Yaklaşık 1 ay önce doğum yaptım. Bebeğimiz babasına hiç benzemiyor diye kayınvalidem eşimi hep doldurdu ve şimdide eşim DNA testi yaptırmak istiyor. Her gün ağlıyorum, sütüm kesildi. Onuruma çok dokunuyor, bu tarz bir şey düşünebilmesi... Çok kötüyüm ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çocuk & Ebeveyn konusunda 4,5b cevap paylaştı. Dna testi istemek kadin için gurur kırıcı evet. Beni aldatmış olabilirsin demek oluyor bu da insanı derinden üzer. Bir de bardağa boş tarafından bakalim. Sen ve senin gibi birçok kadın dürüst olabilir. Peki ya çocuğun babasının başkasının olduğunu saklayan kadınlar ne olacak? Sayıları az mı? Onların eşleri de dna testi istese yüzüne tükür , ayrıl derdik belki de. Insanlar tamamen güvendiği kişilerle evlenmeli, evlendiği kişiye yanlış yapmamalı.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDNA yaptır. Hadi diyelim ayrıldın ileride çocugun büyüdüğünde ona cevabın DNA testi istedi benden ve sonra kendime yediremedim ayrıldım mı diceksin? Ya çocuk sence buna inanıcak mı veya aklında soru işareti kalmıcak mı ister istemez eşinin tarafına gittiği zaman doldurulmiyacak mı? bunlar uzun ve ayrıntılı uzar gider hasar alan sen ve eşin olur lakin eşine kızdığım nokta sana güvenmemesi. İnan akraba diye bir toplum var bu toplum yabancı insandar beterdir. Ağızları kapanmaz çok iyi bilirim. Ama çek karşına eşini konuş sen bana güvenmiyomusun ? Muhtamelen annesini atıcak öne bu durumda yaptır testini at önlerine ne yapmak istediğini çocugun için ve kendi onurun uğruna seç.. Ya devam eder eşini utandırırsın senin yüzüne dahi bakamaz duruma gelirler annesiyle Ya da ayrılır yeni bir sayfa yeni bir başlangıç der yoluna bakarsın hiçbirşey için üzülmeye değmez evladın var...
00 Yorumla
Boşan diyen aptallara bakma. Empati kuramayan gerzkalılar.
Dna testi için fitil ateşlenmiş bir kere. Bu yüzden diretme. Kendinden eminsen yap. Değilsen bile yap.
Eğer ki, evli olmana rağmen çocuk başkasının olduğu çıkarsa, adalet ve ahlak yerini bulmuş olur. Kocan senden boşanmalı. Çocuğun asıl babası size bakmalı.
Eğer çocuk gerçekten kocandan ise bu durumda kocan senden özür dilemeli, ve onla ilişkini kısıtla, soğuk ol. O vicdan azabı çeker sana daha çok bağlanır ve zamanla kendini affettirir.
Çoçuğun sağlığı ve psikolojisi için boşanmak zararlı olur bu durumda. Yinede evlilik, evlilik olmaktan çıkarsa ve maddi bir gelir kaynağın varsa o zaman boşanma mantıklı olabilir.10 Yorumla
Testi yaptır o kocan olacak primat hatasını fark edip özür dilemezse. Bir daha onunla göz teması bile kurma çok geçmeden özür diler zaten. Pat diye boşanayım deme, belki hatasını fark edip gönlünü almaya çalışacaktır.
Zaten boşanmanız en çok çocuğa zarar verir.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
83
Cevap
134Cevap
Hiç sesini çıkartma gidip test yaptırsınlar. Hatta kendinde numune isterlerse istemiyorum de ama vermemezlik de etme. Dna testini hangi hastahanede, kim tarafından yapıldığını öğren. Test sonucu çıkar çıkmaz tut bir avukat. Hem kocanı boşa, hem kaynanana tazminat davası aç. Çocuğunun velayetini alırsın, eşin de paşa paşa nafaka ödemek zorunda. Bırak onlar düşünsün. Yazık ya ne insanlar var. Madem güvenmiyordu niye evlendi seninle? Seninle eşin mi evlendi kaynanan mı? Bu nasıl bir acizliktir böyle. Bir avukata muhakkak danış derim.
31 Yorumla
+1 yılŞimdi aklına başına alma zamanı. Boşan demek bu kadar kolay değil Farkındaym biz iki günlük sevgimiz neler yapıyo ve ona ragmen ayrılamıyoruz ama şöyle bir şey var arada çok küçük bir bebek var ama böyle bir ortamda büyüyen bebek ne kadar sağlıklı bir psikoloji ye sahip olur ya da böyle güvensizlik üzerine kurulu bir evlilikten nasıl bir aile ortamı bekleyebilirsn ki sen. Her sabah eşinin yüzüne baktığında canın yanıcak çok ağır bir suçlama. O testi yaptır yüzlerine at ve yolunu çiz. 1 aylık bebek benzemiyoms nasıl bir zihniyet be istersen 10 yaşında olsun benzemez abi ya. Sen üzülme tamam mı dimdik dur karşılarnda onlar üzülsün ve utansın
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonrada diolarki bu kayınvalidelerin ne zararı var? Al işte al anca akılları fesatlığa kötülüğe çalışıyor. Erkeklerin köküne kibrit çöpü vuracaksın! Ulan güvenmediğin kadını ne diye koynuna alırsın mal!!! Hayvan!!! Bana bak sende duygusal düşünmeyi kes lohusasın böyle herşeye ağlak suratla bakma silkelen. Dna testini yaptırcam de eğer çocuk senden çıkarsa boşanıyoruz diceksin. Tamam derse gidiosub yaptırıosun testi sonra bide tazminat davası açıosun o aşağalığa çıtır çıtır yiyosun. Babasız büyüsün bilmem ne diye ağlama vala geberticem artık sizi bu kaçıncı soru ya. Bu kızlarda akıl yok abi. Napıo bu erkekler size büyü mü yapıo nedir tatlı gelen bu kdr? Ağzına sıç ikisinin mum et onları kimmiş onlar ya? Vala sinirleniyorum artık. Sümsük soruolardan bıktım okurken sinirleniyor insan bunlar yaşıyor hala sesleri çıkmıyor. Pes!!! Demek hala saftirikler var bize denk gelmiyor
42 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın...
Yazıklar olsun o kocaya güvenip nasıl sırtını yaslayacaksın çok üzüldüm üç çocuğumuz var fizik olarak benziyorlar bize ama yüzleri bana da eşime de benzemiyor ne yapalım şimdi kaldı ki bebeğin yüzü her hafta değişir büyüdükçe anlaşılır kime benzeyeceği
51 Yorumla
+1 yılAile bakanligina durumu bildir ve avukat talep et. Avukatin gereken tüm prosedürleri halledecektir, dna testini yaptir ve sonucunu aldigi gün bosanma davasi ac. İffetine iftira ettikleri icin tum aileye tazminat davasi aç.
Gercekten onurunu kurtarmak istiyorsan seceneklerim bunlar. Ama yok ben laf olsun diye konusuyorum tum bu serefsizligi hazmederim diyorsan da kolay gelsin30 Yorumla
+1 yılDNA testi mahkeme kararı ile olur. Testi yaptır sonra bunu kullanarak maddi ve manevi tazminat davası ile boşanma davası açarsın.
36 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmam doğru mu bebek için :( ?
- +1 yıl
Sana bu testi yaptıran kişi be aile ile birlikte yaşamayı düşünmüyorsun değil mi?
Soran+1 yılBabasından ayırmak istemiyorum 1 aylık daha, babasından ayrı mı büyüsün :(
- +1 yıl
Çocuğunun annesinin başka bir erkekle yattığını düşünen bir babadan bahsediyorsun. Çocuğunun babasını araştırıyor. Sana güven sıfır.
Soran+1 yılEver orası öyle 😔
- +1 yıl
Kendinden eminsin değil mi? Profle takp atarmısın. Şüphe ve tereddütün yok.
seninle ilgili güvensizlik duygusu varsa ister sende kendine güveniyosan yaptır sonrada o deki sonucuna katlanırsın her doğan çocuk anne babasına benzeyeck diye bir şey yok
27 Yorumla
Soran+1 yılKendime tabikide güveniyorum, ama böyle bir şey düşünüp istemesi zoruma gidiyor
Soran+1 yılTabikide aldatma yok.
Soran+1 yılYok zorla vermediler tabikide, beni düşündüren şu an sadece bebeğim. Babasından ayrı büyütme fikri hoş gelmiyor..
- +1 yıl
san karşi şüphesi ya da güveni olmayan bir evlilik sürdürmektense
bebeğin babasız büyütmenin daha mantıklı senin gibi nice anneler var
çalışarak çabalıyarak hatta atık çöp toplayarak büyüten var sanırım senin
onun ekonomik durumu iyiyse vazgeçmek istemiyorsun aksı bir karar
ailen baban annen arkanda dururlarmı sakın ben seni ayırmak istiyor
gibi yorumlama ama öyle fikir düşünülmesi bile insanı aşağılar
Soran+1 yılArkamda dururlar tabiki
Psikolojik baskı gördüğüne dair savcılığa şikayette bulun. DNA testini de yaptır sonra boşanma davası aç. Alacağın nafaka ile yaşar gidersin.
23 Yorumla
Soran+1 yılBebeğim çok küçük daha ama :( Babasından ayırmam doğru olur mu
Soran+1 yılSende haklısın..
+1 yılYine gizli ve yine günün sorusu
Kuzum kim bu yönetimdeki GİZLİ SORAN VE GUNUN SORUSU ILAN EDEN?
Bir tüp bebek uzmanı olarak diyorum ki;
bir (1) aylık bebek ona buna şuna benziyor ya da benzemiyor denemez. Soruyu hazırlayan yönetimdeki cahil, önce eğitil de sor!!!00 YorumlaBir sartla yaptıracağını söyle bu evden ayrılıp ayrı evimize cikacagiz de yoksa ben babamın evine gider beklerim de böyle haysisyetsiz kaynanalari anlamıyorum ya
21 Yorumla
Soran+1 yılEvlendiğimizden beri böyle kayınvalidem, alıştım diyordum ama 1 aylık bebeğime bile laf etmeye başlayınca iş çığırından çıktı artık..
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 987 cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam boşanma davası açarım ve bunu da sebep göstererek çocuğun babasına gösterilmesini engellerim.
Ti niyetsiz insanlarla işim olmaz.10 Yorumla Boşuna dememişler oğlan sayıya kız halaya benzer diye ne demek ben DNA testi yaptircam sana neyle itam ettiklerinin farkndamsn sende bu adama hala esimmi diyorsun yani 😡 nerde bulursunuz böyle denyolari ana kuzusu gavatlari bilmem ki yok yani bide memnunsun hayatindan sanırım senin kndinden supen var mı ki biraz koru kndini onadama da adam diye kadınlık yapma 😡😡😡😡
10 YorumlaDna testını yaptır ama senden suphelendıgıne pısman et ve dekı bundan sonra aılenlede gorusmeyecegım.. senınlede olmayacagım bakalım yıcekmı. onca seye ragmen supheye devam edıyorsa sende kendınden adın gıbı emınsen yaptır ve suratlarına bakma bırdaha bebegıde gosterme kayın valıdene bakalım neolacak
20 Yorumla
+1 yılCahilce zihniyetler de bugün..
Eşin sana güvenmiyorsa niye seninle evlenip çocuk yaptı anlamıyorum ki kaynanan da ne iğrenç kadınmış ki doldurmuş eşini.
Ama tüm suç kimde biliyor musun sana güvenmeyen eşinde...40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDna yaptır sonra boşan ve ayda 2 bin tl nafakayı kap zengin olursun :)
21 Yorumla
Soran+1 yılBoşanamam :(
+1 yılDna testi yaptırdığın gün, boşanma davasını aç. Çocuğun babada kalma ihtimalini bitirt ve tazminatını, nafakanı al. İyi bir avukat işini yapar. O hareketi için ona öyle bir pislik yapki hayatı boyunca acısını çeksin it.
10 Yorumla
+1 yılBence yaptir daha sonra esini ve gaynanatör ü mahkemeye ver bence bu yapilan (eger haksizlik ise) haksizlik cezasiz kalmamali Toplumumuz artik kendini gelistirmeli! Haklarinizi savunun bu gün bunu yapan yarin daha beterinide yapar!
10 Yorumla
+1 yılDna testinin yapıldığı takdirde ona asla güvenmeyeceğini söyle.
30 Yorumla
+1 yılHiç sinirlenip üzülme. Testi yaptır boşanma davası aç. Hemen dava aç. Ayrı yaşamaya basla.
26 Yorumla
Soran+1 yılÜzülüyorum elimde değil... Dava açamam daha bebeğim 1 aylık nasıl ayrılayım 😔
- +1 yıl
Ne güzel işte çocuk sende kalır küçük olduğu için. Ailenin annen Baba'nın durumu nasıl? Kendi basının çaresine bakabilir misin? Ayrilmasan bile blöf yap. Burunlarını sürttür. Davayı aç tazminat da açarsın. Testi yapacağını ve bosanacagini söyle. O hayat sana zehir olacak aksi halde.
Soran+1 yılAnnemlerin bu olaydan haberi yok henüz, olsa onlarda sinirlenir. Haklısın :(
- +1 yıl
Hemen ailene söyle. Onları da bir dinle. Kabul ederlerse onlarda kal. Testi yaptırıp ayrılacağını söyle. Ayrilmasan bile bir kaç ay böyle süründür. Peki çocuğun babası o kesin dimi? Aldatmadin yani? Eğer alttan alırsan tüm hayatın mahvolur.
Soran+1 yılTabikide babası o, aldatmadım.
- +1 yıl
Kaynanan olacak cadoloz ve kocan olacak sığırın senin değerini anlamaları gerekiyor. Yoksa hayatının geri kalanında bunlardan daha kötüsüyle karsilasacaksin. En kısa sürede ailene durumu anlat. Üzülme duygusallık yapma. Bir aylık bebek kimseye benzemez. Eğer trol değil de ciddiysen bunları yap. İyi akşamlar.
Berbat bir durum ben açıklarım kendimden eminim yaptırdığımız gün beni kaybedersin hadi de ve kendi yoluna bak illa boşan değil boşanmak istemezsin ya da imkanın yoktur süründür vs
20 Yorumla
+1 yılBence kayınvalideye sormak lazım dna işini... akıl verdiğine göre onun da oğlu başka birinden herhalde sonuçta kişi kendinden bilir işi...
30 Yorumla
+1 yıltesti yaptır sen haklı çıkınca da sana güvenmediği için çok üzüldüğünü söyle naza çek ayrıl da diyemem ama it gibi sürünsün biraz
20 Yorumla
+1 yılDNA testi yaptır. bebek ondan çıkacak herhalde dimi.. bir halt yemediysen.. işte o zaman boşarsın şerefsizi.. hem de en kısa zamanda. ve asla da bundan vazgeçme.
00 Yorumla
+1 yılEşin DNA testinde ısrar ederse onu boşa sonra dava aç , manevi olarak yıkıldığını bebeğimi emziremiyecek kadar psikolojinin bozulduğunu belirt maddi manevi dava aç ne varsa al
00 Yorumla
+1 yılBu çok fazla rencide edici bir şey. Ben olsam o DNA testini yaptırır, sonucu suratına çarpar ve kapıyı çeker çıkardım. Çok ağır bir itham, sineye çekmeyin.
10 Yorumla
+1 yılAbdestinden şüphesi olmayanın namazından da şüphesi olmaz...
Yaptır DNA testini, sonucunu da vur kafasına, alın katlayın ve münasip yerinize monte edin de. Peşinden koştur sonra it gibi...00 Yorumla
+1 yılBen olsam teste izin veririm. Sonra da boşanırım.Ömür boyu pişman olsun it.
40 Yorumla
+1 yılTesti yaptır eşin utansın şerefsiz miş senin kocan kusura bakma
40 Yorumla
+1 yılBoşanma davası açıp onurunu kurtarmalısın. Bunda düşünecek ne var.
22 Yorumla
Soran+1 yılOrtada bebek var :(
- +1 yıl
Onun da onurunu kurtar.
Yaptırır sonra boşanma davasıyla beraber tazminat davası açardım
30 Yorumla
+1 yılTesti yaptırır ve bizzat boşanırım, sağlam bir avukat bulur, nafakamı da alırım.
20 Yorumla
+1 yılSenin eşinle değil kayınvalidenle konuşman lazım test yapılsın kadının yüzüne vur eşinede söyle seni sevmiyorsa ayrılın boş yere seni üzüp sütünün kesilmesine sebep olamaz güvenmiyorsa evlenmeseydi
10 Yorumla
+1 yılYaptır çok istiyorlarsa ama çok kırıcı bir durum ben olsam napardım diye düşündüm. Sana ben olsam şunu yapardım deyip aklını allak bullak etmek istemem. Allah yardımcın olsun.
00 Yorumla
+1 yılBu devir kötü o yüzden birkez şüphe düştümü insanın içine birkez daha asla geri dönüşü olmaz. Sende git yaptır testini her şey çok basit.
00 Yorumla
+1 yılSen kendinden eminsen yaptır testi ama eşine de söyle de çocuk senden çıkarsa annene de gereken cevabı verecek misin de
04 Yorumla- +1 yıl
Cevabı o adama bıraksa olmaz kendisi yapıştırsın cvp her ikisine de
- +1 yıl
Ben olsam testi yaptırırım ve bana güvenmeyen bir kişiye de asla eş olmam soluğu mahkeme de alırım
- +1 yıl
İşte bu olması gerekir zaten
- +1 yıl
İnsan annesinin sözü ile eşine güvenmiyor hem de kendi bebeğinin annesine
O nasıl bir zihniyet öyle ya bence yaptırsın ondan sonrada sen ona yaptır deki baban akıllı adam hiç benzemiyorsun
00 YorumlaÖnce DNA testi yaptıracaksan sonra testin sonucunda haklılığını kanitlayip boşanma davası açacaksın. Boşanıp çocuğu göstermeyeceksin olay bu...
00 YorumlaDNA testini yaptır çocuğun ona ait olduğunu onlar gördüğünde de kaynanana dava aç eşine de taminat davası aç.
Ben olsam bunu yapardım yani00 Yorumla
+1 yılAptalsın durumu bukadar kötü hale getirmeden hemen ilk zamanda yaptirsaydin ya raporu kayinvalidenin yüzüne vursaydin ya
00 YorumlaYap Ama ondan sonrada yuzune bile bakma...
63 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bakmam, bebeğim olmasa neyse daha çok küçük 😔
Çocuk & Ebeveyn konusunda 482 cevap paylaştı. Öncelikle sakin olmalısın çünkü senden süt bekleyen yavrun var, kendinden eminsen (ki yazdıklarına göre eminsin), hiç çekinmeden testi yaptırıp, onların yüzünü kızartıp, yüzlerine tükürebilirsin, yaptıkları büyük ayıp.
00 YorumlaEğer öyle bir düşüncesi varsa yaptır testi sonrada boşan. Bu ne yaa😡
16 Yorumla
+1 yılKesinlikle boşanmalısın hakaret resmen bu nasıl zihniyettir. İlla benzeyecek diye kaide var sanki.
10 Yorumla
+1 yılsana güvenmiyor boşan demek isterdim ama çocuğun var küçücük kendi durumunu düzelt duruma bak sonra boşan
00 Yorumlaben olsam derim ki testi yapılarım ama ben boşanmak istiyorum derim
10 YorumlaAl karsina konus insan gibi anlamazsa birak onu ondan olmuyor demektir
10 YorumlaDna testinden sonra haksız olduğu ortaya çıkmayacak mı? Bir ömür burnundan getir onun!
10 Yorumla
+1 yılBırak yapsın çocuk ondan çıkarsa sen de ağzına edersin
10 Yorumla
+1 yılSadece bebek babasina benzemiyo diye mi suphe duyuyorlar, hemde 1 aylik bebek?
30 Yorumla
+1 yılBen eşimin yüzüne dahi bakmazdım artık. Testi yaptır
00 YorumlaBırak yaptırsın.
Yaptırdıktan sonra boşa onu ve tazminat davası aç.00 Yorumla
+1 yılKabul et DNA testinin sonucunu görünce zaten pişman olacak sonrads sen boşanma davanı açarsın
00 Yorumlacok onur kirici bir durum testi yaptir bosan bence bana guvenmeyen biriyle birlikte olmam benim oglumda bana benzemiyordu
00 Yorumla
+1 yıltesti yaptır abla haklı çıktığını göster sonra da boşan gitsin güven olmazsa olmaaz
00 Yorumla
+1 yılbırak yaptırsın.. sen kendınden emınsen bu sefer sen vurursun yaptıgı terbıyesızlıgı yuzune
00 Yorumla
+1 yılYaptırsın neyden korkuyorsun yerinde olsam testi yaptırıp boşanirdim
11 Yorumla
Soran+1 yılKorktuğum bir şey yok, üzüldüm sadece.
+1 yılYaptır DNA testi test sonucu geldigindede hem esinin hemde kayinvalidenin yüzüne carp ve de ki deydimi bana yasattiklariniza utanın kendinizden reziller
00 Yorumla
+1 yılYerinde olsam yapardm testi ama test sonuçu açıklandığı an testi alıp adamn süratın atıp çocuğumu alıp giderdim bir daha da ona gostermezdm çünkü inanmaması çok kötü bir durum
10 Yorumla
+1 yılBence önce eşinden testi yaptırmak istediğine dair resmi bir belge iste sonra o testi yaptır sonucu çıkınca davayı aç donuna kadar alırsın ne kadar saçma bir düşünce
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini ezdirme sakin ailene git bebeginide al o adamada esim deme sunepe ana kuzusundan sana asla fayda gelmez gitsin anasinin yamacinda otursun
10 Yorumla- Devamını Gör (157)
Devamını Gör(202)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem