Neden erkekler bir kızla ileri derecede yakınlaştıktan sonra sevdikleri halde kaçarlar ?

ya benim bir yakın erkek arkadaşım var şuanda biz biraz yakınlaştık her yere beraber gidiyorduk evde beraber ders çalışıyorduk falan filan derken bu bir hafta bana tuhaf davranmaya başladı. 2 ay önceden bahar şenliklerine plan yapmıştık bahar şenlikleri öncesinde gözüne bir kız kestirmiş. normalde bana söylerdi böyle şeyleri ama 2 senedir bu kızı takip ettiğini söyledi.ben de tamam dedim ama normalde kız arkadaşı olduğunda beni satmazdı bana daha önce kardeşin ne zaman gelcek diye soruyordu bende gelicek falan dedim konserde bizi yalnız bırakıp kaçıyordu hiç ilgilenmedi etmedi bunlar sadece özet yani ama hiç böyle yapmazdı kızı sevdiğini söyledi bana eyvallah da birden böyle yapması çok tuhaf açıkçası
Güncellemeler
+1 yıl
şuan hala beraberler ama okul bitinceye kadar gözlem yapıcam her türlü yardım ediyorum ona sorun yaşadıklarında ve bir kere daha yakınlaştı ben direk reddettim istemedim kız arkadaşını düşünerek yaptım. şuanda bana artık o şekilde yaklaşmıyor yanliş yaptığını farketi!arada gidiyorum ders çalışıyoruz ve benden uzak duruyor ve temas ettiğimizde dahil çekiliyor gelişme gösterdi galiba ama ben onu seviyorum kendime itiraf etmem uzun sürdü ama kız arkadaşı olduu için kendimi kontrol ediyorum açıkças
Neden erkekler bir kızla ileri derecede yakınlaştıktan sonra sevdikleri halde kaçarlar ?