Sigara isteksizliği...

Merhabalar , öncelikle aman ne iyi bırak işte demeyin herkes belkide bırakmak için yöntemler arıyor ama bende durum farklı.

6-7 yıldır düzenli sigara içicisiyim ve günde 1 paket bitiririm yanımda mutlaka 2 paket ile gezen birisiyim teki biterse sigarasız kalmıyım diye o derece fakat 2 gün önce bir tiksinti tarzı bir şey başladı aslında tiksinti değil içince içiyorum yinede.. Canım hiç istemiyor zorla içer gibiyim. Mesela hergün 20-25 dal içen birisi olarak bugün sadece 1 dal içtim kahvaltıdan sonra oda zorla istesem içmeyebilirdim. Açıkçası bunun nedenini merak ettim ben sizce sebebi ney olabilir ? Bırakmayı düşünmüyorum sigarayı yarın yine istemesemde içmeye devam edicem. :)) Normalde 2 saat içmesem baş ağrısı , sınır , panik hepsi vücudumu sarardı ama Şu an bunu yazarken bile çok rahatım. Soruyu sorma sebebim sadece neden böyle olduğu.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar son bir sorum daha var sigarayı bıraktıktan sonra bir insan neden kilo alır bunu bilen varmıdır ? Fakat bana bilimsel bir açıklama lazım yani bu mümkünmü.

Yoksa sigarayı bırakan kendini yemeğe verir gibi saçma bir felsefe mi .

Yok yani hafif kiloda almak istiyorumda oda bahane olmuş olur. :D
Sigara isteksizliği...