Bir kız kendisine aşık olan, seven erkekten neden kaçar?

Merhaba. Ben Haziran'dan beri bir kızı/kadını seviyorum. Fena şekilde aşık oldum. Yaz aylarında oldukça samimiydik. O hemen her hareketime, sözüme gülüyordu. Onu bazen bana bakarken yakalıyordum. 10 saniye göz göze bakıştığımız bile oldu 40 santim mesafeden.

Sonra hayatımın ilk şiirini yazdım ve ona gösterdim. 1-2 hafta sonra bir gün bana söyleyeceğin bir şey var mı dedi. İlk önce söyleyemedim. Israr etti, haydi bekliyorum söyle dedi. Neyse birkaç dakika sonra itiraf ettim. Ben sana aşık oldum dedim.

İtiraf ederken yüzünde muhteşem bir mutluluk ifadesi vardı. Gülümsüyordu. Böyle gelip geçti günler. Ufak 1-2 dargınlık dışında çok iyi anlaşıyoruz.

Lakin 2 aydır falan olay değişti. Bana artık eskisi gibi gülmüyor. Konuşalım diyorum yok diyor. Mesajlarıma cevap vermeyebiliyor. Yanıma nadiren uğruyor. Kısacası kaçıyor. Başka örneğe gerek yok. Aynı olay 7 sene önce de başka bir kıza aşıkken başıma geldi. Tecrübeliyim yani.

Asıl soru şu "Bir kız kendisine aşık olan, seven erkekten neden kaçar?"

Kızlar/kadınlar sizden cevap bekliyorum. Ben bunu anlamadım. Güzelce anlatırsanız sevinirim.

Ben bu kızı inanmayacaksınız çok seviyorum. Bir ay önce bir kaza geçirdim, uyutmadan ameliyata alındım. Ölümle burun burunaydım, inanın o anlarda bile onu bir daha görememekten korktum. Kız neredeyse aklımdan çıkmıyor. Bir haftadır zor uyuyorum. Hortlak gibi oldum. Lütfen yardımcı olun.
Bir kız kendisine aşık olan, seven erkekten neden kaçar?