Büyük Aşklar büyük acılar ile sinanirmiş.. ne kadar doğru bu ?
Eğer öyleyse İnsan ne zamana kadar acı çekmeli sizce ?
Eğer öyleyse İnsan ne zamana kadar acı çekmeli sizce ?
Büyük aşka büyük demen icin acı cektikten sonra tekrar devamını saglamanız gerekir. Yoksa sizinkisi gecici bir tutku başka birşey olamaz. Bitenilişkilerdeki anlık duygulara aşk diyemem. Hele ki terkedenin yaptıgı sadece yüzsüzlük. Devamı icin caba gösterene şans vermeyen ise sadece maceraya atılmış bir kaplandır. abi Boga yılanı bogayı da kaplanı da yutar
öyle denir ama bilemiyorum net bi cevabı yok bunun. çünkü ben sevdiğmle büyk acılar çektiğm dönemde birbirlerini severek sürekli mtlu hiç sorun yaşamayan çiftlerde görmştm. kaderde demicem ama şans diyelim. insan ölene kadar acı çeker sanrım hiçbi zaman daimi bi mutlulk olamşcak
katılıyorum belki de cok sevdigimizdendir annemle babamla aynı tuttum sevgisini...
Söyle bir söz var;
Allah der ki;kimi benden cok seversen onu senden alırım
Ve yine derki;onsuz yasaymam deme seni onsuzda yastırım...
Askta hep bi taraf cok sever,acı yıda yine tek taraf yasar...
Doğru bir söz.
İçindeki o aşk tükenene kadar acı ceker. Ne kadar seversen o kadar acı cekersin.
Cunku bu hayatta hersey gelip geçici sana ölürüm dediğin insanı birgün hayatından cıkartmak zorunda kalıyorsun. Yani sonuc hep aynı kaybediyorsun..
Cevap
10Cevap
Büyük aşklar kadınların büyük testleriyle başlar ta ki erkek ölene kadar sonrası mı?
Klasik nidalar...!
'' Benim için öldü, Benim için öldü, Oley, oley Beni seviyor...''
Ondan sonra da ölen adam için yıllarca ağlar dururlar...
yani ne kadar çok seversen o kadar acı çekersin kötü birşey olduğunda kısmen doğru olabilir ya aşk bitene kadar acı çeker yada sevdiğine kavuşunca
doğru bir söze benziyor ama mümkünse hiç acı çekmemeli insan. yazıktır! giden gençlikten gider, yazık olur.
aşk zor bişey arkadaşım yaşayabilecek olan yaşasın :(
Aşkın acı ile sınanması bana yanlış geliyor. "Aşk, yanlışlara rağmen ayakta kalmaktır." bence.
büyük aşk için illa acı çekmek gerektiğini düşünmüyorum..ilişkide yaşanılan her türlü olumsuzluk çiftlerin yaptıkların davranışlardan kaynaklanır..düşünerek hareket edilen hatanın en az olduğu bir ilişkide neden acı olsun ki..
Acı çekmek yaşamın bir parçasıdır. Bir mecburiyet değildir. Bazı şeyleri çok zorlamamak lazımdır.
Katılıyorum Devlerin Aşkı Büyük Olur Ama Kavgalarıda Büyük Olur. Bitirmek İstemedikten Sonra Acı Hiç Bitmez.
ben çekiyorum bilmiorum artık nekadar sürer çok mutsuzum
Aşk bana göre mutluluktur , acı değil .
bence acı çekmeye gerek yok :)
sadece murat boz şarkısını hatırlatıyor
öyle bi dünya yok. acı çekmemelisin.
karsılıksızsa acı...
aşk mı o ne ya .s
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar