Sevgilimi aldatmak istiyorum?

Sevgilim köye gitti ilk kez derin bir nefes aldım ilk defa bütün gün nerdesin napıyosun ne giydim sorularına muhatap olmak yanlış numara arasa dahi hemen arama kayından silmek galeride bir arkadaşımın attığı bir çaps var mı diye kontrol etmek zorunda değilim. 1 ay kadar dönmeyecek. Sevgilimi aldatmak istiyorum ama cinsel olarak değil de gezmek yemek yemek niyetlere gitmek istiyorum. Sevgilim beni hiç güzel yerlere götürmez hep çay içmeye götürür bazen hamburger falan ısmarlar hiç parası olmaz. Şimdi de köyde çalışacakmış da parası olacakmış da dönünce beni gezdircekmiş ama inanmıyorum kesin yine yapamaz. Aylardır beni bir sinemaya bile götüremedi. Sizce bunu yapsam öğrenebilir mi şimdi hattı kısıtlamada beni arayamıyor ancak ben onu ararsam konuşabiliyoruz ama gelince öğrenme olasılığı ne kadar?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar genelde kendin öde diyenler olmuş. Ben nasıl ödeyim ben asgari ücretle kira fatura ödüyorum tek başıma kalan 3 kuruşla yarı aç yarı tok yaşıyorum canım bişey çekince yiyebildiğim en son ne zamandı ben bile hatırlamıyorum ben de istiyorum güzel biyerlere gitmek istediğimi yemek içmek. hep haftaya elime para geçecek şu gün para geçecek vs diyo para dediği de para değil. Geçen hafta kahve ısmarladı şaşırdım nasıl oldu bu dedim evdeki eski telefonunu satmış onun parasıyla beni kahve içme
Güncellemeler
+1 yıl
++İçmeye götürmüş inanabiliyor musunuzu dayanamıyorum bu kadar fakirliğe ama seviyorum da
Sevgilimi aldatmak istiyorum?