1. Bunu size söylemeden yapması kötü bir davranış.
2. Sizin buna tepkiniz ise her insanın takınabileceği doğal bir tepki. Sonuna kadar haklısınız.
3. Zaman kötü, insanların maalesef güven duygularıyla oynanıyor.
4. Eşim olacak insanı sevdikten sonra "bakire değilim" demesine takılıp kalmam, umumhanede de olsa alır götürürüm yuvama.
5. Ancak bekareti önemseyen biriyim, bekareti önemseyen erkeklere de saygı duyulması gerekir.
6. Bu iki kişinin arasında bir mevzuudur, babanıza anlatmanız sizin daha olgunlaşmadığınızı gösterir.
7. Burada da bunu gündeme getirmeniz iyi olmuş, çünkü askerlerime sorduğumda çoğu bekaret testinin zorunluluk olduğunu söylüyorlar. Erkekler değişti hanımlar.
Yani artık evlenmeden biriyle beraber olmayın.14 Yorumla
Soran+1 yılBabam benim her seyim, saklamam ondan
Soran+1 yılO şerefsiz kudurgun köpek gibi saldiracakti bana veya aileme ve oldu da birseyler bugün. hem neden nisani bozdun cevabinda kendimi savunmayayim mi
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. En iyisini yapmışsın..
Bundan sonra yapacağın en doğru şey tüm bu olanları unutup bir süre dinlenmek..
Sonra da doğru düzgün bir adam bulmaya çalışmak..11 Yorumla
Soran+1 yılSagol abi, öyle yapacagim artik :(
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılO masaya yatmak, bırak bakire bir kızı, evli barklı çocuk sahibi olan beni bile tedirgin ediyor, kendimi iyi hissettirmiyor. Bakirelik testine eski nişanlım seni sokmadan önce prostat muayenesine kendi girseydi, rektal tuşe yaptırsaydı. Eeeee neticede senin de prostat sorunu olmayan bir erkekle evlenmek en doğal hakkın. Hele hele senin için hem psikolojik hem fiziksel olarak yıpratıcı bir muayeneyi reva gören erkekten senin de üroloji tarafından yapılacak elle muayene raporunu istemen anca eşitlik sağlayacaktır.
Asla geri dönme.44 Yorumla- +1 yıl
Hahaha çok iyi😃
Ille de mütekabiliyet ilkesi olmalı ilişkide diyorsun yani 😃
Soran+1 yılSagolun, bu olayin devaminda bazi gelismeler oldu. inanin yeni okuyorum yazdiklarinizi. cok sagolun gercekten :)
- +1 yıl
@BeygirliPrens öyle adama rektal tuşe müstahak, ayrıca mütekabiliyet ilişkide dengeleri korur :)))))
- +1 yıl
Ne tür gelişmeler? Umarım hayırlısı olur.
Çok üzücü bir durum. Anlamak da çok zor bir beyni. O zarın dikildiğini bilse heralde hiç evlenmez :) o test o kadar zor ki yaptırsam kendin kendini affetmezsin zaten. Doğum poziyosununda oturup ellerin illa bacak ayırıp senin önceden yatıp yatmadığına bakılacak ne kadar iğren ya bu beyin kafası? Ne yapman gerektiğini ben sana söyleyemem barış ya da ayrıl diyemem benim Hakkı'm yok. Ama iyi düşün.
13 Yorumla
Soran+1 yılO is bitti lolital :) onlardan gelen ne varsa ne takildiysa bugün iade ettik. canlari cehenneme, o kafa da bir insan cocuguma baba, bana da kica olamaz. geri dönüşü yok. oysa ki ne farkli tanimistim onu ve tamda kanim kaynamisti ki bu oldu. iyi de oldu. ne oldugu cikti ortaya.
Soran+1 yılKica, koca olacakti, pardon :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBuna hakkı yok peki şimdiye kadar akli nerdeydi birde adetten demiş yalan söylemiş öyle bir adet kimsede yok kalkıp diyememiş bende sana güvenecek kıç yok adet diye palavra sıkmış kendi kaç kişinin canını yakmışta senide bu halde düşünmeye yeltenmiş adam gibi zamaninda sorsaydı sen zaten cevap vermeyeckmiydin bu ne böyle götürmek falan adamlık bu mu madem itimat etmiyor neden evlenmek istiyor bırak ya karaktersiz herif senin psikolojin ne olacak bunu nasıl sindireceksin yazıklar olsun
22 Yorumla
Soran+1 yılAlisacam be abi, buna da alisacagim, nalet olsun.
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun be kardeşim üzülme
+1 yılşimdi senin yanlışın var o yüzden konumunda haklısın tabi ki de ama sen o an düşüne bilirmiydin bilmiyorum sana güvenmiyen biri için ama hepimiz insanız herkezın düşünceleri vardır iyi kötü sen onun araması beklerken o başka düşünceler içindedir yanlışın ne biliyor musun eger öyle birsey yaptı ise sende kendine güvenin varsa giricektin o testte sonucu alıp o zaman herşeyi bitirip onu oldurucektın kahrından hatasından ama şimdi o kişinin sana güveni olmadıgı için düşüncesi demek ki bakire degildi korktu kactı olacaktır ve asla adım atmayacaktır güvense deger verse zaten yapmaz oyle birsey o işin adeti olmaz benden tavsiye cok iyi yapmışın ama keşke onuda gözune soksaydın
22 Yorumla
Soran+1 yılAklima gelmedi o an gercektende dogru olurdu, ve o hastane de yine yaptirip yollarim istersen sonucu
- +1 yıl
yok artık sakın sakın yaptırıp yollama niye dersen benim yanımda yaptırmadı filan her türlü sey düşünür sevse oyle bir aptallık yapmaz sana güvenip lafına sözune inansa deger verirse geri gelir gelmezse zaten güvenmiyen birinine ne sevgi ne deger herşey boş takma kafaya gitsin kendine güven daha iyi
bu kadarmı güvensiz biriymiş be o senin sevdiğin yaptığına bak ya bakirelik testine götürüyo ayıptır ya sende bir hevesle hazırlanmışsında çok kötü olmuş ya ama yani sacını kesmek gibi kendine bir zarar vermemliydin bence seviyesiz biri için kendine zarar vermeye bile değmez
12 Yorumla
Soran+1 yılO an sinir ile oldu işte, simdi olsa yapar miydim
Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Evet hepimiz bu hikayede erkeğe yüklendik linç ettik değil mi? Helal olsun KS halkı. Peki ya kızımızda hiç mi suç yok?
Hikayedeki erkek şahıs insanlık ile en ufak ilgisi olmayan bir eşek belki bir öküz. Ama unutmayın ki bir eşeğe ancak bir başka eşek aşık olur. Aynı şekilde öküzler için de geçerli bu. Bir öküz ancak bir öküzü sever.
Bakın yeni başlamış bir flörtten bahsetmiyoruz. Çok uzun zaman bu adam ile ilişki yaşamış bu kızımız, yetmemiş bir de nişanlanmış. Size bakınca küçük hanım beyin olmadan idare edilen bir et yığınından başka bir şey göremiyorum kusura bakma. Bile bile lades demişsin hiç ağlama424 Yorumla- +1 yıl
@kripton94 bak ama bir flörtten vs bahsetmiyoruz. Yani birbirini yeni tanımaya başlayan iki insan değil, birbirini yeterince tanıdığına inandığı için nişanlanmış iki insandan bahsediyoruz. Yani sorarlar o zaman adama madem tanımıyordun neden nişanlandın?
Bir insanı yeteri kadar tanımadan bir ilişkiye bile başlamayan ben kabul edemiyorum bu kadar hoyrat olmanızı ilişkileriniz konusunda - +1 yıl
Bu konuda katılıyorum sana ++
Böyle durumlarda kız da erkek de eşit suçlu. Erkeğe hiçbir şekilde hak vermiyorum tam tersi böyle erkeklere iğrenerek bakıyorum ama olay kadında bitiyor. Kendine saygın olacak ve sana saygı duymayan yaratıkları hayatına sokmayacaksın. insan önce kendine değer vermeli ki değer görsün. - +1 yıl
ben iki tarafında bu konuda suçlu olduğunu düşünüyorum..
ve yazdıklarınıza katılıyorum kardeşim.. - +1 yıl
Ilişkileri boş yaşamaktan kaynaklı. Birbirleriyle bol bol ama niteliksiz zaman geçiriyorlar bu sefer de tanıyamıyorlar karşısındakileri, tanıdıklarını sanıyorlar ama böyle sonuçlar veriyor sonra.
- +1 yıl
Haha naptın sen ya öyle bişey olursa ülke nüfusu yarıya düşer kısa zamanda 😂
- +1 yıl
İki insanın tanıması diyoruz ama burada ben bunu göremiyorum sevgi ile hareket ilişkiler de tanımak yoktur hormonların etkisi ile birine tutulurlar onun karakterine kültürüne ailesini bakmazlar kızın da yaptığı bu belki daha önce de farklı şeyleri görmüştür ama gözüne gözüne sokulmadığı için görmezden gelmiştir Çoğu kızın seviyorum diye çoğu şeyi görmezden geldiği gibi Burada anlatmak istediğim buydu çoğu sevgi anlayışın da bakıyor tanıma bakış açısında bakan ben pek görmüyorum bu hormonların aşkı bir diğer deyişle
Adamın bu kadar rahat hastaneye götürmesi de zaten bunu kanıtlıyor - +1 yıl
@kripton94 valla bir erkek olarak benim ekmeğims yağ da sürse kıyamıyorum kadınlara böyle olmayın lütfen
- +1 yıl
@kripton94 katılmıyorum maalesef :D
- +1 yıl
Kendi adıma evlilik meselesine bin sene var daha da ilişki yaşama konusunda ben de sınıfta kalırım sanırım öyle bir yasa karşısında, insan seçimi konusunda berbatım gerçekten. Gerçi acemilik de var ama sanmıyorum pek başarılı olabileceğimi, aman yaa hayırlısı olsun neyse ne 😂
- +1 yıl
😄😂
- +1 yıl
@Articuno Kendinden bu kadar umutsuz olma gerçi bir kız olarak hemcinslerimden pek ümitli değilim ama fikirlerim değişiyor son zamanlar da bütün dünyası sevgi olmayan realist kızlar da var :)
@MasumiyetAkanSeytan Şaşırdım doğrusu mantığı ön planda bir kıza benziyorsun insan seçimlerin de nerede hata yapıyorsun :) - +1 yıl
@kripton94 Bilmiyorum, insanın en güzel vakti kendisine ayırdığı vakitmiş sanırım şu an bunun tadını çıkarıyorum. Neden mesaj atmıyorsun diyen hesap soran sevgili yok en temizi :D
- +1 yıl
@kripton94 güzel diyorsun da mantık ve teorik bilgiler deneyim olmayınca pratikte sendeleyebiliyor işte, yaşımız da küçük daha :) Yaşadıkça ve zaman geçtikçe yerine oturacaktır bazı şeyler...
- +1 yıl
@MasumiyetAkanSeytan Yaşın burada yazan mı o zaman normaldir ben daha büyük demiştim ama insanoğlunun yapısını incelersen çoğu kez yanılmazsın Çoğu insan ön yargılar yüklediği için yanılır ve insanoğlunun yapısını unuttuğu için :)
@Articuno Yapma ben onlara ilişki bile demiyorum ergen ilişkileri ancak :)
- +1 yıl
@kripton94 hayır yaşım doğru :) Bu noktaları göz önünde bulundurup dikkatli hareket etmeye çalışıyorum, çok fazla zorlamanın da anlamı yok bir yerden sonra akışına bırakmalı. Fazla kasmakla planlar yapmakla da bir yere gelebileceğimi sanmıyorum çünkü, hayırlısı diyorum şimdilik sadece :)
Suç sizlerde kuzum hemde yüzde yüz sizlerde. Çünkü nerede bir öküz geri kafalı var atlıyorsunuz çünkü bir ilişkide karşı tarafın dünya görüşüne yaşam felsefesine bakmadan tipine giyimine şuyuna buyuna bakıp atlıyorsunuz. Üzüldüm mü hayır siz böyle oldukça daha çok kafanızı taşlara duvara vurursunuz :)
50 Yorumla
+1 yılTebrik ederim dostum en iyi kararı vermişsin. Ailenden saklamamakla da harika bir seçim yapmışsın babanı da tebrik ederim. Sakın ama sakın bir daha tesadüfen bile karşılaşmamaya dikkat et... Bir kadına yakışanı yapmışsın... Senin gibi kendini bilen erkek karşısında kendisini ezdirmeyen kadınlara ihtiyacımız var...
22 Yorumla
Soran+1 yılSagol abi, Allah razi olsun.
- +1 yıl
Rica ederim dostum ne demek... Her zaman yanındayız...
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Benim her zaman belirtmek istediğim buydu. Bir kızı seviyorsun huyu hoşuna gidiyor suyu hoşuna gidiyor tamam diyorsun hayatımın kadınını buldum diyorsun sonra bakire olmadığını öğreniyor ve bir anda hayatının en karaktersiz en yalancı en bilmem ne insanı oluveriyor.
Sen ister bakire ol ister olma yapılan yanlış ve kabul edilebilir değil.20 YorumlaCiddi trawma..
Bunu kız arkadaşıma çok uygun bir dille sordum. Bakiremisin falan değil de birliikte olmayı teklif ederek yaklastım bu sırada sordum. Birlikte olmamız güzel olacak işte sen daha önce böyle birşey hissetmemişsindir gibi.. gibi. sesini cıkartmadı öyle değilmi falan deyince Ağlayarak başlayan bir konuşma sonrasında öğrenmiştim. Ben'de en az onun kadar yıkılmıştım. sahiplenme duygusundan falan değil. Ona yakıştıramadığım için.. neyse hayırlısı olsun :) artık hayatımda değl.30 Yorumla
+1 yılAllah ın sevgili kulusun bence yol böyle bir olayla sana kişinin gerçek yüzünü göstermiş nasıl bir iğrençlik tir bu sana hiç saygısı olmayan biri bu kimbilir evlenince neler olurdu neyse geçmiş olsun bie daha yüzüne bile bakma
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapacagim zaten
kırıp dökeceğini senin gelmek istemeyeceği bilerek süpriz ayağına ayarlamış hastaneyi çevresinden baskı görmüş ya da kendi kendine kafayı sıyırmış.
affetme ceksin inlesin11 Yorumla
Soran+1 yılBitti artik o
+1 yılAy ne kadar kotu bir durum bir an gozumde canlandirdim inan ki ayni seyi bende yapardim, bosver bu kadarda sacini kestirmeye ne gerek vardi oyle bir kro icin
11 Yorumla
Soran+1 yılGüncellemeye yazdim
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılTestten çıktıktan sonra yapsan hatta yüzüne tükürsen daha iyi olurdu.
Resmen hakaret etmiş, nişanlım deme ona..22 Yorumla
Soran+1 yılO artik bir pislik
- +1 yıl
Böyle adet mi varmış işe bak, resmen güvensizlik ya sanki mal baktırıyor defolu mu değil mi diye.
+1 yılserefsizin alasıymıs hemde. Babanı dınle bosver o pisligi sende onune bak
31 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapacagim sagol.
Onlarda adet öyleyse, dosya koleksiyonu yapıyorlar demek ki, raporları çerçeveletip duvarlara assınlar... Ne adeti yalan...
11 Yorumla
Soran+1 yılAnnesi de dedi bunu anleme, de o an abimi aradim gelip almasi icin beni ve korktum bana birsey yapar diye hayvan, ama acmadi abim. simdi aradi annemden ögrenmis. is yerini terk edip cikmis teli kapali. off anne offf
bence kendini boşuna üzme gerçek yüzünü göstermiş seni seven bir insan bakire olayına girmez seni her halinde sever bu şekilde degil
16 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin, sagol
Soran+1 yılSagol be defne, moral oluyorsunuz bana :) cokk sagol gercekten
Soran+1 yılSana dami yaptilar aynisini
bende duymustum bu sacma adeti.. daha önceden konussaydı belki daha iyi olurdu anlayısla karsılardın ama pat diye hastaneye götürmesi sacma sen dogru olanı yapmıssın hem namus iki bacak arasında degil ki bana göre en azından
11 Yorumla
Soran+1 yılYok artik, evlilik mazisi kapandi benim icin. erkekler düsmanim bundan sonra.
+1 yılCiddi olduğunu düşünmüyorum.
Ama gerçekten dediğin gibiyse,
Mide bulandirici, gurur kırıcı...26 Yorumla
Soran+1 yılYemin ediyorum dogru
- +1 yıl
Çok üzücü ve zedeleyici bu.
Bu edep yoksunu nereli de, adetlerine tükürdugumun böyle garip bir âdetleri varmış?
Soran+1 yılBingöllü, genç mi ne bir ilçesi.
- +1 yıl
Sen nerelisin peki?
Soran+1 yılBen Ankara
- +1 yıl
Kültür uyumsuzluğu diye bir şeyi hiç duymadın mi sen ömründe?
Sen burada ki örümcek kafalıları bosver ve mümkün mertebe seni her halimle sevecek birini bul. Böyle pislikleri bulma. Allah korusun, evlendikten sonra başına taciz veya benzeri bir şey gelse destek yerine seni baba evine gönderir. Lütfen seni gerçekten seven birini bul.
10 Yorumla
+1 yılAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şok geçirdim şu an nasıl bir adetmiş bu ay kataktersiz
42 Yorumla- +1 yıl
Anasinada yapmışlar o testi
Soran+1 yılÖyleymis onlarda, dogulular bunlar
+1 yılBu gibi durumlarda hakaret davasının onu açılmalı. Ne olduğun ne yaşadığın birak nişanlı supruntusunu , eşini bile enterese etmez. Kimsenin bedenini teste tabi tutma seni yaftalama hakkı yok. Beyni soğan cucugu kadar kalmış primat kafası ışte bunlar.
10 YorumlaKeşke testen çıktıktan sonra yapsaydın daha iyi olurdu. 🙄
12 Yorumla
Soran+1 yılO an cildirdim
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sakin geri donme hata yaparsin. Sanki hayvan almis hayvan pazarina goturuyo kontrol icin. #dangalak
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin, ne bu cektigimiz bunlardan
Resmen aşağılanmışsın bana aynı şey yapılsa bende senin gibi yapardım
14 Yorumla- +1 yıl
Yarım saattir sovuyom
Soran+1 yılBazisida dedi ki teste gir raporu eline ver ve yüzügü de öyle firlatsaydin demisler.
- +1 yıl
Allahim ne dim şimdi bilemedim
İyi yapmissin canim bu resmen terbiyesizlik agzindan cikan kelimeye inanmiyorsa veya senin boyle bisey yapmis olabilecegin dusuncesine kapilmissa zaten olmasın oyle nişan evlilik
11 Yorumla
Soran+1 yılSagol, cok sagol
Hakaret etmiş sana. Bakire değilsen ne yapacakmış, sevmeyecek miymiş seni? Bu kadar mıymış aşkı? Hem de sözüne güvenmiyor test sonucuna güveniyor senin dediğine değil.
20 YorumlaÇok pis küfürler geliyor aklıma. Susuyorum. Zararın neresinden dönülse kardır. Üzülme. Ya anlamasaydın nasıl biri olduğunu.
14 Yorumla- +1 yıl
Ben ediyom senin yerinede
Soran+1 yılOna seviniyorum ya
Soran+1 yılInsallah sagol kardesim :)
+1 yılcok söverdim su an ona verilmis sadakan varmista gercek yüzünü evlenmeden gördün aslinda sevin gercek
13 Yorumla
Soran+1 yılAna duydugum sevgi, nefrete dönüşür mü?
- +1 yıl
dönüsmesin hayir o da kötü ona karsi hic bir duygun olmasin ki unutabilesin anladin mi
Soran+1 yılAnladim, sagol
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılGüvenmiyor / güvenemiyorsan o kizka / erkekle beraber olmicajsın arkadaş :@
Sen az bile yapmışsın geri dönersen her teste sokacak seni ve hatta kapı dışarı bile çikarmayabilir salla şeroyu NET.40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun Tek Sebebi Var Kendisi Erkek Yollusuymuş belli ki! Kaç Tane Kız Elinin Altından Geçti belli Ki seni Kontrol Ettirmek İstedi. Bunların Adı Şerefsiz. Uzak Dur Kardeşim. Böyle Pisliklerden Uzak dur.
30 YorumlaGüvenmiyorsa niye nişanlanmış seninle. Üzme kendini ya. Değmeyecek insan için üzülme
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılPisligin tekiymis iyi yapmissin. Bosver uzme kendini sevmemis o seni
21 Yorumla
Soran+1 yılSagol :)
+1 yılOlay bitmiş
böyle düşünen gerizakalılar yüzünden
insanlar yerinde sayıyor30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYuh! Bunu bacısına yapsalar ne hisseder?
Karın olacak ulan.. Bunu uygun dille sana sorabilirdi..
Bu adam sana daha çok süpriz yapar..
Sen bilirsin.. Adamda zerre edeb, adab yok..30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Öyle bir adwt yok. Adet eskidir. Daha bakirelik testi ne zamandır var. Guvenmemis belli ki. Igrenc herif yuzune bakma.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki şüphelenmiş senden ama bu yapılan şerefsizlik sorarsın sende yanıt verirsin güvenmeyeceksen evlenme gel ☺️
10 Yorumla ne var bunda bu kadar büyütecek? geçmişini önemsiyor. kendinden eminsen zaten tamam yaptıralım, benim içim rahat diyebilirdin. demekki yaran varki baya bir gocunmuşsun...
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah hepinizin belasini versin. ulan bir kiza en son denecek laf odur. korkum yok, ama bu hakareti yapanla bir ömür ayni yastiga nasil bas koyabilirim söyle.
En iyisini yapmışsın💪 sana karşı güveni yok demek ki. Test yaptırmak nedir ya.. lütfen üzme kendini. Gerçekten çok ayıp etmiş.
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen hayvanmis megerse.
+1 yılKendimi çok kotu hissederdim bende.
Ama saclarini falan niye kestin anlamadim ki :/11 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ayril tabiki. Seni tanimamis taniyamamis biri icindusunmeye degmez. Onemlu olan bakire istemek degil zihniyettir zihniyet!
10 Yorumlaokumadım ama o bakirmiş mi nbakirdeğilse böyle seye iiznomaz
10 YorumlaVay arkadaş kanım dondu ya halen böyle insanlar var mı. Tebrik ediyorum seni çok iyi yapmışsın.
10 Yorumla
+1 yılO arada adamlik testinden kalmis.. allahin sevdigi kulmussun ya evlenseydin boyle bir karaktersizle
10 Yorumla
+1 yılNe kadar gurur kırıcı ya sen en iyisini yapmissin yüzüğü atmakla pislik.
10 Yorumla
+1 yılpislik herif agzina etmeli onun terbiyesz
cok yüz vermissin10 Yorumla
+1 yılEee kendinden eminsen gireydin diyecem ama hakaret ya aende haklisn unutmaya calis
12 Yorumla
Soran+1 yılAnladin yani hakaret oldugunu
- +1 yıl
Hakaret evet uzgunum olmusle olmusa care yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer troll değilse orspu çocuğuna iyi yapmışsın ulan kıza güveniyorsam yemişim zarı ne orspu çocukları var ya hepsinün Allah belasını ucuz kurtulmuşsun bence sevin
15 Yorumla
Soran+1 yılGercekten yasadim, yemin ederim :)
Soran+1 yılSagol, yanlislikla üzgün simgesi koyacagima buse koymusum pardon. kafam yerinde degil.
Cevap sahibi+1 yılİnandım o zaman yüzünde gülsün ya dediğim gibi böyle mağara adamından kurtulduğuna sevin hayatını bitirirdi senin yazık olurdu sana namusuna hakaret etmiş resmen şerrefsiz pislikl
Soran+1 yılCok iyi biriydi yaaa, nasil oynamis
Cevap sahibi+1 yılİki yüzlü işte ucuz yırtmışsın
Ahhh erkekler ahh... bigun kızlarınız olacak ogunleri düşünerek kadınları uzmeye devam edin!
Az vicdanli olun be10 Yorumlabence hemen nişanı boz. bu kadar öküz mü bu çocuk? demek ki sana o**** gözüyle bakıyor. güvenmiyor. açık net !!!
10 Yorumla
+1 yılşimdi kendini haklı görücekdır bıde keske testten sonra yapsaydın da ıyıce bozulsaydı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYuh anasını satayım nerden buluyosunuz bu kadar sığırı ya
20 Yorumla Ayi oldugunu simdi fark etmen hayrina olmus birdr cocuk yapip omur boyi ayiyla betaberligi dusun cok iyi zamaninda
10 Yorumla
+1 yılSakın ola affetme. Böyle bir karaktersizle bir ömür geçmez.
10 Yorumla
+1 yıltam bir süzme kardeşim sakın ama sakın bir daha hayvan yerine bile koyma inan bana çoğu hayvan böylelerinden kat kat daha çok değer verilmeye layıktır.
00 Yorumla
+1 yılSuc sende nerde kardeşim pic var bulur adam sanirsiniz sonrada ne mal oldunu anladinizda boyle aglar sizlarsiniz hic acimiyorum size hiic mustehak senin gibi aptallara
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı. Saçlarımı kestim ne yaa ben ona takıldım çok saçmalamışsın. Kesince geçtimi barii.
11 Yorumla
+1 yılbende aynısını yapıcam. hiçbirinize güvenmiyorum bu konuda. iyi olmuş umarım seni bırakıp başka kızla evlenir
10 YorumlaSen doğru yapmışsın üzülme bence sana güvenmiyorsa zaten boşver sana güvenen değer veren insanlarla yaşa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılbabanın tavrı da senin tavrında sonuna kadar doğru
61 Yorumla
Soran+1 yılSagol kardes
Günümüzde insanlara güvenmek o kadar zor ki açık söylemek gerekirse ben bunu usülüne uygun bir şekilde sorardım sadece uygulamada hata var sanki
bir de şöyle düşün karşıdakini bu güvensizliğe yiten sebep ve sebepler nedir acaba00 Yorumla
+1 yılharbiden ger*zekalıymış ya
üzüldüm adına iyi tarafından bak birde olaya20 Yorumla- Devamını Gör (89)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar