Sevgilinle herşeyi açıkça ve rahatça konuşamıyorsan, kendin olamıyorsan, onu hayatının merkezine oturtamamışsan neden onunla sevgili olursun ki! Tuhaf!
Erkekler neden sevgilisi dışında biriyle kaçamak yapmak ister?
Eger sevgilisiyle ciddi dusunuyorsa evlendigi zamani bekler erkeklerin kadinlara gore cinsel hormonlari daha azdir fakat durtuleri daha fazladir ve kontrol edemezler yani ihtiyactir kadinlar cinsel durtuler de daha akilldir ve kendine hakim olabilirler erkekler buyuzden ihtiyac halina getirdigi icin sevdigi kadina zarar vermek yerine dogru zamana kadsr bekler ve ihtiyacini baska turlu karsilamak ister
Xper seviyen yetersiz olduğu için mesaj da atılamıyor. Beni takip etmen gerek mesaj için veya xper seviyenin yükselmesi gerekli. Bu da birsürü görüş paylaşarak oluyor.
Dedigim gibi bu gun 1 saat once dahil oldum buraya mesaj felan tahminen ne zaman açılır birde günde ikinsorudan başka soru soramıyorum parayla felan halledemiyormuyuz bunu 😅
Sevdiğim kızı hayatının merkezine oturtmuştum. Hergün sabah Günaydın dan başlardı mesajlarım. Neyse uzun hikaye sadece geleyim. Engellemiş numaramı. Sonra siz erkekler neden odunsunuz, neden ilgi göstermiyorsunuz... esas benim ilgiye ihtiyacım var yahu. Zaten bir sistem vermişler kodlamam için, intihar sebebi şart olsun.
erkek erkeğe kaçamak yapmazlar kaşılarında da kadın vardır yani bir kadınla kaçamak yaparlar aslında kadınlar kaçamak yapar erkekler malzeme olur bu eğer suçsa suç da erkeğe kalır
En İyi Cevaplar