Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilimle her an ayılabilirim her an evlenebilir çünkü ailesi beni onaylamıyor ona kız bakıyor
ilişkide çok fazla emek veriyorum bugün onun yaşadığı yere gittim. Her buluşmada ben ayağına gidiyorum bazen ekiyor beni. Haftanin her günü çalıştığı haftalar oluyor kendi işi o yüzden yoğun. Beni çok seviyor bugün baya iyi vakit geçirdik. Gecen ay benden ayrıldı ayrıldıktan 1 gün sonra başka biriyle opustum. Üniden biriydi daha yakışıklı, uzun ve eğitimli bölümü ve ingilizcesi de iyi. Yarin tekrar buluşmak istiyor üniden bulduğum çocuk sizce buluşmaya gideyim mi benden izinsiz dudaktan ve boyundan öpüyor sevgilim olduğundan habersiz. Kendisi beni takılmak amaçlı düşünüyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Senin gibi kızlardan midem bulanıyor. Günümüz kızlarına güvenilmeyeceğinin kanıtısın.
Takıl gitsin onun evine gidin ve sabahlara sevişin çılgınlar gibi
İşte Türk erkeğinin en büyük sorunu. Elde ettiğinde ilgisiz bırakıyor ve kadının gözü de dışarıya kayıyor. Kendince haklısın.
İlk önce kendine saygılı davranıp kullandırmamalısın sonra da sevgiline sorunları konuş aşamıyorsan ayrıl aldatmak hiç bir zaman çözüm değildir
Oyuna girdi cevap vermiyor. Bende diğer çocukla konuşuyorum onun da niyeti belki yatmak
Peki senin isteğin niyetin ne ilk önce kendini anla tanı sevgilinle konuşup halletmeyene kadar biriyle konusmamalisin
Klasik ortadoğu zihniyeti. Aldatmayı kötü bir şey sanmak modern olmamak
Sence aldatmak kötü bir şey mi. Beni ilgisiz bırkafk hep sonra aldatinca suçlu ben
Aldatmak senin durumda biri için tek çare
Takıl boş ver