Sevgilimi aldatmak istiyorum?

4 yıllık ilişkim var 3 yıldır beraber yaşıyoruz. Fakat aramızdaki sevgi bitti Ailemin yanına maddi sıkıntıdan dolayı mecburi dönmeyi gururuma yediremiyorum aynı zamanda Cihangir de (iyi muhitte) oturuyorum rahatımı da bozmak istemiyorum ( Ailemin yanında sosyal hayattan kopacağım) O da bensiz ev tutamadığı için benden ayrılamaz zaten ailesi de hayatta değil Bende ona karşı sevgi var mı emin değilim ama kendimi sevmediğimden eminim Aramızda geçen diyalogu yazıyorum
- Hayatım, günün nasıl geçti?
- Tamam, tamam saçın çok güzel olmuş
_ Saçımdan bahsettiğimi nereden çıkardın?
_Şimdi oyun oynuyorum oyüzden anlamadım ne dediğini
- Bana neden böyle davranıyorsun bir sorun mu var?
_Üff gerçekten sıkmaya başladın ayrılacam en sonunda
_ Şimdi ben sana göstereceğim ayrılığı
_Ne istiyorsun benden
_ Asıl sen bana neden böyle davranıyorsun
_ Böyle çok komik oluyorsun farkında mısın
Bunlarla da sınırlı değil izin gününü benden gizleyor bazen liseli kızla geziyor üstelik annelesiyle de arkadaş bana kardeşim onlar diyor bende o zaman neden benden gizliyorsun dediğimde sen çok kıskançsın diyor
Benimde takıldığım biri var ama onu kesinlikle sevmiyorum ihtiyaçlarını karşılıyorum o da bana maddi yardım yapıyor temas etmiyor bile. benle bir gün beraber olabileceğini hayal ediyor psikolojisi bozuk olduğu için her dediğimi yapıyor robot gibi 16 senedir psikolojik tedavi görüyor çok saf temiz ama bir olay olsa beni satar
Her ne kadar Cihangir de de otursam yaşam kalitem yüksek olsa da bazen evin bir köşesinde oturup tek başıma ağlıyorum

Sevgilimi aldatmak istiyorum?