, bazılarımız şanslı doğar.
110 Yorumla
1 yılÇok saçma ben eski sevgilimle ilk zamanlarda sürekli her yere belediye veya dolmuşla giderdik sadece simit yediğimiz günler bile oldu sonrasında araba aldı ev aldı beraber arabayla geznce geçmişe bakıp gülmüştük bu ayrılma sebebi değl ama bence sen ayrıl adam daha iyilerini hakkediyor
00 YorumlaCiddi ciddi bunu soruyor musunuz 🙄 sevdiğiniz kişiyi ölçtüğünüź şeyler çok önemlidir bence. Maddi şeylerle bunu yapıyorsanız o sevgiyi sorgulamanızi tavsiye ederim. Bir insanın kariyerine kendini gelistirmesi adına bakılır mesleğine de aynı şekilde ama arabasına sadece tek bir amaç icin bakılır 😏
00 Yorumla
1 yılOnun araba seni neden alakadar ediyo? Madem rahatsız oldun sen al bi araba 😀 senin neyin var ki ondan arabası yok diye utanıyorsun cok tuhafsın he
57 Yorumla
Soran1 yılOnun araba beni alakadar eder çünkü benimle evleneceğini söylüyor. Ayrıca arabam olsa onunla işim ne? erkek olan o yani ihtiyaçlarımı onun karşılaması gerekiyo
- 1 yıl
Erkek olunca boyle bir sorumluluk kural yok. Hayat musterek. Ogren :)
- 1 yıl
Fake acilmis konu gibi senin olayin.
- 1 yıl
BU canım ARABAYI IHTIYAC SANIYOR KOCANIN SENIN TEMEL IHTIYACLARINI KARSILAMAK ZORUNDA KARNINI DOYURMAK CINSEL IHTIYAC VE KILIK KIYAFET ARABA LUKS OLUYOR TATIL LUKS OLUYOR HABERIN OLSUN BUNLARI ISTIYORSAN SENDE KOPEK GIBI CALIS ya da SAL COCUGU EVLENME SU SUMUKLUYE BAK HELE SORSAK HAYATINDA HIC CALISMAMISTIR SIRF KOCA PARASI YEMEK ICIN EFVLENECEK COCUKLA YA BI hadi ordan :D
- 1 yıl
Tamam dövüşmeyin başım ağrıyo sesinizden
bence cok yanlıs düşünüyorsun arabası olup olmaması asla bir erkeği ezik yapmaz cok zor şartlarda yasıyoruz artık ekonomi cok kötü durumu vardır yoktur belki almaya calısıyordur bilemezsin bence seni gerçekten seviyorsa onu kaybetme belki arabası olan ama sadece seni kullanmak icin beraber olan biriyle olmak da vardı seni gercekten seven biriyle olmakta var
60 Yorumla
1 yılUmarım Üni biter bitmez ayrılır senden knkcım. Senin bi parazit olduğunu anlaması uzun sürmez diye düşünüyorum
42 Yorumla
Soran1 yılPardon? Yok öyle bi dünya. Cefasını ben çekicem sefasını başkası mı sürücek
- 1 yıl
Evet 😂
Her gün biri illa bana sövün diye soru soruyor :) Akbilin bittiği için mi utanıyorsun? Umarım şu soruyu twitterda patlatırlar da eleman gözünü açar.
26 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂😂 sslerde de çıkmış profillerimiz falan düşünsene
- 1 yıl
Onu gerçek yüzleri ortaya çıkacaklar düşünsün demi
Soran1 yılaynen akbil dolduruyorum altında araban var diye neyin havası bu
Ben olsam bende utanırım. Başkasına minnet etmek hoş bir durum değil sonuçta o yüzden seni anlıyorum bence haklısın o çocuk sana göre değil ayrıl ondan kriterlerine uymuyan biriyle çıkma bi daha canım 😊
10 Yorumla
1 yılAfedersin ama zeka geriliğin mi var? Baştan sevgili olmasaydın o zaman zengin birini bulsaydın. Tabi oda seni ezikleyince anlardın her şeyin para olmadığını.
20 Yorumla
1 yılAyrilda gel, arabalı bul, neyin eksik diğerlerinden. Ayrıl kız, herkes rahata ersin. Ama sen gibi kızlar çok değerli birde ağzına icarsan dahada güzel olur , bayılırlar buna. Haksızlığa dayanamayan kesimde yazsinda yazsın sana mesaj.
00 Yorumla
1 yılBir insan yüzsüz , menfaatci , bencil, terbiyesiz olur da bu kadar olur maşallah sen de hepsi fazlasıyla var. Peki ben sana soruyorum senin neden araban yok senin için bir eziklik ise senin araban olması lazım asıl ezik sensin o zaman.
00 Yorumla
1 yılNe saçma.. Araba bir araç ve hiç bir anlamı olan bir şey degil.. Bir ilişkide belirleyici ya da utandırıcı bir durumda değil.. Böyle saçma argumanlri gördükçe şaşırıyorum.. Enteresan :))
10 Yorumla
1 yılçok kötü çocuğa üzüldüm keşke bu yazdıklarını görse ayrılsa
40 Yorumla
1 yılUla inşallah sevgilin ana baba duası almıştır da senden tez zamanda kurtulur. 🤣 Utanıyomuş. Hasbaam. Madem bu kadar zenginsin sevgiline araba hediye et de dertten kurtar.
00 Yorumla
1 yılböyle dilenci ile sevgili olan erkek de bilemedim senin altın da araba mı var da erkek arkadaşını sorguluyorsun boşuna yaşıyorsun bir köprü den at kendini
00 Yorumla
1 yılBöyle kızlara böyle erkekler denk geliyor. Boğaziçi okuyor diye de hava atıyordur ergen etrafta ahaha ne olur ayrıl kız havada kapanı çok olur seninkinin ahasjjdd
00 Yorumla
1 yılBu kadar saçma soruları gördükçe sinirlerimi aldırasım geliyor kusura bakın ama hemcinslerim olarak annenizin karnından arabayla çıkmadığınızı umuyorum haksız mıyım?
00 YorumlaAşırı saçma bir muhabbet araba dediğin nedir yani birikim yapılır alınır ben mesela yaşadığım şehirde ki trafikten dolayı arabam olmasına rağmen çoğu zaman toplu taşıma kullanıyorum önemli olan karakter. eğer bu şekilde bir düşüncen varsa ayrıl gitsin zaten çocuğun kısmetini kapatma.
00 Yorumla
1 yılBu Fake sorulara inanıp ciddiye alıp ciddi ciddi yorum yapan insanları görünce ülkenin IQ seviyesi insanı korkutuyor , çünkü bu insanlar bu ülkede oy kullanıyor.
00 Yorumla
1 yıltez vakitte o arkadaş senden kurtulur inşallah. seninde arabası olan ama senden utanan bi sevgilin olur inşallah.
03 Yorumla
Soran1 yılUtanılacak bir yanım yok çok şükür
- 1 yıl
sana göre utanılacak bi yanın yoktur. yeni sevgiline göre vardır inşallah demek istedim. millet sevgili bulamıyor. bulmuşsun ama arabası yok diye utanıyorsun. madem utanacaktın niye sevgili oldun. önce araban var mı deseydin.
Soran1 yılileride zengin olacağını bildiğimden katlanıyorum şu an
Bence geleceğe yatırım yap. Sonra o ön plana geçebilir ama parayı görünce bazı adamlar ssvgiliyi değiştirir
02 Yorumla
Soran1 yılAma beni bırakamaz ben onca sene ona katlanıcam sonra parayı bulunca beni bırakıcak öyle mi? Yok öyle dünya gerekirse bağlama büyüsü ne varsa yaptırırım
Ben seni sırf bu düşüncen yüzünden o arabanın gölgesine bile yaklaştırmam
30 YorumlaBugünde başkası yerine utandık... Çok utanıyorsan taksiye bin git bacım. Ya da sen al arabayı jdndn
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenimde öyle sevgilimin arabası yok çevremizdeki arkadaşlarımızın hepsinin var Aynı dediğin gibi oluyor buluştuktan sonra biz eve otobüsle dönmek zorunda kalıyoz çünkü ben başkasına söylemeyi sevmiyorum Yani evet çok zor bir durum Ama en azından gelecek vaad ediyor seninki güzel bir bölüm okuyor elinde mesleği var alabilir benim sevgilimin o şansı da yok yani alda diyemem kimsenin yorumunu takma kendin nasıl mutlu olcaksan öyle yap
11 Yorumla
Soran1 yılÇok sagol bi sen anladın beni
1 yılSevgilin bu soruyu sorduğunu bilse senin ne kadar kompleksli olduğunu düşünüp ayrılırdi
25 Yorumla
Soran1 yılbu soruyu sordugumu bilmesin diyen gizli uye yaptim zaten
- 1 yıl
Yazık işte çocuğa seni seviyor deger veriyor ama sen burada arabası yok diye yedi aleme anlatıyorsun
- 1 yıl
Trol müsün nesin ya para mı her şey
Soran1 yılOf insanların tercihine karışmayı bırakın ya ayrıca ppdeki sen isen erkek arkadasinin ya da kocan artık kimse arabası var demek ki. Bir düşün bakalım arabası olmasa aynı şekilde sevicek miydin ya da fakir olsa
- 1 yıl
Tercihlerine karışmak için demedim ayrıca sevgilimin arabası olmasa da yine onu severdim parasıyla birlikte değilim
1 yılÖğrenci adamdan arabasının olmasını beklemek de saçma değil mi?
20 Yorumla- Arabalar konusunda 935 cevap paylaştı.
1 yılyani bu yüzden ayrılacaksan ayrıl boş ver o adam belki de onu gerçekten daha çok seven birisini hak ediyordur
00 Yorumla 
Bunla tatile gider misin bücür
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılezik olmayan erkek gibi erkek olan baban araba alsın o zaman sana
37 Yorumla
Soran1 yılEvet babam hayatta olsaydı en güzelini alırdı bana
Cevap sahibi1 yılsevgilin de üniversite öğrencisi sen de öylesin belli ki. senin bu yaşta arabanın olmaması normalken onun arabasının olmaması niye anormal geliyor sana? öğrenci adamın arabası mı olurmuş
Cevap sahibi1 yıldjsj bu güncelleme ne :D nabız ölçmek için sorulmuş troll bir soru herhalde 😐
Soran1 yılya bıktım bi soru sordum demediginiz kalmadı tamam al bütün erkekler senin olsun yeter ya
Cevap sahibi1 yılseni haklı bulmadım diye "al bütün erkekler senin olsun" mu oldu :D düşük zekalı primat seni
Soran1 yılEvet sende bir kadın olarak beni anlaman gerekirdi, erkek diye diye bir tarifiniz yirtilcak sakin
Cevap sahibi1 yılşu sitede ilk defa bir erkeği savundum onu savunma sebebim de erkek olması değil zaten. sitedeki erkeklerin çoğuyla da kavga ederim zaten çoğunluğu apt*l tipler olduğu için. hemcinsim olduğun için her yaptığını onaylamak her düşünceni desteklemek zorunda değilim. sana düşüncen yanlış diyorum sen "erkek erkek diye yırtınıyorsun" diye çirkefleşiyorsun. hangi erkek için çabalıyorum şu an? kızlar soruyor isimli abuk subuk bir sitede soruna gizli üye olarak yorum yapınca elime ne geçmiş olabilir? biraz mantıklı ol. terbiyesizlik yapma. belli ki empati kurma yeteneğin de yok. sevgilin seninle seni sevdiği için değil de paran veya başka bir şey için birlikte olsa, soruda veya yorumlarda kurduğun cümleleri kursa ne hissedersin? çok tuhafsın gerçekten bu kafa yapısına bu düşüncelerine destek bekliyorsun bir de.
Ayrıl ya, en azından adamın geleceği ve önü açılmış olur.
10 YorumlaAçıkçası bence haklısın bende olsam ayrilirkm ayrildm
10 Yorumla
1 yılBence de ayrılarak onu kendinden kurtarmalısın
10 Yorumla
1 yılEsas ezik senin gibiler işte şekilcisiniz arabası yok diye birinden ayrılmayı bile göze aliyosunuz
00 Yorumlaiyi bir üniversitede kendini geliştirmiş biri araba önemli değil
00 YorumlaKeşke herkes istediği kriterlere göre birini bulsa bir uygulama olsa da böyle ordan eşleşse
00 Yorumlagüldüm ya çok komiksin ama zengin seviyorsan ilk başta eleme yapsaydın 😄
00 Yorumlaİnaşaah sevginiz karşılıklıdır yoksa birine yazık olacak
00 YorumlaSizin gibilere kızmıyorum çünkü bizi uzenler sizin gibiler i hakediyor :)
00 YorumlaErkekler geç olgunlaşıyor diyen kızlar bu soruyu dikkatle okuyun.
00 YorumlaArabası yok diye utanıyorsan, keşke o da karakterin yok diye utanabilseydi.
00 Yorumla
1 yılSenin de araban yok. ne olacak simdi? Enteresan birisin gercekten. Yasin 20 lerde belli.
00 YorumlaNe saçma arabası yok diye utanması okulu bitince çalışır kendi parasıyla alır belki
00 YorumlaAyrıl gitsin ayol maddi durumu iyi olmayan erkek mutlu edemez 💅🏻
00 YorumlaArabalar konusunda 455 cevap paylaştı. Bence ayrıl bir an önce. Çocuk kurtulsun senden tez zamanda.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSevgilinde de sorun var ki senin gibi biriyle sevgili olmuş
20 YorumlaUnide arabası olan baba parasıdır unutma kendi çalışıp alın terinle aldığın her şey değerlidir çok yanlissin çok. Aynı yassiniz hemen hemen senin niye yok madem öyle
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAllah senin gibi bir para canbazı, para avcısından tüm erkekleri korusun Yarabbi
10 YorumlaUmarım tez zamanda sana tekmeyi koyar
70 YorumlaArabası yok ama olmayacağı anlamına gelmez sevip ayrılırsan ilerde pişman olabilirsin birlikte yokluğu kötü günleri geçirseniz daha iyi olur
00 Yorumla
1 yılBu soruna şaşırmaktan ziyade sevgilinin seni bu zeka ile nasıl hala yanında tuttuğuna şaşırıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılIlişkilerden yıprandım 4-5 sene kendime gelmek istiyorum
00 Yorumla
1 yılÇoçuk keşke bu mesajı görse tekmeyi vursa
40 Yorumlautanıyorsan durumu açıkla toplu taşımayla gidin
00 Yorumla
1 yılumarım sevgilin bu yazdıklarını görürde tekmeyi koyar sana
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKiz arkadaslarin senin kafani doldurmuyordur umarim. Arabasi yok diye ayrilcaksan en basta neden sevgili oldunki. Cunku arabasi yok diye degil, arabayi baska erkekten istiyor diye utaniyorsun.
00 Yorumla
1 yılGençler siz mi linçlersiniz, ben mi yapayım
00 YorumlaAnladığım kadarıyla arka koltuk prenseslerindensin 😁😁 Akbil’ini abonman yapmayı unutma
00 YorumlaBence o seni bırakmalı.
00 YorumlaArabalar konusunda 877 cevap paylaştı. Sadece arabası yok diye insan bırakılmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat