Sevgilim benim mesleğimi küçümsüyor?

Ben veteriner hekimim kendisi şu an intörn doktor. Benden 1 yaş büyük. Ben şimdi bir klinikte çalışıyorum veteriner hekim olarak. Ailesiyle falanda tanıştım. Dün onlarda oturmaya giderken dayıları gelmişti tanışmaya. Babası benim gelinimde oğlumda doktor benden mutlusu yok dedi. Dayısı da kızım sende mi tıp okuyorsun dedi. Bende veteriner hekimim dedim. Hayvan doktorusun yani ne güzel kutsal bir meslek dedi. O da ne doktoru saçmalamayın biz 10 sene okuyoruz bu meslek için baytarlık onların ki dedi. Bende beğenmiyorsan kendine tıp fakültesinden birini bulsaydın dedim. Ailesi baya bozulduğumu falan anladı. Annesi oğluna senin hastaların sana ne şikayeti olduğunu söyleyecek ama onlarda hazıra konma yok dili olmayan canlıların ne hastalığı olduğunu anlamaya çalışıyorlar dedi. O da iyi o zaman ben niye çalıştım tıp fakültesine gitmek için ''baytarlığa'' gitseydim o zaman bu kadar sevinecek miydiniz dedi. Kuzenleri falanda tamamen ordaydı. Bir kuzeni de hemşire ondan büyük. Sen doktor olunca baya havalanmışsın insanlıktan çıkmışsın dedi. Bende daha fazla dayanamadım normalde o akşam orada kalacaktım evlerimiz uzak diye. Telefon geldi acil klinikte yaralı bir köpek varmış beni çağırdı kliniğin sahibi şehirde olmadığı için. Benim acil gitmem lazım ordan da eve geçerim artık size afiyet olsun falan dedim. Sevgilimde ben bırakırım seni sonra döneriz buraya dedi. Aileside ısrar etti. Sağolsun herşey için dedim cevap vermeden kapıya gittim. Sevgilimde gelirken gerek yok ben giderim ordan eve dönerim dedim. Sen bana kızdın oraya gidince beni ara dönüşte alıp seni buraya gelelim dedi. Dönüşte de aramadım eve gittim. Telefonumu da kapadım dünden beri hala açık değil. Sürekli yaptığı şey benim mesleğimi küçümsemek sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir yardım edin aklım karışık?
Güncellemeler
+1 yıl
...
Sevgilim benim mesleğimi küçümsüyor?